معرفی انواع رنگ موی ایرانی و خارجی
ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – شما برای رنگ کردن موهای خود چه نوع رنگ موی ایرانی و یا خارجی را میپسندید؟ رنگ موها یکی از پر استفاده ترین لوازم آرایشی به شمار میآیند و انواع و اقسام گوناگونی از نظر نوع فرموالاسیون دارند. در این مقاله به تفاوت میان رنگ موهای ایرانی و خارجی، ویژگیهای یک رنگ موی گیاهی و نیز معرفی انواع رنگ موی ایرانی و خارجی خواهیم پرداخت.
رنگ موی ایرانی بهتر است یا خارجی؟
به طور کلی لوازم آرایشی از نظر فرمولاسیون و ترکیبات، به کشور تولید کننده بستگی دارند. به طور کلی کشورهای تولید کننده رنگ مو از موادی با تون و بیس رنگ موی مردم خود استفاده میکنند؛ بنابراین شاید استفاده از رنگ موی ایرانی از این نظر اولویت بیشتری نسبت به مارکهای رنگ موی سایر کشورهای داشته باشد. همچنین میتوان گفت که رنگ موهای ایرانی قیمت کمتری نسبت به رنگ موهای خارجی نیز دارند. ذکر این نکته نیز ضروری است که ترکیبات موجود در برخی از رنگ موهای خارجی با ترکیبات ایرانی مشابهت بیشتری دارند؛ که از این میان میتوان به رنگ موهای ایتالیایی و اسپانیایی اشاره کرد. به طور کلی همه افراد بهتر است با توجه به تجربیات خود و با مشورت و بررسی، رنگ موی مورد علاقهشان را تهیه کنند.
بهترین مارکهای رنگ موی ایرانی
در ادامه به معرفی بهترین رنگ موهای ایرانی خواهیم پرداخت:
۱. رنگ موی بلگا
در ترکیبات این رنگ مو، کراتین وجود دارد و یکی از بهترین برندهای تولید شده در ایران است.
۲. رنگ موی کمند
این رنگ مو بیشتر برای پوشاندن موهای خاکستری مورد استفاده قرار میگیرد و یکی از قدیمیترین محصولات آرایشی ایرانی به شمار میآید. این رنگ مو حاوی ویتامین C و نرم کننده است.
۳. رنگ موی فانتزی مارال
از جمله مارکهای رنگ موی ایرانی رنگ موی مارال بوده که از ترکیبات آن میتوان به ویتامین B۵ ونیز عصاره گیاه جلبک دریایی اشاره کرد.
۴. رنگ موی بیول
این رنگ مو نیز ساخت کشور ایران بوده و از ویژگیهای آن میتوان به طیف وسیع رنگی آن که حدود ۴۰ رنگ است اشاره کرد.
۵. رنگ موی دوبینا
رنگ موی دوبینا از جمله رنگ موهای ایرانی است که انجام تست حساسیت قبل از استفاده از آن پیشنهاد میشود. همچنین از جمله ترکیبات آن میتوان به ویتامین C و روغنهایی نظیر روغن نارگیل و زیتون اشاره کرد.
۶. رنگ موی آتوسا
آتوسا نیز از جمله برندهای قدیمی ایرانی در رنگ مو به شمار میآید. از ویژگیهای این رنگ مو تراکم بالای رنگدانه و نیز غلظت زیاد این رنگ مو است.
۷. رنگ موی آلبورا
آلبورا از جمله مارکهای رنگ موی ایرانی است که تحت لیسانس CARASA کشور اسپانیا تولید شده است.
۸. رنگ موی ایرانی لوپینا
از جمله رنگ موهای ساخت کشور ایران رنگ موی لوپینا است. این رنگ مو برای استفاده در افرادی که پوستهای نسبتاً تیره و یا کاملاً تیره دارند توصیه میشود.
۹. رنگ موی سیلک
یکی دیگر از برندهای محبوب رنگ موی ایرانی برند سیلک است. از ویژگیهای این رنگ مو میتوان به ویتامین C و خاصیت نرم کنندگی موجود در آن اشاره کرد.
۱۰. رنگ موی موژینو
رنگ موی موژینو نیز از جمله مارکهای رنگ موی ایرانی است که در ترکیبات آن از پروتئین و ویتامین C استفاده شده است.
۱۱. رنگ موی پادینا
از جمله معروفترین مارکهای رنگ موی ایرانی میتوان رنگ موی پادینا را برشمرد. از جمله ویژگیهای این رنگ مو برخوردار بودن از پایههای مختلف رنگ مو از سری N تا G اشاره کرد.
۱۲. رنگ موی ایرانی مدیا
از جمله ترکیبات موجود در رنگ موی ایرانی مدیا میتوان به ویتامین C اشاره کرد. همچنین این رنگ مو حاوی رنگدانههای با ماندگاری و عمق بالا است.
معرفی انواع رنگ موهای خارجی
- رنگ موی شوارتسکف
- رنگ موی اکوالی
- رنگ موی لیزاپ
- رنگ موی لاکمه
- رنگ موی اورال
- رنگموی گارینه
- رنگ موی سیلکی
- رنگ موی ولا
- رنگ موی دوماسی
- رنگ موی میلانو
- رنگ موی فرامسی
- رنگ موی کلستون پرفکت
- رنگ موی ریتون
- رنگ موی رولن
- رنگ موی لورآل
رنگ موهای گیاهی
برای انتخاب یک نوع رنگ موی گیاهی، قبل از توجه به مارک و برند بهتر است به فرمولاسیون و ترکیبات موجود در آنها دقت کنید. به مثالهای زیر توجه کنید:
- رنگ موهای حاوی انواع ویتامینها و پروتئین
- رنگ موهای حاوی اسیدهای چرب
- رنگ موهای حاوی روغن زیتون
- رنگ موهای حاوی شی باتر
- رنگ موهای حاوی روغن آووکادو
قیمت رنگ موهای ایرانی و خارجی
از آنجایی که برندهای متفاوت رنگ مو قیمتهای بسیار متنوعی دارند، نمیتوان قیمت دقیقی برای این محصول ذکر کرد. اما به طور معمول قیمت رنگ مو از حدود ۱۰ هزار تومان الی ۷۰ هزار تومان متغیر است؛ که در این رنج، قیمت رنگ موهای ایرانی ارزانتر و انواع خارجی گرانتر هستند.
نتیجه گیری
همانگونه که اشاره شد، رنگ موهای ایرانی و خارجی در انواع گوناگون و مارکهای متنوع وجود دارند و افراد باید بر اساس نیازشان، بهترین نوع آن را انتخاب کنند. در این میان برندهای ایرانی متناسب با تون و بیس موهای ایرانی تولید شده و ارزانترند، با این حال انواع ایتالیایی و اسپانیایی این محصولات نیز برای مصرفکنندگان ایرانی قابل استفاده هستند. تجربه شما از رنگ موهای ایرانی و خارجی چیست؟ شما کدام مارک را انتخاب میکنید؟ سوالات و تجربیاتتان را از طریق بخش ارسال نظر با ما و دیگر مخاطبان ستاره درمیان بگذارید. همچنین پیشنهاد میکنیم مطلب “آموزش رنگ کردن مو در خانه” و “آشنایی با جدول رنگ برای انتخاب صحیح رنگ مو” را از سری مقالات آرایش و زیبایی ستاره مطالعه کنید.