آرایشی و زیبایی

هاشور ابرو چیست و چگونه انجام می‌شود؟ مزایا، عوارض و روش انجام

در صورتی که ابروهایتان کم پشت است و یا از مدل ابروهایتان ناراضی هستید و به دنبال راهکاری برای زیباتر شدن ابروهایتان هستید، هاشور ابرو می‌تواند گزینه مناسب‌تری نسبت به تاتوی ابرو برای شما باشد. چراکه عوارض هاشور ابرو کمتر از تاتو کردن ابروها است و در عین حال ظاهر طبیعی‌تری دارند. همچنین این روش‌ها برای افراد با بیماری‌هایی چون دیابت، ایمن‌تر از تتو است.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با روش های مختلف هاشور ابرو، مزایا و عوارض هاشور ابرو و انواع مدل هاشور ابرو آشنا کنیم تا بتوانید راحت‌تر نسبت به انجام این کار تصمیم بگیرید. با ما همراه باشید.

هاشور ابرو چیست و چگونه انجام می‌شود؟

هاشور ابرو نوعی طراحی دائمی ابرو است که از طریق طراحی شکل هر تار مو در محل رویش ابروها و پر کردن آن‌ها با استفاده از رنگ‌های مخصوص ایجاد می‌گردد. با انجام این کار و به دلیل ایجاد خطای دیدی که بوجود می‌آید. ابروها پرتر به نظر می‌رسند.

روش انجام کار به این صورت است که ابتدا پیشانی با خط کش اندازه‌گیری شده و سپس مدل ابروها، با مدل قاب ابرو و مداد ابرو طراحی می‌شود. در مرحله بعد، با دستگاه هاشور و به روش های میکروپیگمنتیشن یا میکروبلیدینگ (ابزاری قلمی شکل که در قسمت انتها دارای ۱۵ سورن بسیار نازک است. این دستگاه کارتریج‌دار، حاوی رنگ‌های اف و جی است)، کادر ابرو کشیده شده و داخل آن پر می‌شود.

هاشور ابرو ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد و تا ۳ ماه نیاز به ترمیم دارد؛ پس از آن تا حدود ۲ سال ماندگاری دارد و پس از این مدت ابرو‌ها باید مجددا، ترمیم شوند. در ادامه بطور کامل تر به شرح هاشور ابرو به روش میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ می‌پردازیم

 

هاشور ابرو

 

۱. هاشور ابرو با میکروپیگمنتیشن

به طور کلی میکروپیگمنتیشن تکنیکی است که در آن برای قرار دادن رنگدانه در قسمت‌های رویی و زیرین پوست به منظور مطمئن شدن از ماندگاری طولانی مدت بر روی ابرو انجام می‌شود. قبل از آغاز میکروپیگمنتیشن با مداد ابرو خطی متناسب با صورت روی ابرو کشیده می‌شود و بعد به آن فرم می‌دهند. در واقع فرد مدلی را می ‌پسندد و آن را برایش طراحی می‌‌کنند. بعد از این مرحله نوبت به میکروپیگمنتیشن یا ‌هاشور می‌رسد که کیفیت رنگ‌‌های میکروپیگمنتیشن بالاتر و حساسیت‌‌زایی آن کمتر است.

در روش میکروپیگمنتیشن مقداری از رنگ مورد نظر وارد سوزن می‌شود و از روی مدل انتخابی، نواحی مورد نظر پر خواهد شد. این مرحله معمولا تا یک ساعت طول می‌‌کشد و زیاد درد ندارد؛ زیرا سوزن خیلی عمیق وارد پوست نمی‌شود. هر از گاهی نیز کمی به پوست استراحت داده می‌شود. البته قبل از انجام، می‌‌توان از کرم‌‌های موضعی بی‌ حس ‌کننده نیز استفاده کرد. بعد از اتمام جلسه، ابرو کمی پررنگ به نظر می‌‌رسد اما رنگ آن به مرور و در عرض چند روز طبیعی می‌‌شود.

 

۲. هاشور ابرو با میکروبلیدینگ

میکروبلیدینگ روشی سنتی برای هاشور ابرو محسوب می‌شود و تفاوت آن با میکروپیگمنشن، در نوع قلمی است که مورد استفاده می‌گیرد. تفاوت هاشور ابرو با میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ به شرح زیر است:

  • در روش میکروبلیدینگ از قلم بلید استفاده می‎شود. این قلم دستی است و موتور ندارد. میکروبلدینگ‌ها دارای سوزن‌های یکبار مصرف فلت یا اسلوپ هستند که با فشار دست سوزن به شکل هاشور مو، روی پوست حرکت داده می‌شود.
  • متد میکروپیگمنتیشن قلم‌هایی دارد که دارای موتور برقی هستند و قابل تنظیم هستند. ظاهر هر دو نوع هاشور کاملا یک شکل است زیرا ضخامت سوزن آن‌ها یکی است، اما ماندگاری هاشور در آن متفاوت است.
  • در روش میکروبلیدینگ ماندگاری رنگ روی پوست نسبت به میکروپیگمنتیشن خیلی کمتر است. چراکه فشار سوزن با نیروی دست روی صورت اعمال می‌شود. همین موضوع باعث می‌شود رنگ در لایه اولیه پوست قرار گیرد و ماندگاری آن کمتر شود.

 

هاشور ابرو طبیعی

 

اقدامات قبل از هاشور ابرو

قبل از هاشور زدن، حتما، مراکز و کلینیک‌های تخصصی را بررسی کرده و این کار را در یک مرکز معتبر و توسط یک فرد متخصص انجام دهید. نکته بسیار مهم این است که هاشور ابرو، بهتر است در کلینیک‌های تخصصی پوست و مو انجام شود؛ زیرا بیماری‌هایی مثل هپاتیت B و C، ایدز و زگیل از عوارض خطرناک مراجعه به مراکز غیر بهداشتی و غیر استاندارد است. سرنگ‌های مشترک و غیر استاندارد و رنگ‌های شیمیایی تائید نشده، عامل این عوارض هستند. علاوه بر این، قبل از هاشور زدن ابروهای خود به نکات زیر نیز توجه کنید:

  1. بهتر است از چند ساعت قبل، مواد حاوی کافئین، مثل چای و قهوه مصرف نکنید.
  2. قبل از انجام هاشور به سولاریوم نروید و داروهای تحریک کننده پوستی، مصرف نکنید.
  3. اگر سابقه حساسیت دارید، می‌توانید از قرص‌های ضد حساسیت استفاده کنید.

 

مراقبت‌های پس از هاشور زدن

  1. عدم استحمام و شستن صورت به مدت ۳ روز پس از هاشور ابرو
  2. از روز اول، به مدت یک تا دو هفته، مقدار کمی پماد ویتامین A، را با استفاده از گوش پاک‌کن، روی ابروها بمالید.
  3. استفاده از پماد هیدروکورتیزون چشمی نیز، به مقدار بسیار کم روی ابروها توصیه شده است.
  4. از تحریک یا خارش و کندن پوست‌های ایجاد شده، خودداری کنید.
  5. به مدت یک هفته به سونا و استخر نروید.
  6. از قرار گرفتن طولانی مدت، در معرض آفتاب، پرهیز کنید.
  7. خوراکی‌های حاوی ویتامین، مصرف کنید.
  8. بلافاصله پس از هاشور زدن، ابروها را رنگ نکنید.

 

انواع مدل هاشور ابرو

۱. هاشور خطی ابرو

در هاشور خطی بین خط هایی از ابرو که هاشور انجام شده است مجددا خط هایی دیگر ایجاد می شود که به این روش اصولا هاشور خطی گفته می شود.

 

هاشور خطی ابرو
هاشور خطی ابرو

انواع هاشور ابرو

 

۲. هاشور هایلایت ابرو

یکی دیگر از انواع مدل‌های هاشور، هاشور هایلایت است که در این روش از رنگ‌های روشن و تیره برای هاشور زدن به ابرو‌ها استفاده می‌شود و در ابروها سایه ایجاد می‌کند.

 

هاشور ابرو

 

۳. هاشور دو بعدی ابرو

 در این مدل، خطوط هاشور در ابتدا به سمت بالا و در ادامه به سمت دم خمیده می‌شوند و خطوط هاشور انتهای ابرو نیز به سمت پائین زده می‌شود.

 

هاشور دو بعدی ابرو
هاشور دو بعدی ابرو

 

۴. هاشور سه بعدی ابرو

هاشور سه بعدی نوعی از تتو است که ابروها را به صورت طبیعی نشان می‌دهد. در این روش با ایجاد خطای دید در ابروی فرد، ابرو را برجسته نشان می دهند که به آن هاشور سه بعدی ابرو می‌گویند. این روش پرطرفدارترین نوع هاشور برای خانم‌ها محسوب می‌شود.

 

هاشور سه بعدی ابرو
هاشور سه بعدی ابرو

هاشور سه بعدی

 

افرادی که نباید هاشور ابرو بزنند

به دلیل مشکلات هورمونی و… افراد در شرایط زیر، بهتر است هاشور ابرو را امتحان نکنند؛ چراکه تاثیر آنچنانی از این کار نخواهند دید.

  • افرادی که مشروب مصرف می‌کنند
  •  قرص‌های اعصاب و قرص‌های جلوگیری از بارداری مصرف می‌کنند
  • افرادی که سیگاری هستند
  • در دوران عادت ماهیانه هستند
  • بیماری دیابت دارند (ممنوع – این افراد تحت هیچ شرایطی نباید از بتادین استفاده کنند.)

در شرایطی که در دوران شیردهی به سر می‌برید یا پریود هستید، به هیچ عنوان کار تاتو و هاشور را انجام ندهید. زیرا علاوه بر اینکه درد آن چند برابر می‌شود، به دلیل اینکه در این دوران رنگ‌پذیری در پوست اتفاق نمی‌افتد هیچ نتیجه‌ای از این اقدام نمی‌گیرید. البته در بعضی موارد به دلیل نوع رنگدانه پوست و نوع هورمون‌های بدن، پوست به راحتی رنگ نمی‌پذیرد که برای این افراد باید از رنگ‌های ترکیبی و ترجیحا غیر روشن یا متوسط استفاده کرد یا آنقدر تکرار کرد که ترمیم شود.

علاوه بر این در صورت بروز مشکلات پوستی مثل التهاب، آفتاب سوختگی، عفونت‌های باکتریایی و یا تزریق بوتاکس و لیفتینگ، بهتر است هاشور ابرو را به زمان دیگری موکول کنید.

نکته: هاشور ابرو در افراد داری پوست چرب یا مختلط، ماندگاری کمتری داشته و پس از گذشت مدتی، به سایه‌ای کم رنگ تبدیل می‌شود.

 

هاشور ابرو زیبا

 

مزایا و معایب هاشور ابرو

مزایای هاشور ابرو

اگر مشکل یا نقصی در ابرویتان وجود دارد با هاشور زدن ابرو می‌توانید آن را اصلاح کنید یا اگر از فرم ابروی خود راضی نیستید آن را به شکلی طبیعی‌تر و زیباتر از روش‌های دیگر مثل تاتوی ابرو تغییر دهید. علاوه بر این به دلیل دائمی بودن هاشور ابرو، لازم نیست زمان زیادی برای آرایش آن صرف کنید.

معایب و عوارض هاشور ابرو

یکی از معایب هاشور کردن ابرو دائمی بودن آن است و اینکه ممکن است پس از مدتی پشیمان شده و بخواهید فرم ابروی دیگری داشته باشید. در این صورت مجبور هستید به سراغ روش‌های پاک کردن هاشور ابرو بروید که عموما صدمات زیادی به پوست می‌زند. از طرف دیگر همانطور که اشاره شد لازم است هر چند وقت یک بار اقدام به ترمیم هاشور ابرو کنید تا زیبایی اولیه آن حفظ شود.

همچنین هاشور ابرو ممکن است عوارضی را به دنبال داشته باشد که عبارتند از:

  • ایجاد عفونت‌های سطحی پوست، که با استفاده از پمادهای آنتی‌بیوتیکی، ظرف مدت کوتاهی رفع می‌شوند.
  • رنگ‌های مورد استفاده، ممکن است باعث ایجاد آلرژی شوند، که در این صورت مصرف آنتی‌بیوتیک‌های قوی الزامی است.
  • همچنین، هاشور ابرو ممکن است باعث ایجاد عوارض پوستی، پس از چندین سال شود.

با اینکه هاشور زدن از نظر ظاهری ‌نتیجه بهتری برای فرد به دنبال خواهد داشت، اما واکنش دادن به رنگ، درست مانند همان چیزی است که در تاتو کردن اتفاق می‌‌افتد. گاهی ترکیبات رنگی موجود در تاتو می‌تواند حساسیت‌های پوستی برای فرد ایجاد کند که اگر فرد تحت این شرایط قرار گیرد آنتی ‌بیوتیک قوی تجویز می‌شود. البته این عفونت‌ها سطحی است و با استفاده از پماد آنتی ‌بیوتیک (روزی دو تا سه بار) برطرف می‌شود.

 

رنگ‌های مورد استفاده در هاشور ابرو

بهترین رنگ برای سایه و هاشور ابرو، یک یا دو درجه روشن تر از رنگ طبیعی موها است. نوع رنگ مورد استفاده در هاشور ابرو نیز بسیار حائز اهمیت است. استفاده از رنگ‌های بی کیفیت و غیر استاندارد، سلامت فرد را به صورت جدی تهدید می‌کند. به یاد داشته باشید که رنگ‌های ارگانیک و فاقد سرب گزینه‌های بسیار مناسب‌تری هستند؛ هرچند که نسبت به رنگ‌های شیمیایی ماندگاری کمتری دارند.

نکاتی که در انتخاب رنگ باید مورد توجه قرار بگیرند، عبارتند از:

  • بهداشتی و استریل بودن رنگ
  • حاوی مواد سمی و فلزات سنگین مثل سرب و همچنین مواد سرطان‌زا نبودن
  • گیاهی بودن رنگ
  •  انتخاب یک برند معتبر تجاری

برای هاشور ابرو، حتما از رنگ‌های اورجینال استفاده کنید. برند آلمانی آمیا (amiea) از بهترین رنگ‌های موجود برای تاتو و هاشور ابرو است که در ۵۴ تناژ مختلف در بازار موجود است.

 

عکس ابروی هاشور - مزایا و معایب هاشور ابرو

 

سخن آخر

در این مقاله انواع روش‌های هاشور ابرو را توضیح دادیم. شما از چه روش‌هایی تا به حال استفاده کرده‌اید؟ به نظر شما کدامیک از این روش‌ها زیباتر و طبیعی‌تر هستند؟ لطفا تجربیات خود را با ما و سایر کاربران ستاره به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا