آرایشی و زیبایی

سن مناسب برای کاشت مو در آقایان و خانم ها چه سنی است؟

ریزش مو یکی از اتفاقاتی‌ است که تاثیر بسیار منفی بر روحیه بانوان و آقایان دارد. مزمن شدن ریزش به شکل از دست دادن دائمی بخشی از موهای سر نیز اوضاع را وخیم‌تر خواهد ساخت. خوشبختانه امروزه ریزش مو و از دست دادن موهای سر، دیگر مقوله‌ای نیست که با اندوه به آن بنگریم! با توجه به سن مناسب برای انواع کاشت مو بین بانوان و آقایان، می‌توان بهترین بهره برداری را از این تکنیک مدرن کرده و مجددا موهایی زیبا داشت. اما آیا می‌دانید بهترین سن مناسب برای کاشت مو در آقایان و بانوان چه سنی است؟ در ادامه همراه ما باشید!

کاشت مو چیست؟

کاشت مو یک روش ترمیمی برای موهای سر از دست رفته افراد است که باید آن را در گروه جراحی‌های زیبایی قرار دهیم. روش هایی از جمله کاشت مو به روش FIT و روش FUT برای این عمل وجود دارد. در این فرآیند، موی طبیعی از آن بخش از سر که موها دچار ریزش نشده و قابلیت اهدای گرفت‌های مو را دارند (بانک مو) برداشته شده و پیوند زده می‌شود.

معمولا تمام موهای کاشته شده، در جای خود باقی نمی‌مانند و پس از مدتی؛ تعدادی از آن‌ها را از دست خواهیم داد. اغلب افراد با شروع ریزش مو، به دنبال درمان‌های مختلف رفته و کاشت مو را به عنوان یک روش درمانی عالی در نظر می‌گیرند. اما باید توجه داشت که عمل کاشت، تنها پس از توقف کامل ریزش مو کارآمد خواهد بود.

 

سن مناسب برای کاشت مو

 

ریزش مو تا چه سنی ادامه دارد؟

بیشتر ما روزانه به صورت متوسط، چیزی بین ۵۰ تا ۱۰۰ تار موی خود را از دست می‌دهیم. این موضوع کاملا طبیعی‌ست و جای نگرانی ندارد. با از دست دادن هر تار مو، موی تازه‌ای به جای آن رشد می‌کند و این چرخه همچنان ادامه خواهد داشت. اما زمانی که به جای موی ریخته شده، موی تازه‌ای رشد نکرده و یا ساختار سست‌تری داشته باشد، معضل کم مویی و یا حتی طاسی خودنمایی خواهد کرد.

ریزش مو به دلایل مختلف ایجاد می‌شود و غالبا در صورت آغاز، تا ۶۰ سالگی ادامه دارد. البته شکل ریزش مو در خانم‌ها و آقایان متفاوت بوده و ساختار یکسانی ندارد. به طور معمول ریزش موها در سنین جوانی، برطرف شده و با درمان‌های تکمیلی متوقف می‌گردد. اما در صورتی که این ریزش مو در سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق بیفتد، نمی‌توانیم آن قدرها به درمان قطعی آن امیدوار باشیم و احتمالا باید سراغ روش‌های جبرانی دیگر همچون کاشت مو برویم.

 

سن مناسب برای کاشت مو

 

سن مناسب برای کاشت مو آقایان

پیش از ۲۵ سالگی کاشت به دلیل کامل نبودن شکل رویش موها و فرم گیری آن‌ها روی سر، پذیرفته نیست. پس از ۲۵ سالگی در صورت لزوم، امکان استفاده از این روش جبرانی و درمانی وجود دارد.

البته پس از ۲۵ سالگی نیز همچنان ریسک ریزش مو وجود دارد و ممکن است علی‌رغم کاشتن مو، باز شکل موها روی سر فرد تغییر کند. با این حال با توجه به وضعیت فعلی موهای سر یک فرد ۲۵ ساله، پزشک معالج می‌تواند تخمین بزند که فرم ریزش موی وی، در سال‌های آینده چطور خواهد بود.

 

سن مناسب برای کاشت مو آقایان

 

سن مناسب برای کاشت مو بانوان

کم شدن و ریزش موی زنان در دوران جوانی، معمولا مقطعی بوده و با روش‌های درمانی دارویی یا موضعی برطرف می‌گردد. اما ریزش موی جدی بانوان که منجر به از دست دادن دائمی بخشی از موهای آن‌ها شود را باید به دوران یائسگی نسبت دهیم. در این دوران برخی از بانوان عدد بزرگی از موهای خود را از دست داده و تجدید این موها نیز اتفاق نمی‌افتد. به همین دلیل عمده عمل‌های کاشتن مو در زنان در سنین یائسگی‌ست و غالبا در سنین جوانی، پزشک از درمان‌های جایگزین و محرک رشد دوباره موها استفاده می‌کند.

به طور کلی باید گفت که تا زمان توقف کامل ریزش مو و تثبیت وضعیت موهای از دست داده، کاشت مو عملی موفقیت آمیز نخواهد بود و تنها باید آن را به چشم یک درمان موقت و کوتاه مدت بنگریم.

 

کاشت مو در دوران بارداری

این یک سوال مهم است که آیا کاشت مو در دوران بارداری توصیه می‌شود یا خیر؟ همان طور که می‌دانید؛ بسیاری از بانوان در دوران بارداری خود دچار ریزش مو می‌شوند و در ماه‌های آخر این ریزش، شدت پیدا می‌کند. اما باید در نظر داشت که ریزش موی ناشی از بارداری، عموما موقتی بوده و پس از زایمان، مجددا موها رشد خواهند کرد.

به همین دلیل کاشت مو در دوران بارداری، به هیچ وجه نمی‌تواند حساب شده و کارآمد بوده و نتیجه رضایت بخشی به همراه داشته باشد. علاوه بر این قرار گرفتن تحت عمل کاشت مو در دوران بارداری نیز چالش‌های خود را دارد و به لحاظ پزشکی پذیرفته نیست.

 

کاشت مو در سنین بالا

عمل کاشت مو در سنین بالا نیز انجام می‌پذیرد، اما به دلیل فولیکول‌های ضعیف‌تر، هرگز آن حجم پرپشتی که در سنین پایین‌تر انتظار می‌رود، را نخواهیم داشت. البته به همان اندازه نیز مسن‌ترها، اصراری به داشتن یک سر پرپشت ندارند و به داشتن مقداری مو در نواحی مختلف سر خود، رضایت می‌دهند!

بسیار مهم است که فرد بالای ۵۰ سال یا مسن، هر گونه بیماری خود نظیر دیابت، فشار خون و به ویژه بیماری‌های قلبی را به پزشک معالج کاشت اطلاع دهد. البته این بدان معنا نیست که با داشتن این بیماری‌ها، موضوع کاشت، منتفی می‌گردد؛ بلکه احتیاط‌هایی به آن اضافه خواهند شد.

نکته: توجه داشته باشید که این محدودیت‌های سنی، بیشتر مربوط به آقایان و به دلیل الگوی ریزش مو و هورمون‌های آن‌هاست. این مورد غالبا در خصوص بانوان محدودیت‌زا نبوده و شرط سنی ایجاد نمی‌کند.

 

سن مناسب برای کاشت موها

 

کاشت مو در سنین پایین

در سنین پایین کاشت مو عموما و به جز در مواردی خاص؛ توصیه نمی‌شود. همان طور که گفتیم الگو و شکل ریزش مو در سنین زیر ۲۵ سال مشخص نیست. در صورت کاشت در سنین پایین، به احتمال زیاد نتایج آن در دراز مدت به هیچ وجه رضایت بخش نخواهند بود.

 

نکات پایانی

اگر تصمیم به کاشت مو گرفته‌اید، پیش از هر چیزی در خصوص آن مطالعه کافی داشته و از تصورات رویایی درباره نتیجه کار، بپرهیزید. شما باید واقع بینانه به ماجرا نگاه کرده و انتظار معجزه نداشته باشید، اما بهترین روش‌ کاشت مو را انتخاب کنید. به علاوه اهمیت زیادی دارد که حتما این کار را در یک مرکز دارای با اعتبار و مجوزهای مربوطه انجام دهید. بدیهی‌ست که انجام عمل فوق در مراکز نامعتبر و غیرتخصصی، می‌تواند با عوارض جانبی کاشت مو جدی و جبران ناپذیر همراه باشد. 

اگر این عمل را انجام داده اید، توصیه می‌کنیم حتما نکات کلیدی و مراقبت‌ های بعد از کاشت مو را در ستاره بخوانید؛ همچنین فراموش نکنید که سوالات و تجربیات خود را از طریق ارسال پیام با ما و خوانندگان در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا