آرایشی و زیبایی

آموزش میکرونیدلینگ خانگی برای رفع مشکلات پوستی

ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – آیا می‌خواهید با روش میکرونیدلینگ، پوستی زیبا و جذاب داشته باشید؟ امروزه میکرونیدلینگ خانگی به یکی از پر طرفدارترین روش‌های بهبود و جوان سازی پوست تبدیل شده است. در این مقاله به معرفی این روش و چگونگی استفاده از دستگاه‌ آن در منزل خواهیم پرداخت.

 

میکرونیدلینگ چیست؟

یکی از روش‌های پرطرفدار و امروزی در زمینه جوانسازی پوست میکرونیدلینگ است. ابزار مورد استفاده در این روش شامل سوزن‌های بسیار ریز است که حفره‌های بیشماری را در پوست ایجاد می‌کنند. سوزن‌ها با وارد شدن به درون پوست باعث افزایش سرعت گردش خون شده و در نتیجه منجر به تولید کلاژن و الاستین در پوست می‌شوند. در این روش برای جلوگیری از ایجاد درد ابتدا از یک کرم بی حس کننده بر روی پوست استفاده می‌شود. با این روش می‌توان بسیاری از مشکلات پوستی نظیر جای زخم جای جوش و چین و چروک‌های پوستی را کاهش داد.

هنگامی که پوست دارای زخم یا التهابی است نباید از این روش استفاده کرد چرا که سوزن‌ها باعث التهاب و عمیق‌تر شدن جای زخم خواهند شد. همچنین وجود جوش یا آکنه در پوست در هنگام استفاده از روش میکرونیدلینگ باعث ایجاد عفونت در پوست میشود. این روش درمانی مانند سایر روش‌های درمانی دیگر نیز دارای عوارض است، اما عوارض میکرونیدلینگ بسیار کوتاه بوده و چیزی حدود ۷۲ ساعت به طول انجام خواهد کشید.

 

میکرونیدلینگ خانگی چه ویژگی هایی دارد و روش انجام آن چگونه است؟

 

آیا امکان میکرونیدلینگ خانگی وجود دارد؟

کسانی که به سلامت پوست خود اهمیت می‌دهند می‌دانند که میکرونیدلینگ در خانه روشی آسان برای زیبایی پوست است؛ و با این روش می‌تواند به بهبود چین و چروک‌ها و مافذ سطحی پوست، رفع لک و روشن کردن پوست خود کمک نمایند. به طور کلی میکرونیدلینگ خانگی برای بهبود و جوان‌سازی پوست بسیار مفید و اثربخش است.

 

انواع دستگاه‌های میکرونیدلینگ خانگی

پس از خرید دستگاه میکرونیدلینگ خانگی باید به دستورالعمل‌های موجود در دفترچه راهنمای آن دقت کرد. چرا که هر دستگاه با توجه به نوع کارایی عملکرد و روشی متفاوت نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه دیگر دارد. به طور معمول دو سری دستگاه در بازار وجود دارد. این دو که سری برای جذب مواد آرایشی و نیز روشن سازی پوست کاربرد دارند شامل موارد زیر می‌شوند:

  • استفاده از پاف سیلیکون برای جذب بهتر کوکتل‌های مغذی پوستی در جهت روشن سازی و جوانسازی است.
  • استفاده از پاف لاتکس برای زیرسازی پوست و جذب کرم‌های BB کاربرد دارد.
  • همچنین این دستگاه‌ها دارای سر مخصوص ژله‌ای دارند که استفاده از آن، تأثیر به سزایی در جذب مواد مغذی پس از استفاده از ماسک‌های مخصوص پوست را دارد.

 

روش انجام میکرونیدلینگ خانگی چگونه است؟

 

آموزش میکرونیدلینگ خانگی

برای استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ بهتر است موارد زیر را به ترتیب انجام دهید:

  • ابتدا همه سوزن‌های دستگاه را به وسیله الکل ضدعفونی کنید.
  • قبل از استفاده از این دستگاه پوست صورت خود را از هرگونه آلودگی به وسیله شستن با آب و صابون پاک کنید.
  • سوزن مناسب برای پوست خود را که معمولا در حدود بیست و پنج صدم میلیمتر یک میلیمتر است را انتخاب کنید.
  • برای آن که عمل میکرونیدلینگ خانگی به شکل بهتری انجام شود قسمت‌های مختلف پوست خود را به طور جداگانه در نظر بگیرید. به عنوان مثال پیشانی، گونه‌ها، چانه، پشت لب و … .
  • دستگاه را روشن کرده و به آرامی بر روی پوست خود بکشید. توجه کنید که این کار را بیش از حد بر روی یک نقطه از پوست خود انجام ندهید.
  • نکته دیگر اینکه هرگز فشار زیادی بر روی پوست خود وارد نکنید. فشار وارد شده باید در حد نرمال و متوسط باشد.
  • دستگاه را فقط در یک جهت بر روی پوست خود بکشید و جهت آن را تغییر ندهید.

 

نکات مهم برای انجام میکرونیدلینگ در خانه

  • پس از استفاده از دستگاه صورت خود را حدود ۶ الی ۸ ساعت نشویید.
  • پس از استفاده از دستگاه آن را کاملا ضدعفونی کنید.
  • حداقل به مدت یک شبانه روز از مواد آرایشی هرگز استفاده نکنید.
  • جهت جلوگیری از شکستن سوزن‌ها و آسیب دیدن دستگاه آن را همیشه در جعبه مخصوص به خود نگهداری کنید.
  • به دلیل وارد شدن سوزن به درون پوست، این دستگاه کاملا شخصی است و به هیچ وجه نباید به صورت اشتراکی با دیگر افراد استفاده شود.
  • سرم مخصوص میکرونیدلینگ یا همان سرم ویتامین را می‌توان بلافاصله پس از استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ مصرف کرد.

 

سخن پایانی

همان گونه که اشاره گردید همواره سعی کنید که عمل میکرونیدلینگ خانگی با توجه به راهنمای مربوط به دستگاه انجام دهید. این کار مانند دیگر دیگر روش‌های بهبود پوست نباید به صورت افراطی صورت پذیرد چرا که ممکن است نتیجه‌ای معکوس به دنبال داشته باشد.

نظر شما در اینباره چیست؟ نظرات و تجربیات خود را در انتهای این مطلب در قسمت “ارسال نظر” با مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا