آرایشی و زیبایی

آشنایی با روش های ترمیم موی جدید

این روزها استفاده از پوستیژها، اکستنشن‌ مژه و مو و موارد مشابه گرچه بسیار فراگیر شده، اما حقیقت تلخ این است که سالن‌های زیبایی برای شما توهمی ‌از موهای بلند و پرپشت ایجاد می‌کنند. اصل موضوع که همان کم‌پشتی و ریزش مو است همچنان پابرجاست و نیاز به یک روش اصولی برای درمان دارد.

امروزه به مدد تکنولوژی نوآوری‌های بسیاری برای درمان ریزش مو و ترمیم موهای آسیب‌دیده و پرپشت کردن آنها وجود دارد. از جمله روش‌های جدیدی که برای ترمیم موها ابداع شده‌اند می‌توان به روش پی آر پی PRP و مزوتراپی مو اشاره کرد که بسته به علت اصلی ریزش مو، کاربردهای متفاوتی دارند. هردوی این روش‌ها روی پوست سر و محل استقرار فولیکول‌های مو انجام می‌شوند. آنچه در ادامه می‌خوانید مقایسه بین PRP و مزوتراپی، شباهت‌ها و تفاوت‌های آنهاست.

نه به جراحی‌های غیرضروری!

قبل از هرچیز توضیح این نکته ضروری است که گرچه روش‌های پیوند و کاشت مو بسیار موثر و علمی‌ هستند اما همیشه گزینه اول برای درمان نیستند. این روش‌ها برای افرادی که موهای خود را به طور کامل از دست داده‌اند مناسبند ولی برای افرادی که هنوز در مرحله ریزش هستند روش‌های غیرتهاجمی‌ گزینه بهتری است. بنابراین در مرحله اول درمان ریزش مو را با روش‌های ساده‌تر و غیرجراحی آغاز کنید. همانطور که پیشتر توضیح داده شد این روش‌ها به عنوان روش‌های ترمیم مو شناخته می‌شوند.

 

۱. روش PRP 

یکی از موثرترین روش‌های فعلی برای ترمیم موها و ریزش آنها PRP Therapy است. این روش شامل استخراج خون از بدن شخص و سپس از تزریق آن به پوست سر است. البته خون استخراج شده توسط کیت‌های آزمایشگاهی پردازش و سپس آماده تزریق به پوست سر می‌شود.

یکی از دلایل امن بودن روش PRP آن است که به دلیل وجود فاکتورهای خونی مانند گلبول‌های سفید و پلاکت ها عوارض جانبی مانند عفونت را بسیار کاهش می‌دهد و می‌تواند با روش‌های جراحی نیز ترکیب شود. ترکیب پی‌آرپی با روش‌های جراحی می تواند احتمال عفونت در محل پیوند فولیکول‌های مو را کاهش دهد.

 

روش های ترمیم مو؛ جدیدترین روش ترمیم مو چیست؟

 

۲. روش مزوتراپی (Mesotherapy)

مزوتراپی در واقع شامل تزریق مقادیر زیادی از مواد معدنی، ویتامین‌ها، کلاژن، اسیدها و آنزیم‌های مورد نیاز فولیکول‌های مو برای رشد است. این پکیج تقویتی به افزایش سوخت و ساز سلول‌ها در ناحیه پوست سر کمک کرده و جریان خون را نیز افزایش می‌دهد.

 

روش های ترمیم مو؛ جدیدترین روش ترمیم مو چیست؟

 

تفاوت‌های مزوتراپی و پی‌آرپی

 روش PRP روش مزوتراپی
۱.PRP شامل تزریق پلاسمای غنی شده به همراه پلاکت‌ها به پوست سر است ۱.ترکیبات مورد استفاده در مزوتراپی حاوی اسید هیالورونیک و آنزیم‌ها و مواد مغذی برای رشد موهاست.
۲.تزریق می‌تواند برای هر لایه ای از پوست سر اعمال شود. ۲.انجام مزوتراپی فقط در لایی میانی پوست سر (مزودرم) موثر است.
۳.درمان با PRP بسیار ارزان‌تر از مزوتراپی است. ۳.مزوتراپی نسبت به PRP گران‌تر است
۴.این روش در زمان کوتاه‌تری انجام می‌شود. ۴.طول دوره درمان نسبت به PRP در این روش بیشتر است.
۵.این روش می‌تواند نتایج بسیار موثری برای همه الگوهای ریزش مو از جمله : الگوی ریزش مو در اثر پوکی استخوان در مردان، الگوی ریزش مو در اثر پوکی استخوان در زنان، سندروم گرگینه، بیماری خودایمنی آلوپشیا و ریزش موی متابولیک (ریزش مو در اثر هورمون‌ها) را شامل شود. ۵.از میان الگوهای ریزش مو مرتبط با بیماری‌ها، مزوتراپی فقط برای بیماری خودایمنی آلوپشیا می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد
۶.یک روش اتولوگ است به این معنی که از خون خود بیمار استفاده می‌شود و بدین ترتیب کاملاً بی‌ضرر است و برای درمان ریزش مو موثرتر از مزوتراپی است. ۶.در این روش می‌توان کوکتلی از داروهای سفارشی، مواد معدنی و عصاره‌های گیاهی نیز به پوست میانی سر تزریق شوند.
۷.PRP می‌تواند برای بهبود بافت پوست سر پس از جراحی‌های پیوند مو به کار رود؛ این موضوع روند بهبود و نتیجه بخشی این جراحی‌ها را نیز تسریع می‌کند. ۷.مزوتراپی نمی‌تواند با جراحی‌های پیوند مو ترکیب شود.
  ۸.روند بهبود و درمان زخم‌ها در مزوتراپی نسبت به PRP طولانی‌تر است.
  ۹.گمان می‌رود برای درمان الگوهای ریزش مو ناشی از استرس، مزوتراپی شانس بیشتری دارد.

 

عمر ترمیم مو

هردوی این روش‌ها شامل تزریق مواد تقویتی با روش‌های گوناگون به پوست سر هستند. مدت دوام موهایی که پس از درمان با روش‌های ترمیم مو شروع به رویش می‌کنند، بستگی به مراقبت و پیگیری شما در ادامه راه دارد. هریک از این روش‌ها در طی چند جلسه و بسته به شرایط موها و نظر پزشک معالج دارد و نکته مهم جدیت شما در پیگیری این جلسات است.

 

عوارض ترمیم مو

از آنجایی که در هردوی این روش‌ها مواد تزریق شده به پوست سر صرفاً ماهیت تقویتی دارند، عوارض خاصی برای بیماران ایجاد نخواهد شد. هرچند نحوه تزریق و رعایت شرایط بهداشتی و استریل برای انجام هردوی این روش‌ها بسیار مهم است. توصیه می‌شود روش‌های ترمیم مو را در کلینیک‌های معتبر و تحت نظر پزشک مجرب انجام دهید.

 

هزینه ترمیم مو

در مورد هزینه انجام هریک از این روش‌های ترمیم مو باید گفت، بسته به شرایط عمومی‌ موهای شما و نظر پزشک معالج و مواد مصرفی قیمت‌ها متفاوت خواهد بود. کیت‌های مورد استفاده در انجام هریک از این دو روش قیمت‌های متفاوت و مشخصی دارند و بهتر است برای اطلاع از هزینه دقیق به کلینیک‌های مراقبت پوست و مو مراجعه کنید.

به طور کلی باید گفت مزوتراپی و PRP هر دو از روش‌های ترمیمی‌ هستند که وجه مشترک آنها تزریق مواد با سرنگ به پوست سر است. در مزوتراپی ویتامین‌ها و مواد معدنی به لایه میانی پوست سر منتقل شده و فولیکول‌های مو را برای رشد مجدد و افزایش طول عمر تحریک می‌کنند. از طرفی در پی‌آرپی از پلاکت‌های موجود در پلاسمای خون خود بیمار، برای افزایش استحکام و تقویت فولیکول‌های مو استفاده می‌شود.

دوره درمانی هریک از این دو روش به طور معمول ۳ تا ۹ ماه طول می‌کشد و البته یادآوری‌های سالانه نیز برای نتایج بهتر مورد نیاز است. البته قبل از هرچیز پزشک معالج باید براساس الگوی ریزش موهای شما، یکی از این دو روش را تعیین کند.

اگر شما نیز تاکنون از روش‌های ترمیم مو برای درمان ریزش مو و پرپشت‌کردن موهایتان استفاده کرده‌اید، لطفاً تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا