آرایشی و زیبایی

اکستنشن مو | آموزش انواع روش اکستنشن مو، مزایا و معایب

به نصب موهای مصنوعی یا طبیعی لابه‌لای موها اکستنشن مو می‌گویند. برخلاف واقع، بیشتر افراد فکر می‌کنند خانم‌هایی باید اکستنشن مو (hair extensions) انجام دهند که قصد دارند موهایشان بلندتر شود. با وجود اینکه این نیز می‌تواند یکی از دلایل آن باشد اما تنها کاربرد اکستنشن مو نیست. افرادی که موهای نازک و کم‌ پشتی دارند نیز می‌توانند به کمک این روش به پر شدن موهای خود کمک کنند.

البته می‌توان با انتخاب اکستنشن در رنگ‌های متفاوت یا فانتزی از آن به‌عنوان «هایلایت مو» یا «مش مو» نیز استفاده کرد. زنان معمولا داشتن موهای بلند و پر پشت را دوست دارند و این موضوع به افزایش اعتماد به نفس آن‌ها کمک می‌کند. در ادامه قصد داریم شما را با آموزش اکستنشن مو آشنا کنیم. از اینرو در ابتدا شما را با انواع اکستنشن آشنا خواهیم کرد.

 

 اکستنشن مو

 

انواع اکستنشن مو

اکستنشن مو که برای حجم دادن و بلندتر نشان دادن مو استفاده می‌شود دارای ۲ نوع است:

۱. اکستنشن های مصنوعی: حاوی کراتین و پلاستیک بوده و ظاهری شبیه به موهای طبیعی دارند؛ اما به دلیل ماهیت پلاستیکی‌شان، براق‌تر و درخشان‌تر به نظر می‌رسند.

۲. اکستنشن های طبیعی: موهای طبیعی هستند و کیفیت‌های متفاوتی دارند؛ محبوب‌ترین این نوع اکستنشن، موهای برزیلی، هندی و مالزیایی هستند. این موهای باکیفیت، قابلیت صاف کردن، فر کردن و حتی رنگ کردن دارند. تشخیص اکستنشن موی طبیعی از موی به اصطلاح طبیعی بسیار سخت و دشوار است. اگر اکستنشن مو طبیعی باشد و توسط یک شخص متخصص و با تجربه به درستی بین موها نصب شود، زیبایی چشم گیری به موهای شما خواهد افزود و تشخیص آن از موهای اصلی شما سخت می‌شود.

انواع مصنوعی اکستنشن مو در کارخانه و از پلاستیک و مشتقات نفتی تولید می‌شود اما انواع طبیعی آن معمولا از هند وارد می‌شود. زنان هندی معمولا موهایشان را رنگ نمی‌کنند و موهای پر و باکیفیتی دارند. بلند کردن و فروش مو نیز نوعی تجارت در هند است.

اکستنشن‌های مو را می‌توان از آرایشگاه‌ها و یا فروشگاه‌های لوازم آرایشی تهیه کرد.

نکته: جنس و بافت موی طبیعی اکستنشن را شبیه به موی خودتان انتخاب کنید. به ضخامت، رنگ، حالت صافی و فری و … توجه کنید.  همچنین از انتخاب موهای بسیار شفاف خودداری کنید. این موها با سیلیکون پوشیده شده‌اند و به سرعت خشک و خراب خواهند شد. 

 

آموزش اکستنشن مو در خانه - موی اکستنشن شده

 

هنگام انتخاب اکستنشن، دقت کنید که با موهایتان شباهت داشته باشد تا هنگام قرار گرفتن لابه لای موهایتان حالت غیرطبیعی نداشته باشد. اکستنشن‌های مصنوعی، با وجود شباهت به موهای طبیعی، به دلیل ظاهر براقشان، جلوه مناسبی نداشته و قابلیت اتو کردن و رنگ کردن را نیز ندارند. بنابراین بهتر است از موهای طبیعی استفاده کنید.

 

روش های اکستنشن مو

  • اکستنشن تارمویی
  • اکستنشن مو دوختی
  • اکستنشن مو کلیپسی
  • اکستنشن با روش بافت
  • اکستنشن حرارتی
  • اکستنشن مو با رینگ
  • اکستنشن مو با گره
  • اکستنشن‌ چسبی
  • اکستنشن مو متصل به هم

تمامی این مدل ها در دو دسته سرد و گرم قرار می گیرند:

۱. اکستنشن سرد

در این نوع اکستنشن از هیچ دستگاهی استفاده نمی‌شود. در روش اکستنشن سرد از یک نوع چسب گیاهی به نام کراتین به منظور وصل کردن موی مصنوعی به ریشه استفاده می‌شود.

در روش اکستنشن سرد می‌توان از حلقه‌های فلزی استفاده کرد تا موی اضافه را به ریشه مو متصل کرد. به طور معمول از این نوع حلقه برای موهای ضخیم استفاده می‌شود. انواع اکستنشن سرد شامل موارد زیر خواهد بود:

  • دوخت مو (این روش جزو ماندگارترین روش‌هاست. به طوری که تا ۱۲ هفته بدون هیچ مشکلی دوام خواهد داشت. همچنین پس از نصب، جلوه‌ای طبیعی به همراه دارد. از این موها می‌توان تا ۱ سال استفاده نمود. به طور کلی می‌توان گفت که اکستنشن به روش دوخت؛ ظاهر طبیعی، ماندگاری بالا و قیمت اقتصادی‌تر دارد.)

 

اکستنشن مو با دوخت

 

  •  اکستنشن کلیپسی
  • اکستنشن بافت (اکستنشن مو با استفاده از بافت‌های ریزی که در بین مو انجام می‌شود)
  • اکستنشن ریسه ای
  • اکستنشن با رینگ (از قدیمی ترین روش های نصب مو)

 

آموزش اکستنشن مو با رینگ

در این روش موهای مصنوعی توسط رینگ های فلزی به موهای طبیعی متصل می‌شود. روش این کار به این صورت است که ابتدا رینگ را داخل یک شاخه از مو مصنوعی قرار می‌دهند و سپس با قلاب‌های مخصوص، موهای طبیعی را به داخل همان رینگ می‌کشند. در آخر به وسیله انبرک مخصوص این کار، رینگ‌ها را فشار محکمی می‌دهند تا مو ثابت شود.

 

اکستنشن مو با استفاده از رینگ - حلقه اکستنشن مو

 

جدیدترین مدل اکستنشن مو، به روش میکرو (رینگ) است که برای موهای جلو نیز استفاده می‌شود. در این روش از قلاب استفاده می‌شود ولی رینگ مقداری درشت‌تر است. در این روش موها تحت هیچ شرایطی کشیده نمی‌شود و موهای مصنوعی نیز خیلی سبک هستند که به این دلیل آسیبی به موهای خود شخص وارد نمی‌شود. اما در اکستنشن با رینگ، محل اتصال موها با رینگ فیکس می‌شود که باعث فشار به تارهای مو و جدا شدن اکستنشن‌ها و ایجاد ظاهر نازیبا در موها می‌شود. همچنین موها در قسمت زیر رینگ دچار پوسیدگی می‌شوند.

 

آموزش اکستنشن مو - روش میکرو

 

میکروها دانه‌های ریزی هستند که با دستگاه روی موها کار می‌شوند همچنین میکروها در رنگ‌های مختلفی موجود هستند که میتوان به راحتی برای هر رنگ مو استفاده کرد. ابتدا یک لایه خیلی نازک و کوچک از موها را در قسمت جلو سر جدا می‌کنیم. میکرو را داخل دستگاه گذاشته و تکه‌ی نازک مو را از داخل میکرو رد کرده و با انبر ثابت می‌کنیم و به این صورت برای کل قسمت‌های مو اکستنشن را انجام می‌دهیم. ظرافت و دقت در انجام میکرو اکستنشن بسیار مهم است، تا در ظاهر موها مشخص نباشد.

 

اکستنشن بافت

  • بافت ساده
  • گره ای

این نوع اکستنشن برای خانم‌هایی مناسب است که موهای پرپشتی داشته و می‌خواهند موهای خود را بلندتر نشان دهند. در این نوع اکستنشن موهای خود فرد در یک ردیف بافته شده و سپس دسته‌های مصنوعی مو روی این دسته موی بافته شده به کمک سوزن و نخ قرار می‌گیرند. مزیت این روش این است که می‌توان از آن روی هر نوع موی کوتاه و بلندی استفاده کرد. اما باید دقت داشت که اگر موی بافته شده به خوبی قرار نگیرد، دسته موهای مصنوعی می‌توانند روی سر سنگینی کرده و آزار دهنده باشند.

بافت با گره که به وسیله گره‌ی اول، مو نصب می‌شود و با موی دو سرباز انجام می‌شود آسیب کمتری به مو می‌رساند.

 

آموزش اکستنشن مو به با رینگ

 

اکستنشن مو با کیلیپس و نخ

با کلیپس و نخ نیز می‌توان موهای طیعی یا مصنوعی را به موهای طبیعی متصل کرد. با استفاده از اکستنشن ‌های کلیپسی می‌توان هر زمان در خانه موی اضافه را توسط کلیپس به موهای خود وصل کرده و بعد به‌راحتی آن را جدا ساخت. این روش  برای مواقعی که زمان کافی ندارید، پیشنهاد می‌شود؛ در روشی دیگر نیز موی اضافه به ریشه موی طبیعی فرد وصل شده و دور آن پیچیده می‌شود. البته در این روش، احتمال ریزش و آسیب مو بیشتر بوده و بهتر است که در هنگام خواب آن‌ها را از موهایتان جدا کرده و روز، دوباره آن‌ها را نصب کنید.

این اکستنشن‌ها به صورت مصنوعی و طبیعی موجود هستند و موها در نزدیک ریشه به یک کلیپس متصل می‌شوند و از همین طریق در بین موهای طبیعی نصب می‌شوند. یک ست اکستنشن کلیپسی، به طور معمول، دارای هشت نوار مو است. همچنین طول و عرض‌ این نوع اکستنشن بین ۵ تا ۲۰ سانتی‌متر است.

این روش از نظر مالی مقرون به صرفه است، نیاز به شستن هر روزه ندارد و برای هر بار استفاده نباید در ناحیه‌ی قبلی نصب شود؛ چرا که باعث کشیدگی پوست سر و تضعیف مو خواهد شد. 

 

اکستنشن مو با کلیپس و نخ - دوختن اکستنشن مو

 

مراحل نصب اکستنشن کلیپسی

اکستنشن‌های مورد نظرتان را بخرید. یک ست موی اکستنشن، یک ردیف مو است که با کلیپس لابه‌لای موی طبیعی شما وصل می‌شود.

  • موهای خود را تقسیم بندی کنید؛ برای این کار، موهایتان را جمع کرده و به حالت دم اسبی ببندید. یک لایه از موها را باقی بگذارید و آن را روی گردن خود بریزید و یک ست از اکستنشن‌ها را نصب کنید. هر بار لایه‌ای به اندازه ۵/۲ سانتی‌متر از موهای جمع شده را باز کرده و موها را به آن وصل می‌کنید.
  • موهایتان را به وسیله شانه پوش دهید، تا حجم موها در قسمت ریشه ۲ تا ۳ سانتی‌متر افزایش پیدا کرده و موی اکستنشن، راحت‌تر نصب شود و از لیز خوردن آن، روی موها جلوگیری شود. همچنین باعث پوشاندن کلیپس‌ها می‌شود.
  • کلیپس را به قسمت ریشه‌ی موها بچسبانید؛ دقت کنید که دسته‌های مو را با فاصله‌های مساوی نصب کنید تا موهای نصب شده کوتاه و بلند نشوند؛ البته پس از نصب می‌توانید آن‌ها را کوتاه کنید تا با موهایتان سازگاری داشته باشند.
  • یک لایه دیگر از موهای بسته شده خود را باز کنید و مراحلی را که در بالا گفته شد، تکرار کنید. ریشه‌ی موها را پوش داده و یکی یکی دسته‌های مو را به موهای خود وصل کنید.
  • در انتها نیز مجددا موهایتان را پوش داده و برس بکشید تا نرم شوند. اگر کلیپس‌ها مشخص هستند موها را مجددا نصب کنید تا کلیپس‌ها پنهان شوند.

 

آموزش اکستنشن مو در خانه - اکستنشن کلیپسی

 اکستنشن کلیپسی

 

۲. اکستنشن گرم

در این روش، برخلاف روش قبل، عملیات اکستنشن کردن به وسیله دستگاه انجام می‌شود. اکستنشن گرم به ۲ روش با چسب و لیزر انجام شده و در هر ۲ روش به وسیله دستگاه و با حرارت انجام می‌گردد.

 

اکستنشن گرم

 

اکستنشن مو با چسب

در بهترین نوع اکستنشن گرم با چسب‌های رولی و دو رو مورد استفاده قرار می‌گیرد. نحوه‌ی عملکرد این روش، اینگونه است که مو به ردیف و با حرارت ملایم روی سر قرار می‌گیرد. مراحل بعدی تا پایان انجام کار، مانند اکستنشن ریشه‌ای و یا اکستنشن دوخت خواهد بود. ولی این روش ساده‌تر و سریعتر است.

متداول‌ترین آنها روش «چسب کراتین» است که در آن ابتدا یک دسته باریک از موها جدا شده و کمی‌ بالاتر از ریشه مو محلول چسبناک خاصی مالیده می‌شود و یک دسته باریک از موهای اکستنشن روی آن قرار می‌گیرد. سپس به وسیله گیره یا انبرک ویژه‌ای این موها به هم فشرده شده و حرارت انبرک، چسب را ذوب کرده و موهای مصنوعی به موهای طبیعی می‌چسبند.

 

اکستنشن مو با چسب کراتین - بلندتر کردن موها - نصب اکستنشن با چسب

مراحل نصب اکستنشن حرارتی با چسب به شرح زیر است:

  • ابتدا موهایتان را با شامپو بشوئید و کاملا خشک کنید تا چسب روی مو بچسبد.
  • موهایتان را با یک تقسیم کننده بخش بندی کنید. تقسیم کننده، موها را تقسیم کرده و از سوختن پوست جلوگیری می‌کند.
  • بخشی از موها را از پشت گردن جدا کرده و بقیه را بالای سر خود سنجاق کنید. برای تقسیم بندی موها، بهتر است از پشت سر شروع کنید.
  • برای ساختن تقسیم کننده، یک تکه مقوای نازک به قطر ۶ سانتی‌متر را به شکل دایره‌ای با قطر سه اینچ، برش دهید. دایره را از یک سمت تا مرکز آن (شعاع)، برش داده و در وسط دایره سوراخی به بزرگی یک تا دو میلی‌متر ایجاد کنید. دسته‌های کوچک مو را با قلاب از وسط دایره گرفته و کار چسباندن اکستنشن را انجام دهید.
  • اکستنشن باید در نزدیک‌ترین حالت ممکن به پوست سر و به موازات ریشه مو، نصب شود؛ سپس با استفاده از اتوی مو، موهای اکستنشن را به موهای خود بچسبانید. در حین اتو مراقب باشید موهایتان را نسوزانید.
  • با انگشت، موهای اکستنشن شده را که هنوز گرم هستند را لابه لای موهای خود، تاب دهید تا چسب بهتر جذب موها شود.
  • این کار را برای دسته‌های دیگر مو نیز به صورت بچسبانید؛ تا جلوه‌ای طبیعی داشته باشد.
  • پس از اتمام اکستنشن موها، با برسی نرم (بدون برجستگی انتهایی) موها را حالت دهید. دقت کنید فشار و کشیدن ریشه مو باعث کنده شدن اکستنشن‌های تازه چسبانده می‌شود.

 

آموزش اکستنشن مو در خانه - اکستنشن حرارتی

 

اکستنشن مو با لیزر

ماندگارترین روش اکستنشن مو، اکستنشن لیزری است که می‌توان آن را در قسمت‌های جلوی سر نیز استفاده کرد. همانطور که از اسمش پیداست، توسط اشعه روی مو نصب می‌شود. همچنین چسب‌های کراتینه برای اکستنشن لیزری استفاده می‌شود و این نوع چسب به وسیله‌ی دستگاه لیزر و به وسیله دستگاه‌های چسب مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه شما را با اکستنشن مو به وسیله‌ی کراتینه و دستگاه لیزر آشنا خواهیم کرد.

 

اکستنشن لیزری

 

مراحل نصب اکستنشن لیزری

  1. در ابتدا، موها را از یک سمت کاملا باز کرده و با استفاده از دستگاه، چسب کراتین را روی مو بزنید.
  2. برای ردیف دوم باید یک لایه از موها را ریخته و لایه بعدی را انتخاب کنید، به صورتی که اکستنشن بین دو تکه قرار بگیرد، مثل روش زیگزاک یا چیدن آجر.
  3. مراحل گفته شده را تا اتمام اکستنشن، تکرار کنید.
  4. در هنگام اکستنشن دقت کنید که لبه‌های موهای اکستنشن شده موقع جمع کردن موها مشخص نشود، همچنین، بهتر است از موهای طبیعی استفاده کنید تا موهایتان آسیب نبینند.

برای ریمو کردن این نوع اکستنشن، دور موها را طلق پیچیده و چسب‌ها را با پنبه آغشته به ریموورهای مخصوص و شل کردن آن با انبر، باز کنید و سپس با استفاده از شانه ریز چسب‌ها را از موها جدا کنید.

اکستنشن لیزری خیلی محو بوده و حتی در قسمت جلو سر هم قابل استفاده است. این روش ماندگارترین روش اکستنشن مو است.

 

آموزش اکستنشن مو - روش کراتینه با دستگاه لیزری

 

آموزش اکستنشن مو با لیزر و کراتینه

در این نوع اکستنشن، باید حجم موهای انتخاب شده و موهای طبیعی فرد، متناسب بوده و فاصله موهای اکستنشن شده از هم نیم سانتی‌متر باشد. مزیت دستگاه لیزری نسبت به دستگاه‌های قدیمی، قابلیت تغییر درجه حرارت است؛ دستگاه‌های قدیمی درجه حرارت یکنواختی دارند که باعث آسیب به موها می‌شوند.

چسب کراتین ساختاری مشابه مو داشته و آسیب کمتری به موها وارد می‌کند و به سرعت خنک می‌شود.

 

اکستنشن چسبی

 

انتخاب بهترین روش اکستنشن مو

بهتر است قبل از انتخاب موارد گفته شده در بالا، ابتدا شرایط خودتان را بسنجید. نوع موهایتان، آیا نازک است یا ضخیم؟ ریزش مو دارید یا خیر؟ قصدتان از اکستنشن چیست؟ هایلایت مو؟ افزایش بلندی و حجم؟ و یا…

 اکستنشنی که دوام بیشتری دارد مسلما بهترین انتخاب خواهد بود. شاید در ابتدا فکر کنید که اکستنشن‌های ارزان بهتر هستند، ولی آن‌ها پس از گذشت مدتی از بین می‌روند و نیاز به جایگزین دارند. قبل از انتخاب اکستنشن مو به خوبی تحقیق کنید.

یکی دیگر از عوامل برای انتخاب، رنگ مو است. سعی کنید رنگی را انتخاب کنید که به رنگ موهای خودتان شبیه باشد. انتخاب رنگ‌های خیلی روشن یا خیلی تیره زیبایی اکستنشن را از بین می‌برد، مگر در مواردی که با اکستنشن، قصد هایلایت کردن موها را دارید.

شما می‌توانید با بررسی بودجه و نوع موهایتان، و شناخت روش‌های اکستنشن، انتخاب درست‌تری داشته باشید. برای مثال؛ اگر موهای بسیار نازک و ضعیف دارید، انتخاب روش «اکستنشن با دوخت» برای شما مناسب نیست، چرا که باعث ریزش بیشتر موهایتان و تضعیف ریشه‌ی مو خواهد شد. انتخاب پوستیژ برای این افراد با موی نازک مناسب‌تر خواهد بود. همچنین «اکستنش‌های چسبی» گزینه مناسب‌تری نسبت به اکستنشن دوخت و کلیپسی خواهند بود. 

اما اگر موی شما ضخامت کافی دارد و قصد دارید در درازمدت از اکستنشن استفاده کنید، انتخاب «اکستنشن موی طبیعی با روش دوخت» برای شما مناسب‌تر است. زیرا ماندگاری بالا و هزینه‌ی مناسبی دارد. 

 

مضرات اکستنشن کردن مو

این نوع از مو به صورت طبیعی سبوم و کراتین ندارد و مصنوعی بودن خود را میان موهای طبیعی نشان می‌دهد و درخشش دیگر موها را ندارد. در عین حال اگر شیوه کوتاهی و مدل مو مناسب نباشد، می‌‌توان به سادگی آنها را میان موها تشخیص داد. ساییدگی این نوع مو با کف سر باعث خارش می‌شود و خاراندن سر می‌تواند سبب کنده شدن این موها شود.

همچنین بعضی افراد نیز به دلیل کشش زیاد موها دچار سردرد می‌شوند. گاهی چسب یا خود این موهای مصنوعی، موجب ایجاد حساسیت در پوست‌سر خواهند شد.

 

مضرات اکستنشن کردن مو

 

آیا اکستنشن در تغذیه مو تاثیر گذار است؟

بله! اکستنشن مو تاثیر بسیار جدی در تغذیه مو می گذارد. فشار زیادی که اکستنشن روی تنه و ریشه موهای طبیعی فرد وارد می‌سازد در دراز مدت می‌تواند موها را خشن و جنس آن را خراب کند و باعث از بین رفتن شادابی مو و ریزش آن شود.

شاید ابتدا موها دچار ریزش نشوند اما به‌تدریج با طولانی شدن مدت اکستنشن، ریزش مو نیز بیشتر خواهد شد؛ مثال بارز این موضوع در آفریقایی‌‌هاست که موهایشان را بسیار محکم می‌بافند و در درازمدت دچار کم‌پشتی و ریزش مو می‌شوند. اکستنشن نیز به‌دلیل فشار زیادی که با بافتن و بستن مو ایجاد می‌کند، تغذیه مو را مختل می‌سازد.

مو برای ادامه حیات نیاز به تغذیه دارد و بستن زیاد مو باعث می‌شود تغذیه آن مشکل پیدا کند. زمانی که تغذیه مو مختل می‌شود، ابتدا لطافت و شادابی مو از بین رفته و بعد دچار ریزش می‌شود.

 

مراقبت های بعد از اکستنشن مو

  • موها را با یک برس بسیار نرم، دندانه درشت و مخصوص که برای اکستنشن موهای طبیعی و مصنوعی قابل استفاده است مرحله به مرحله ا‌ز پایین به بالا شروع به شانه کردن کنید، بطوری که بازکردن گره‌ها به سمت ریشه باشد.
  • هنگام خوابیدن باید موهای خود را در بالای سرتان جمع کنید. قرار دادن این موها در زیر سر، موجب نامرتب شدن و گره خوردن‌شان به یکدیگر خواهد شد.
  • برای جلوگیری از درهم پیچیدگی موها، همواره دست خود را به داخل حاشیه موهای اضافه شده برده و به سمت پایین بکشید.
  • توصیه می‌شود از تافت و اسپری‌های مو برای موهای اضافه شده استفاده نکنید. این کار باعث می‌شود که موها از محل خود جدا شوند.
  • برای شستن موها از شامپوهای بدون سولفات و پارابن استفاده کنید و از نرم کننده فقط برای ساقه مو استفاده کنید.
  •  موها بهتر است زیاد در معرض نور خورشید و آلودگی قرار نگیرند.
  • به موهایتان تافت و حالت دهنده‌های سیلیکونی نزنید، زیرا باعث جدا شدن موهای اکستنشن شده می‌شوند.
  • استفاده از وزگیر مو برای اکستنشن مو، اسپری مخصوصی که روزی یکبار یا بعد از حمام کردن می‌توانید روی موهایتان اسپری کنید.
  • اگر از موی طبیعی که به کمک کلیپس به مو متصل شده استفاده کرده باشید، می‌توانید به راحتی آن را جدا کرده و در صورت نگهداری در وضعیت مناسب و مراقبت، بارها از آن استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از شل شدن اکستنشن، استفاده از هدبند، روبان و کلیپس را به حداقل برسانید.
  • بهتر است موهای خود را در ۵ روز اول بعد از نصب اکستنشن نشویید تا چسب‌ها سر جای خود کاملا ثابت شوند.
  • در هفته اول ممکن است پوست سرتان به خارش بیفتد. در این صورت از اسپری مرطوب‌کننده مو استفاده کنید. این خارش طبیعی است. بعد از چند روز پوست سر به اکستنشن عادت می‌کند.
  • هر شش یا هشت هفته یک بار، اکستنشن مو را ترمیم کنید؛ چون دسته‌ها در همین مدت شروع به افتادن می‌کنند.
  • برای درخشندگی بیشتر، می‌توان یک بار در هفته از روغن‌های مخصوص مو استفاده کنید.
  •  برای رنگ یا دکلره کردن موها، حتما با آرایشگرتان مشورت کنید.

 

روش شستشوی موی اکستنشن شده

  • قبل از شستن موهای اکستنشن شده آنها را به‌خوبی شانه کنید تا تمام گره‌ها باز شوند.
  • یک ‌مرتبه موهای خود را زیر دوش نبرید. سرتان را عقب بگیرید یا موهای‌تان را از فرق سر به دو نیم تقسیم کنید و آرام زیر دوش بروید.
  • هرگز موقع شست‌ و شو سرتان را زیر دوش یا در روشویی پایین نگیرید مگر اینکه فقط بخواهید جلوی موهایتان را بشویید.
  • سپس به اندازه لازم از شامپو استفاده کنید اما موهایتان را مالش ندهید و تنها با دست آنها را از بالا به پایین فشار دهید تا کاملا تمیز شوند.
  • سپس به همان روش قبلی زیر دوش آب رفته و کاملا آنها را آبکشی کنید.
  • بعد از آن نیز حتما از نرم‌کننده مو استفاده کنید اما مراقب باشید نرم‌کننده به محل نصب اکستنشن نخورد. این کار باعث می‌شود اکستنشن‌ها شل شده و زودتر از موعد جدا شوند.
  • بعد از حمام، سریع حوله را دور موهایتان بیندازید تا وزن اضافی آب از روی آن برداشته شود.
  • به آرامی موها را درون حوله فشار دهید اما حوله را بالا یا پایین نکشید.

 

برس زدن موی اکستنشن شده - ریزش موی اکستنشن شده - تغذیه موی اکستنشن

 

کلاه گیس یا پوستیژ

شاید بتوان گفت که این روش از ساده‌ترین و آسان‌ترین روش‌هاست! چرا که شما بدون نیاز به صرف ساعت‌های طولانی در سالن‌های زیبایی برای نصب اکستنشن و بدون هزینه های سنگین، به راحتی می‌توانید رنگ، بلندی و مدل موی خود را انتخاب کنید.

فراموش نکنید که در صورت استفاده‌ی مداوم از کلاه گیس، باید آن‌ها را هر ۱۰ روز یک بار با آب سرد به طور کامل بشویید. همچنین از ابزار‌های حالت دهنده مو مانند سشوار و اتو مو استفاده نکنید زیرا باعث آسیب به تارهای مصنوعی‌شان می‌شود.

 

کلاه گیس

 

سخن آخر

اکستنشن مو غالبا یک روش بدون درد و خونریزی و غیرتهاجمی است که بین خانم‌ها روش بسیار محبوبی است. شما می‌توانید با استفاده از مشورت با فرد متخصص، بودجه‌ی مالی‌تان، نوع و جنس موها، میزان بلندی و حجم مو، رنگ مو و… از اکستنشن مو استفاده کنید. همچنین برای برداشتن اکستنشن بهتر است خودتان دست به کار نشوید و حتما به متخصص مراجعه کنید. برای این کار روش‌های مختلفی وجود دارد که ارتباط مستقیمی با روش نصب اکستنشن مو دارد.

به خاطر داشته باشید، اکستنشن باعث کشیده شدن موهای طبیعی‌تان و ریزش مو می‌شود، به خصوص در روش‌هایی که موی مصنوعی از ریشه به موهای طبیعی خودتان وصل می‌شود. بنابراین، سعی کنید از موهایتان با کمک ماسک‌های مو بیشتر مراقبت کنید تا به طور طبیعی زیبا و پر پشت باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا