نحوه کاشت مژه کلاسیک و مزایای آن
ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – اگر تصمیم به کاشت مژه گرفتهاید، حتما اصطلاح «کاشت مژه کلاسیک» را شنیدهاید. این روش به عنوان اکستنشن مژه تکی یا کاشت مژه کلاسیک تاربه تار نیز شناخته میشود و در واقع تکنیک سنتی کاشت مژه است.
روش کار در این تکنیک به اینصورت است که به هر تار مژه طبیعی یک تار مژه اکستنشن چسبانده میشود، به عبارت دیگر در این روش از نسبت ۱یک به یک برای اضافه کردن اکستنشن استفاده میشود. این روش برای کسانی که حجم متوسطی از مژه دارند و تنها کمی افزایش حجم آنها را میخواهند، مناسب است. در این مطلب روش کاشت مژه کلاسیک و نکات مربوط به آن را شرح خواهیم داد.
کاشت مژه کلاسیک با والیوم چه تفاوتی دارد؟
کاشت مژه کلاسیک تاربه تار، در واقع به این صورت است که یک تار مژه مصنوعی روی یک تار مژه طبیعی چسبانده میشود. این تکنیک برای مشتریانی مناسب است که دارای حجم متوسطی از مژه هستند و تنها میخواهند کمی حجم مژههای خود را افزایش دهند، بدون آنکه غیر طبیعی به نظر برسد. کاشت مژه در حقیقت باعث پررنگتر شدن خط چشم شما میشود و همانطورکه در آموزش آرایش چشم گفته می شود، دیگر نیازی به آرایش چشم نخواهید داشت.
اکستنشنهایی که در این روش روی یک مژه طبیعی چسبانده میشود. در قطرهای ۰/۱، ۰/۱۵، ۰/۱۸، ۰/۲ و ۰/۲۵ استفاده میشوند. توجه داشته باشید که اکستنشنهایی با قطر ۰.۲۵ میتواند آسیب زننده باشد.
اگرچه تکنیک کاشت مژه کلاسیک تاربه تار بسیار عالی بود، اما این روش برای افرادی که مژههای کم پشتی داشتند، نتیجه چندان رضایت بخشی نداشت، اینجا بود که کاشت مژه والیوم ابداع شد. این روش همچنین برای کسانی که تارهای مژه شان ضخیمتر است، توصیه میشود.
در تکنیک والیوم، چند تار مژه، بسته به سایز چشم و سلیقه مشتری به یکدیگر اصطلاحا «فن» میشوند (یک دسته ۲، ۳، ۴، ۵ یا ۶ تایی درست میشود) و بعد این فنها روی یک تار مژه قرار میگیرند؛ بنابراین حجم مژه بیشتر افزایش مییابد. اما خوشبختانه وزن تارهای مژه در روش والیوم به قدری کم است که حتی دستههای ۵ یا ۶ تایی نیز سبک هستند و بنابراین نگرانی از بابت آسیب رسیدن به تارهای مژه طبیعی ایجاد نمیشود.
جنس اکستنشن مژه چیست؟
شاید برایتان جالب است بدانید که جنس مژه های استفاده شده در اکستنشن مژه، از موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان می باشد.
کاشت مژه کلاسیک تاربه تار برای چه افرادی مناسب است؟
- کسانی که چهرهای طبیعیتر و افزایش حجمی بسیار ظریف و ملایم میخواهند. مژههای نازک برای کاربرد روزانه بسیار مناسب هستند و برای موقعیتهای خاص میتوانید مژههای بلندتر و فر را انتخاب کنید.
- برای کسانی که فرصت آرایش کردن ندارند مناسب است.
- افرادی که تا به حال کاشت مژه انجام نداده اند و مطمئن نیستند که آیا کاشت برایشان مناسب است یا خیر.
- افرادی هم که از لنز استفاده میکنند می توانند اکستنشن مژه کنند.
- کسانی که مژههای خوبی دارند، اما تارهای مژه زاویه دار یا بسیار کوتاه هستند. اکستنشن کلاسیک در این افراد میتواند، مژهها را مرتب کند و کمی به آنها حالت دهد.
- کسانی که سبک زندگی پر مشغلهای دارند، اما از طرفی دوست دارند که چشمانشان همواره برجسته به نظر برسد. اگر وقت آرایش کردن ندارید، کاشت مژه کلاسیک گزینه خوبی برای شما است.
نحوه کاشت مژه کلاسیک چگونه است؟
۱. اولین مرحله کاشت مژه این است که با استفاده از فوم یا محلول ضد قارچ مخصوص، مژهها را به طور کامل شستشو دهید. این مواد هرگونه روغن و ذرات اضافی را از روی تارهای مژه میزداید و آن را آماده میکند تا اکستنشن به خوبی روی آن بچسبد. بعد از تمیز کردن، باید از یک پرایمر استفاده کنید، این کار در ادامه محلول ضد قارچ، مژه را آماده پذیرش چسب میکند. سپس یک دقیقه صبر کنید تا مژهها کاملا خشک شوند و بعد پدهای مخصوص را زیر چشم و روی مژههای پایین بزنید تا فرایند کاشت آغاز شود.
۲. سعی کنید از پدهای ضد حساسیت استفاده کنید چرا که اغلب پدهای گیاهی، حساسیت زا هستند. با استفاده از این پد و چسبهای کاغذی اضافه، کاملا مژههای پایین را بپوشانید تا از ریختن چسب روی آنها خودداری شود. در این مرحله فرد باید رو به بالا نگاه کند و تکنسین با ملایمت، پلک پایین را کمی بکشد و همزمان پد و چسبها را بچسباند. دقت کنید که پد یا چسب نواری نباید با قسمت داخلی پلک در تماس باشد چرا که موجب تحریک و قرمزی چشم میشود. بعد از اتمام کار، مشتری باید چشمان خود را ببندد تا تکنسین بتواند روی پلک بالایی اکستنشنها را قرار دهد.
۳. حالا که به خوبی مژههای پایین پوشانده شده است، نوبت به استفاده از محلول استارتر است. این ماده نیز مژهها را آماده دریافت چسب میکند. نوع استارتری که استفاده میکنید باید با توجه به چسبی که به کار میبرید و شرایط دمایی اتاق کار شما انتخاب شود. چسبهای کراتین، با کیفیت و سبک هستند، آسیبی به مژههای طبیعی وارد نمیکنند و از مواد ارگانیک ساخته شدهاند. علاوه بر این خوب است که از مژههای مصنوعی طبیعی و ساخته شده از الیاف استفاده کنید که وزن کمتری دارند و طبیعیتر به نظر میرسند.
۴. زمانی که استارتر استفاده شد، وقت اندازه گیری برای مژههایی است که میخواهید الصاق کنید. تکنسین باید بر اساس شکل و اندازه چشم، و سطح و قوس آن نوع مژه را انتخاب کند و سپس روی پد مشخص کند که برای هر قسمت از چه نوع مژهی مصنوعی میخواهد استفاده کند و باز در اینجا هم باید طبق سلیقه مشتری و فاکتورهایی که نام برده شد تصمیم گیری شود. این اندازهگیری و نوشتن آن روی پد به تکنسین کمک میکند که کار را حساب شده و دقیق پیش ببرد.
۵. مژهها را شانه بزنید تا تارها به خوبی از هم جدا شوند. این بدان دلیل است که اگر دو یا چند تار به هم تنیده باشند، بعد از چسباندن مژه مصنوعی سنگین میشوند و به شدت آسیب میبینند. سپس یک تار مژه را کاملا جدا و در دست دیگر با پنس، یک مژه مصنوعی را به چسب آغشته کنید و به آرامی روی مژه فرد قرار دهید. چند ثانیه با پنس آن را نگه دارید و سپس رها کنید تا مطمئن شوید که مژهها به هم نمیچسبند.
اگر به اندازه کافی در مورد مژهها بدانید، به خوبی میتوانید تشخیص دهید که کدام مژه در حال رشد و کدام مژه در مرحله استراحت است و شما باید مژه مصنوعی را به مژه در حال استراحت بچسبانید. به این ترتیب اکستنشن تا یک ماه دوام خواهد داشت و به مژه مشتری نیز آسیبی نخواهید رسید.
درصورتی که این مراحل را به طور دقیق انجام دهید و خوب دقت کنید که هیچ یک از مژهها به هم نچسبند، در نهایت نتیجه بسیار طبیعی و برجسته خواهد بود.
مراقبت های بعد از کاشت مژه کلاسیک
- استفاده از روغن زیتون و نارگیل: اگر مژههایتان خیلی سفت شده است و شما را اذیت می کند بهتر است از روغن زیتون یا نارگیل استفاده کنید، اما باید خیلی کم روغن بزنید چون ممکن است کل اکستنشن جدا و کنده شود.
- اگر بار اول است که این کار را انجام می دهید بهتر است تا حداقل ۲۴ ساعت حمام نکنید.
- بعد از اکستنشن حداقل تا ۱۲ ساعت به صورتتان آب نزنید تا چسب ها خشک شوند در غیر این صورت چسب داخل چشم می رود و باعث سوزش و قرمزی چشم خواهد شد.
- بعد از اکستنشن برای ترمیم به موقع مراجعه کنید در غیر این صورت مژه های بیشتری می ریزد و برای ترمیم بعد، باید مژه های بیشتری بکارید.
- قبل از خواب برای اینکه چشم های خود را تمیز کنید از شامپو بچه استفاده کنید.
- بعد از اکستنشن صورت خود را ماساژ ندهید.
ماندگاری اکستشنن کلاسیک چه مدت است؟
مژه هایی که با اکستنشن به مژه های شما اضافه و چسبانده می شوند و در حالت عادی بین ۲ تا ۴ هفته ماندگاری دارند و اگر به صورت استثنایی از آن ها مراقبت کنید تا ۶ هفته ماندگاری خواهند داشت.
آیا می توانیم با مژه های کاشت به حمام یا استخر برویم؟
بله، قطعا میتوانید؛ اما شما باید ۱۲ الی ۲۴ ساعت مراقب باشید تا هیچگونه آبی وارد ناحیه چشم شما نشود. زیرا عملکرد چسب مژهها متفاوت بوده و این بستگی دارد که برای شما از چه چسب مژهای استفاده شده باشد. پس توصیه میکنیم قبل از کار اکستنشن حتی المقدرو حمام رفته چرا که تا ۲۴ ساعت بعد از کاشت شما اجازه شست و شوی صورت خود را ندارید.
اکستنشن مژه کلاسیک بهتر است یا والیوم؟
انتخاب مدل کاشت کاملا به سلقه شما بستگی دارد. اگر به دنبال مژه های پرتر هستید، والیوم را انتخاب کنید و اگر مراقبت آسانتری میخواهید، مراقبت از کاشت مژه کلاسیک آسانتر است.
معایب اکستنشن مژه کلاسیک
- اگرچه کاشت اکستنشن مژه باعث زیبای چشم میشود، اما اگر شخصی که این کار را انجام میدهد کاملاً حرفه ای نباشد ممکن است مژه های بالا و پایین را به هم بچسباند در نتیجه مژه های طبیعی خودتان هم کنده می شود
- چسبی که مژه کار استفاده می کند ممکن است وارد چشم شود و باعث عفونت و آلرژی چشم گردد و یا اینکه ممکن است تارهای مژه وارد چشم شود و باعث سوزش و قرمزی چشم شود.
- اگر فرد ماهری این کار را انجام ندهد ممکن است پوست شما زخم شود که در این صورت برای بهبود آن باید اکستنشن را بردارید.
- مژه کار برای پیشگیری از وارد شدن عفونت به داخل چشم باید حتماً از دستکش استفاده کند.
در این راستا مطلب عوارض و خطرات کاشت مژه را نیز در ستاره بخوانید.
سخن آخر
برای تقویت رشد مژه و پرپشت شدن آن ها روش های گوناگونی مانند درمان های خانگی وجود دارد که این روش ها زمان بر است، اما در این روش ها مطمئن خواهید بود که به مژه های شما آسیبی نخواهد رسید.
نظر شما چیست؟ آیا تا به حال تجربه کاشت مژه کلاسیک را داشتهاید؟ نظرات و تجربیات خود را در بخش ارسال نظر با ما و مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.