فرق هاشور با میکروبلیدینگ و نحوه انجام هرکدام
ابروها نقش بسیاری در زیبایی چهره ایفا میکنند، از اینرو اکثر خانمها به دنبال روشهایی برای تقویت ابرو و ترمیم آن میگردند. هاشور و میکروبلیدینگ دو روش جدید هستند که میتواند ابروهایی پرپشت و زیبا برای شما به ارمغان بیاورد، اما سوال این است که فرق هاشور با میکروبلیدینگ در چیست؟ هر روش برای چه افرادی مفید است؟ اگر این پرسشها ذهن شما را نیز درگیر کرده است، با ما همراه باشید. در این مطلب به این سوالات پاسخ خواهیم داد.
میکروبلیدینگ چیست؟
میکروبلیدنیگ ابرو روشی نوین که با استفاده از راههای تبلیغاتی توانسته در فضای مجازی طرفداران زیادی را به خود اختصاص دهد. این روش جدید دائمی نیست و الهام گرفته از دو روش تاتو و هاشور است.
برای انجام این روش حتما باید از یک فرد آموزش دیده کمک بگیرید. در میکروبلیدینگ با استفاده از نوعی قلم که سوزنهای ریز و بهم پوسته دارد، هاشورهایی ریز و کرکی شکل در لا به لای موهای ابرو به طور نامنظم در جهت رویش مو اضافه میشود. پس از بی حسی موضعی قلم زدن ابروها آغاز شده و در لابه لای موها خطوطی با تزریق رنگ گیاهی به بافت پوست به وجود میآیند.
در میکروبلیدینگ پوست برشهای ریزی در سطح پوست ایجاد میشود. این کار کمک میکند تا میزان بیشتری از رنگ را به لایههای زیرین پوست انتقال پیدا کند. البته در این روش شاهد خون ریزی بسیار محدود و کمی نیز هستیم.
هاشور ابرو چیست؟
یکی از روشهای ایمن برای طراحی دائم ابرها، هاشور ابرو است. برخی هاشور را با تاتو اشتباه میگیرند، در حالی که این دو متفاوت هستند. تاتو تکنیکهای متفاوتی مانند سایه ابرو، ماژیکی کردن ابرو، تکنیک نقطهای، هاشور زدن و… دارد. در این میان تکنیک هاشور ابرو طرفداران زیادی دارد.
در روش هاشور از یک قلم دستی ساده که تیغهای سوزنی شکلی به آن متصل است استفاده میشود. پس از بی حسی سوزن به رنگ آغشته میشود و با کشیدن و فشار مناسب رنگدانهها به درون پوست تزریق میشوند.
فرق هاشور با میکروبلیدینگ چیست؟
۱. اولین فرق هاشور با میکروبلیدینگ در دوام و ماندگاری آنها است. هاشور به مدت ۲ الی ۳ سال ماندگاری دارد، اما میکروبلیدینگ تنها ۶ ماه دوام دارد.
۲. کسی که برای اولین بار میکروبلیدینگ انجام داده است بعد از گذشت یک ماه ریزش رنگ دارد و مجدد باید ترمیم کند. در این روش، چون نمیتوان برای تثبیت، رنگ را به زخمها و خراشهای قبلی وارد کرد در کنار این خراشها خطوطی دیگر ایجاد میشود به همین دلیل تثبیت رنگ به خوبی انجام نمیشود.
۳. در روش میکروبلیدینگ خراش چندین باره پوست باعث ایجاد اسکار و جای زخم میشود که با هر بار ترمیم این موضوع تشدید میشود در صورتی که در هاشور ابرو فقط بار اول پوست آسیب میبیند و چون فاصله تعداد دفعات ترمیم طولانی است آسیب شدیدی مانند میکروبلیدینگ به پوست وارد نمیشود.
۴. فرق هاشور با میکروبلیدینگ در روش کار آنها است. در روش میکروبلیدینگ از طریق یک قلم به صورت دستی رنگ به سطح پوست تزریق میشود، اما در روش هاشور یک قلم که دارای موتور برقی است این کار را انجام میدهد.
۵. در روش میکروبلیدینگ زخمهای ایجاد شده سطحی هستند و خون ریزی کمتری دارند، اما در روش هاشور نسبت به میکروبلیدنگ خونریزی کمی بیشتر است.
۶. در روش میکروبلیدینگ نسبت به روش هاشور طرح ابروها بسیار طبیعیتر به نظر میرسد.
۷. تفاوت دیگر این دو روش این است که در هاشور از جوهر (INK) استفاده میشود، اما در میکروبلیدینگ از رنگدانه (PIGMENT) استفاده میشود.
۸. درد ایجاد شده در زمان هاشور بسیار بیشتر از درد در هنگام انجام میکروبلیدینگ است. برخی درد میکروبلیدینگ را مشابه برداشتن ابرو توصیف میکنند.
۹. روش هاشور یک روش دائم است، اگر زمانی تصمیم به پاک کردن آن بگیرید جای آن باقی خواهد ماند، اما در میکروبلیدینگ چنین نیست و بعد از گذشت ۶ ماه الی یک سال ابروها به حالت قبل باز میگردند.
۱۰. در روش هاشور با گذشت زمان و تغییر مد شما نمیتوانید مدل ابروی خود را عوض کنید، اما مزیت برتر میکروبلیدینگ این است که میتوانید مدل ابروی خود را به راحتی تغییر دهید.
سخن آخر…
همانطور که مطالعه کردید هاشور و میکروبلیدینگ هر دو روشهای نتیجه بخشی هستند، اما این مهم است که شما انتظار چه نتیجهای را دارید. اکنون با در نظر گرفتن فرق هاشور با میکروبلیدینگ میتوانید بهترین روش را برای زیباتر کردن ابروهای خود انتخاب کنید.
پیشنهاد میکنیم پیش از آنکه هر کدام از این روشها را انتخاب کنید مطلب انواع مدل سایه ابرو (موقت و دائمی)، انواع مدل تاتو ابرو و نکاتی که باید رعایت کنید را نیز مطالعه فرمایید. در پایان فراموش نکنید که نظرات و پیشنهادات خود را از طریق بخش نظرات و پرسشها با ما و سایر همراهان ستاره به اشتراک بگذارید.