آموزش پاک کردن لاک ژلیش به صورت طبیعی و با ریموور
ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – این روزها یکی از مهمترین جنبههای زیبایی، توجه به ظاهر ناخنهاست؛ اما یکی از معضلات لاک ساده این است که به سرعت میپرد و باید تجدید شود. از این رو گزینههای ماندگارتر مانند ژلیش ناخن بیشتر طرفدار دارد؛ اما این گزینه به همان نسبت که استحکام و ماندگاری بیشتری دارد، پاک کردن آن هم دشوارتر است. در این مقاله با آموزش پاک کردن لاک ژلیش با شما هستیم. با ما همراه باشید.
پاک کردن لاک ژلیش با محلول ریموور
در مرحله اول تاپ شاین (لایه براق روی ناخن) را نرم و ملایم سوهان بکشید. سپس مقداری از مواد ریموور را روی ناخن بریزید به گونهای که کل سطح ناخن را بپوشاند. پس از ۱۰ الی ۲۰ دقیقه که لاک ژلهای به خوبی نرم شد، با ابزار ریموو ژل یا عقب زن چوبی آن را از روی ناخن پاک کنید.
پاک کردن لاک ژلیش با دستگاه ریموور
این دستگاه جدید در کوتاهترین زمان ممکن با بخار و گرما لاک ژلیش را از روی ناخنها پاک میکند. با این دستگاه کوچکترین آسیبی به صدف و کراتین ناخن نمیرسد.
پاک کردن لاک ژلیش با سوهان و کاغذ آلومینیوم
گام اول: سوهان بکشید
لاک ژلیش مثل لاک معمولی نیست و حداقل از ۴ لایه روی هم تشکیل شده میشود. در گام اول یک سوهان ناخن بردارید و لایه فوقانی را به آرامی و با ملایمت بردارید. توجه داشته باشید که در این مرحله نباید تمام لایهها را سابید و فقط گرفتن برق سطح روئین کافی است.
گام دوم: دور ناخن را وازلین بزنید
اگر حداقل یک بار از استون استفاده کرده باشید، میدانید که این ماده ناخن را به شدت خشک میکند؛ از این رو پیشنهاد میشود در گام بعدی برای محافظت از ناخنها و پوست نواحی اطراف آنها، سرانگشتان خود را با وازلین یا یک روغن غلیظ بپوشانید. نیازی به زیاده روی نیست و تنها یک قطره روغن از آسیب احتمالی جلوگیری میکند.
گام سوم: ناخنها را به استون آغشته کنید
مرحله اصلی پاک کردن لاک ژلیش، خیساندن ناخنها در استون است. برای این کار هم میتوانید از مقداری پنبه آغشته به استون استفاده کنید و هم میتوانید سرانگشتان خود را در ظرف مخلوط استون و چند قطره روغن کوتیکول فرو کنید. البته پد پنبهای در طول مدت زمان خیساندن ناخنها، استون را بهتر در خود نگه میدارد. ۱۰ تکه پنبه را درون استون فرو کنید تا کاملاً خیس شوند.
گام چهارم: ناخنها را با ورقه آلومینیوم بپوشانید
مقداری کاغذ فویل بردارید و ۱۰ تکه کوچک از آن جدا کنید؛ سایز این تکه باید به اندازهای باشد که دور سرانگشتان را بپوشاند. پس از آنکه پنبه آغشته به استون را روی ناخن گذاشتید، دور آن را با یک تکه فویل بپیچید. این کار را برای هر ۱۰ ناخن انجام دهید.
گام پنجم: صبر کنید
پس از ۱۵ دقیقه یک فویل را باز کرده و وضعیت ژلیش را بررسی کنید؛ اگر هنوز راحت جدا نمیشود، روی ناخن را ببندید و ۵ تا ۱۰ دقیقهی دیگر صبر کنید. اما اگر ظاهر آن سست و وارفته است، برای مرحله بعدی آماده باشید.
گام ششم: لاک ژلیش را بردارید
همهی فویلها را برداشته ناخنها را کمی فشار دهید. ژلیش ناخن باید به راحتی با کشیدن پنبه از بین برود. بقایای آن را میتوانید با سوهان چوبی جدا کنید.
گام هفتم: ناخنها را آبرسانی کنید
این مرحله را تحت هیچ شرایطی فراموش نکنید! ناخنها پس از برداشتن ژلیش خشک میشوند؛ بنابراین اگر دوست دارید ناخنهای زیبایتان کمی نفس بکشند، ابتدا آنها را بشویید و سپس برای چند دقیقه در یک روغن آبرسان مثل روغن نارگیل بخیسانید یا مجدداً کرم کوتیکول را روی آنها اعمال کنید. البته اگر قصد دارید بار دیگر روی ناخن ژلیش بزنید، از این مرحله صرف نظر کنید.
پاک کردن لاک ژلهای از روی ناخن کاشت
برای این کار به یک دستگاه سوهان برقی یا میکرو موتور نیاز است. کافیست سوهان را روشن کرده و سطح روی ناخن را بتراشید. از آنجا که این عمل نیازمند دقت و ظرافت فراوان است، پیشنهاد میکنیم در سالن و توسط ناخن کار مجرب انجام شود.
عوارض لاک ژلیش ناخن چیست؟
اگر پیش از انجام ژلیش ناخن با یک پزشک متخصص پوست مشورت کرده و از مواد خوب و استاندارد استفاده کنید، احتمال بروز عوارض لاک موقت بسیار کم و ناچیز است. همچنین در صورت مراجعه به سالن زیبایی، مرغوب بودن مواد مورد استفاده را حتماً بررسی کنید.
لاک ژلیش مداوم ناخنها را زرد میکند
همانطور که گفتیم ژلیش به صورت چند لایه لاک روی ناخن مینشیند و از رسیدن اکسیژن و رطوبت به ناخن جلوگیری میکند؛ حال اگر عمل ژلیش ناخن به صورت مداوم و بدون دوره استراحت انجام شود، ناخنها نازک و شکننده میشوند و نرسیدن اکسیژن رنگ آنها را زرد میکند.
باعث لک شدن پوست دست و سرطان پوست میشود
جدا از اینکه دستگاههای مختلفی که برای ژلیش ناخن مورد استفاده قرار میگیرند (دستگاههای یو وی یا الی ای دی) باید کاملاً استاندارد باشند، برخی معتقدند که قرار گرفتن مداوم در معرض اشعه ماورا بنفش باعث لک شدن پوست دست و یا حتی سرطان پوست میشود. همچنین استون خالصی که در مرحله پاک کردن ژلیش مورد استفاده قرار میگیرد، به سطح ناخن آسیب میرساند و آن را خشک میکند.
کلام آخر
نکتهی بسیار مهم در مورد پاک کردن ژلیش ناخن، مدت زمانی است که استون روی ناخنها میماند. اگر این مدت زمان خیلی کوتاه باشد، لاک ژلهای به خوبی پاک نمیشود و اعمال فشار بیش از حد به ناخن آسیب میزند. از سوی دیگر اگر بیش از حد بماند، استون به بافت ناخن و پوست اطراف آن آسیب رسانده و آنها را خشک و لایه لایه میکند. با دقت طبق زمانهای ذکر شده پیش بروید و پس از پاک کردن لاک از محلولهای تقویتی و روغن مرطوبکننده استفاده کنید.
در پایان، اگر از ناخنهایتان ضعیف و شکننده هستند، پیشنهاد میکنیم با ۱۱ روش عالی برای تقویت ناخن و افزایش زیبایی آن نیز آشنا شوید. اگر این مطلب برای شما مفید بود یا راه دیگری برای پاک کردن ژلیش ناخن میشناسید، منتظر نظرات و تجربیات ارزشمند شما در انتهای همین صفحه هستیم. از همراهی شما سپاسگزاریم.
در آخر توصیه می کنیم مطالب زیر را نیز در ستاره از دست ندهید: