روش های مختلف برای زدن سایه ابرو دائم
ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – آیا شما برای پر پشت کردن ابروهای خود از سایه یا تاتو استفاده کرده اید؟ سایه ابرو دائم نوعی تاتو ابرو است که برای پر کردن جاهای خالی مورد استفاده قرار میگیرد و ماندگاری بیشتری نسبت به سایه ابروهای موقتی دارد. در این مقاله درباره روشهای مختلف انجام این کار و نیز ویژگیها و عوارض آن مطالبی عنوان شده است.
انواع مختلف روشهای سایه ابرو دائم
۱. سایه طبیعی
در این روش پرطرفدار، سایهها تنها برای قسمتهای خالی که معمولا در انتهای ابرو هستند، استفاده میشوند و حالتی بسیار طبیعی دارند. نکته قابل توجه اینکه در صورتی که نواحی خالی در قسمت تاج و یا بالای ابروها باشد بهتر است از روشهای دیگری مانند هاشور طبیعی ابرو استفاده شود.
۲. سایه ساده
سایه ساده ابرو خود به دو صورت سایه با قاب ابرو و سایه بدون قاب ابرو وجود دارد. در این دو روش تمامی سطح ابرو به صورت یک دست تاتو میگردد. البته در قسمت تاج ابرو، سایه به صورت کمرنگتر و در قسمت انتهایی سایه به صورت پررنگتر به کار برده میشود.
۳. سایه ساده ابرو دائم به همراه قاب
در این روش مرز ابروها کاملا واضح است، به همین دلیل، تمامی قسمتهای ابرو سایه زده میشود و همچنین کادری را دور ابرو ایجاد میکنند. در این روش ابروهایی کاملا یکدست و بدون عیب و نقص برای فرد ایجاد میشود. البته در این حالت هم سعی میشود برای طبیعی جلوه کردن، سایه ابرو در قسمت تاج را پررنگتر و قسمت دم ابرو را کمرنگتر کار کنند.
۴. سایه ساده ابرو دائم بدون قاب
در این روش بدون ایجاد کادر، تمام سطح ابرو به صورت یکدست با سایه تاتو پر میکنند. در این روش نیز برای طبیعیتر شدن ابرو قسمت تاج را کمرنگتر و قسمت انتهای ابرو را پررنگتر کار میکنند. این حالت ابروی زیبا کاملا طبیعی برای فرد ایجاد میکند.
۵. سایه مخملی یا شیدینگ
در شیدینگ ابرو، تمامی سطح ابرو با نقاطی نزدیک به هم و بسیار کوچک پوشیده میشود. این نقاط در قسمت تاج ابرو با تراکم کمتر و در انتهای ابرو با تراکم بیشتری انجام میشود. این روش برای کسانی که دوست دارند ابروهای طبیعی و پرپشت و در عین حال فانتزی داشته باشند گزینه مناسبی است.
سایه ابرو دائم به چه متدهایی انجام میشود؟
تاتو یا سایه دائم ابرو به دو روش میکروبلیدینگ ابرو و میکروپیگمنتیشن انجام میشود.
در میکروبیلدینگ فقط امکان انجام سایه مخملی ابرو و یا شیدینگ ابرو وجود دارد. در این روش از سوزنها و وسایل یکبار مصرف استفاده میشود.
در روش میکروپیگمنتیشن از دستگاه مخصوص این کار استفاده شده و سایههایی که در این روش زده میشوند معمولا نسبت به روش میکروبلیدینگ ماندگاری طولانی تری دارند.
ماندگاری سایه دائمی ابرو چقدر است؟
ماندگاری این نوع سایهها در ابرو بسته به نوع پوست، شرایط فیزیکی بدن، عمق کاشت رنگ، میزان قرارگیری در نور آفتاب و … متغیر است و در حدود بین ۶ ماه تا یک سال ماندگاری دارد. اگرچه استفاده از رنگهای تیره ماندگاری بیشتری دارند، اما ابرو را از حالت طبیعی بودن خارج میکنند.
تفاوت سایه ابرو دائم با هاشور ابرو
در روش هاشور به وسیله ایجاد خطوطی ظریف و کوتاه، حالتی شبیه موهای ابرو بوجود میآید ولی در سایه ابرو دائم، تمام سطح ابرو با رنگی متناسب با رنگ ابروها سایه زده و یکدست خواهد شد.
روشهای پاک کردن سایه ابرو دائمی
اگر چه پاک کردن سایههای ابرو معمولاً به طور کامل انجام نخواهد شد، ولی روشهای زیر به کم رنگ کردن سایه از ابرو کمک میکند:
- پاک کردن سایه ابرو با چند جلسه لیرز درمانی
- کرم پاک کننده مخصوص برای سایه ابرو
- استفاده از آب نمک برای از بین بردن سایه ابرو
- پاک کردن سایه ابرو با لایه برداری به وسیله گلایکولیک اسید
عوارض سایه ابرو دائم
- در صورت استفاده نکردن از مواد و وسایل بهداشتی امکان انتقال بیماریهای خطرناک و عفونت وجود دارد.
- رنگهای استفاده در این روش معمولاً ماندگار بوده و در صورت پشیمان شدن نمیتوان آنها را به طور کامل از بین برد.
- ایجاد درد در حین انجام کار
- ایجاد زخم و تورم بعد از انجام کار
- برای برخی از افراد، این روش با بروز حساسیت و اگزمای پوستی همراه است.
- معمولاً رشد موهایی که در معرض سایه ابرو قرار گرفته اند، به شدت کاهش مییابد.
نکات مهم
- باید توجه شود که نوع رنگ استفاده شده برای سایه ابرو دائم بدون سرب و ارگانیک باشد. رنگهای ارگانیک دوام کمتری دارند ولی کاملاً بدون ضرر بوده و عوارض آنها مانند ایجاد حساسیت پوست بسیار محدودتر است.
- هرچه درجه رنگ انتخاب شده تیرهتر باشد ماندگاری سایه دائم ابرو بیشتر خواهد شد.
- اسکراب صورت پیش از انجام ایجاد سایه ابرو ماندگاری سایه را افزایش میدهد چرا که هرچقدر پوست چربتر باشد، سایه ابرو زودتر پاک خواهد شد. اسکراب پوست یکی نوع روش برای لایه برداری، پاکسازی وکاهش چربی در پوست است.
آیا شما تجربهای در استفاده از سایه ابرو دائم دارید؟ تجربیات و دیدگاههای خود را در قسمت ارسال نظر با مخاطبان ستاره درمیان بگذارید.