آرایشی و زیبایی

آنچه که باید درباره عمل پروتز لب بدانید

ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – از آنجایی که در دنیای امروز داشتن لب‌های توپر و برجسته به یک معیار زیبایی تبدیل شده است مسلم است که بسیاری افراد از این فاکتور زیبایی صرف‌نظر نکنند و به دنبال راه‌هایی برای رسیدن به لب‌هایی برجسته باشند. روش‌های مختلفی توسط متخصصان زیبایی برای این امر ارایه شده است. استفاده از مواد طبیعی ای همچون (روغن خراطین)، تزریق چربی یا ژل و همچنین پروتز لب نمونه‌هایی از آن‌ها هستند. اگر شما هم تصمیمتان برای پروتز کردن لب جدی است بد نیست قبل از اقدام برای این کار این مقاله را تا انتها بخوانید تا از تمامی جوانب این جراحی زیبایی آگاه شوید.

 

عمل پروتز لب - دستگاه پروتز لب - لب پروتز شده

 

اگرچه بیشتر عمل‌های جراحی پلاستیک غیر ضروری بوده و جنبه زیبایی دارد، اما در برخی مواقع افرادی که دچار شکاف لب یا مشکلات مادرزادی در نواحی لب هستند، برجسته‌سازی لب می‌تواند کمک زیادی به آنها کند. پروتز لب اصطلاحی است که برای برجسته کردن لب استفاده می‌شود و شامل انواع مختلفی می‌گردد.

 

پروتز چیست؟

پروتز یک جسم خارجی بوده که به صورت دائمی روی لب باقی می‌ماند و احتمال جابه‌جایی آن بسیار ضعیف است اما این جسم خارجی ممکن است مقداری حرکات و انحراف‌پذیری لب را محدود کند که در صورت بروز عارضه‌ای، پروتز دچار عفونت شده و باید جسم را خارج کرد. درواقع پروتز دائمی لب تا زمانی ‌که وجود دارد، احتمال عفونت نیز باقی است.

 

پروتز لب با تزریق ژل و چربی

تزریق ژل روشی موقتی است که در آن از ماده «هیالورونیک اسید» استفاده می‌شود و معمولا بین شش ماه تا یک سال جذب می‌شود. با توجه به نوع ژل، کیفیت و نحوه تزریق احتمال جابه‌جایی بخش پایین لب و گلوله شدن آن وجود دارد.

تزریق چربی با وجود اینکه سخت‌تر انجام می‌شود، نسبت به دو روش دیگر دارای عوارض و مشکلات کمتری است. در روش تزریق چربی که ماده از بدن خود فرد دریافت می‌شود، ۵۰ درصد آن در هفته اول جذب شده و دو مرتبه نیاز به تزریق دارد. در این روش دیگر جسم خارجی در کار نبوده و عفونت نیز در صورت بروز جذب خواهد شد.

 

روش جراحی زیبایی پروتز لب

جراحی پروتز لب یک عمل جراحی به نسبت ساده است و معمولا کامل شدن آن در حدود یک ساعت طول می‌کشد. در این عمل جراح ابتدا شکاف‌های کوچک در لب‌ها ایجاد می‌کند. این شکاف‌ها در اکثر مواقع در گوشه‌های دهان ایجاد می‌شوند، اما ممکن است در همه نقاط دیگر لب‌ها نیز ایجاد شوند که این موضوع بستگی به تکنیک‌های خاص استفاده شده برای عمل جراحی دارد. جراح در ادامه یک تونل کوچک برای جا دادن پروتز ایجاد می‌کند. ایجاد این تونل به نحو صحیح نقش حیاتی در اطمینان از قرارگیری مناسب پروتز در لب و دستیابی به نتایج طبیعی و مطلوب برای بیمار دارد. سپس، جراح پروتز را در داخل تونل وارد می‌کند و آن را داخل لب می‌نماید. در نهایت، پروتز لب بطور دقیق دستکاری و اصلاح می‌شود تا به این ترتیب طول مناسب خود را پیدا کند و پس از این کار شکاف‌های ایجاد شده بر روی لب بیمار بسته می‌شوند.

 

افراد مناسب برای انجام این عمل زیبایی چه کسانی هستند؟

برای پاسخ به این پرسش ابتدا باید از خود بپرسید که چرا می‌خواهید این عمل را انجام دهید. شما زمانی باید این عمل جراحی را انجام دهید که برای تغییر شکل ظاهری خود تصمیم قطعی گرفته باشید. اگر هدف شما از انجام دادن این عمل جراحی خوشحال کردن شخص دیگر است یا می‌خواهید چهره خود را شبیه یک عکس خاص در بیاورید بهتر است تجدید نظر کنید. قبل از اینکه برای پروتز کردن لب‌های خود تصمیم بگیرید می‌بایست از نظر جسمی سالم باشید و از سیگار کشیدن اجتناب کنید. همچنین اگر دچار مشکلات خونی دیابت و یا عفونت‌هایی مثل تبخال هستید عمل پروتز کردن لب‌ها برای شما مناسب نیست.

 

عوارض و خطرات انجام پروتز لب

مطالعات متعددی نشان داده‌اند که برجسته‌سازی لب‌ها با چربی به صورت پیوند چربی یکی از بهترین روش‌های تقریبا دایمی و مناسب است، اما باید از برجسته کردن بیش از حد با این روش پرهیز کرد، چرا که نتایج ظاهری بسیار ناخوشایندی را ایجاد می‌کند. از عوارض تزریق چربی می‌توان به ایجاد برجستگی‌های دانه دانه و نیز فرورفتگی‌ها اشاره کرد.

 

عکس پروتز لب - قیمت پروتز لب - عمل پروتز لب

 

عوارض مهمی که گاهی ممکن است رخ دهند شامل موارد زیر می‌باشد:

  • خارش در محل تزریق و یا خونریزی
  • حرکت پروتزها یا خارج شدن آن‌ها از قسمتی از لب

البته در اکثر موارد، تورم و کبودی‌ها طی چند روز تا یک هفته بهبود می‌یابند. بعضی از بیماران به مصرف بی‌حس‌کننده‌های موضعی نظیر لیدوکایین حساسیت دارند.

اقدامات بعد از جراحی پروتز لب

طی چند ساعت اول پس از عمل، بیمار باید از استفاده از مواد آرایشی لب‌ها پرهیز کرده و حداقل به مدت ۴۸ ساعت از انجام ورزش سنگین و قرار گرفتن در معرض نور شدید خورشید خودداری کند. لازم به ذکر است که ورم لب پس از تزریق را می‌توان با کمپرس سرد مثل کیسه یخ کاهش داد. همچنین می‌توان از کرم مرطوب‌کننده برای جلوگیری از خشکی لب بعد از تزریق استفاده کرد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا