موبایل و تبلت

قهوه

بدون شک ویژگی های یک گوشی مناسب برای افراد جوان با گوشی مناسب افراد سالمند و مسن، متفاوت است چرا که گاها افراد سالمند زمانیکه قدم بر این عرصه می گذارند، دیگر اهمیت بخصوصی برای فضای مجازی و دنیای تکنولوژی قائل نیستند و کاربردهای آنها از گوشی کمتر می شود. از این رو اگر تصمیم به خرید گوشی برای سالمندان دارید، علیرغم قیمت، باید به برخی موارد نیز توجه داشته باشید تا بتوانید بهترین گوشی را خریداری کنید. با این وجود چه ویژگی هایی باید داشته باشند؟ در ادامه این گزارش از بخش تکنولوژی نمناک قصد داریم شما را با این ویژگی ها آشنا سازیم. همراه ما باشید.

1. پشتیبانی از زبان فارسی

یکی از موارد مهم برای خرید گوشی مناسب سالمندان، پشتیبانی از زبان فارسی می باشد چرا که گاها ممکن برخی هشدارها و پیغام های مختلف توسط گوشی نمایش داده شوند که برای تایید و یا رد کردن آنها نیاز به مطالعه متن هشدار می باشد. همچنین زمانیکه گوشی از زبان فارسی پشتیبانی می کند، کار کردن با آن نیز آسان خواهد شد و نیاز به آموزش بخصوصی نیست. از این رو توصیه ای که برای شما داریم این است که حتما قبل از خرید گوشی به این مورد توجه داشته باشید.

کار با گوشی

2. قابلیت فیلتر نور آبی

یکی از جدیدترین قابلیت هایی که بر روی گوشی های هوشمند اضافه شده اند، فیلتر نور آبی می باشد که یکی از ویژگی های بسیار کاربردی است چرا که از چشم در مقابل نور آبی مراقبت می کند. اگر توجه کرده باشید، زمانیکه در حالت عادی شما به گوشی با نور زیاد نگاه می کنید، چشمان شما خسته می شوند اما زمانیکه فیلتر نور آبی را فعال می کنید و صفحه نمایش گوشی به رنگ قهوه ای تغییر رنگ میدهد، چشمان شما دیرتر خسته می شوند و احساس خستگی نخواهید کرد. از این رو این مورد را نیز ملاک قرار دهید.

فیلتر نور آبی

3. قابلیت تغییر ابعاد فونت

 یکی از اتفاقاتی که از سنین حدودا 50 سال رخ میدهد، تغییر شماره چشم، آب مروارید و… می باشد که در طی آن شماره دوربین و نزدیک بین چشم تغییر پیدا می کند و از این رو باید گوشی خریداری کنید که امکان تغییر فونت داشته باشد. توجه داشته باشید که منظور از تغییر فونت، هم افزایش و هم کاهش سایز فونت می باشد که بعد از خرید گوشی، آنرا بر اساس دید مالک اصلی گوشی، تنظیم کنید.

فونت گوشی

4. سایز مناسب صفحه گوشی

گوشی هایی که امروزه در بازار جهانی رونمایی و عرضه می شوند، دارای ابعاد بزرگی هستند که با یک جستجو در بستر اینترنت می توانید با این موضوع بیشتر آشنا شوید. اما در میان این گوشی ها، گوشی هایی پیدا می شوند که سایز مناسبی دارند و مناسب فرد سالمندی است که گوشی را برای او خریداری می کنید. اما توصیه ای که برای شما داریم این است که بصورت غیر مستقیم، دو گوشی با ابعاد مختلف را به او پیشنهاد دهید و هر سایزی که توسط وی تایید شد را خریداری کنید.

سایز گوشی

5. استحکام بدنه گوشی

یکی دیگر از قابلیت هایی که گوشی افراد سالمند باید شامل آن باشد، استحکام بالای بدنه می باشد چرا که ممکن است بنابر دلایل مختلف از ارتفاع بر روی زمین برخورد کند. از این رو توصیه ای که در این زمینه داریم شامل 2 راه حل است که عبارتند از؛

  1. خرید گوشی با بدنه تقویت شده و مستحکم در برابر ضربه
  2. خرید گوشی عادی به همراه کاور و قاب مستحکم در برابر هر گونه ضربه

گوشی شکسته

6. پردازنده و رم مناسب

نهایت استفاده یک فرد سالمند از یک گوشی در طول روز، معمولا بسیار ساده می باشد که شامل یک یا دو برنامه فضای مجازی، تماس، ارسال پیامک و اینترنت عادی می باشد. از این رو نیازی نیست که شما با هزینه بسیار زیاد، جدیدترین گوشی با برترین پردازنده را خریداری کنید چرا که کاربردی ندارد. از این رو توصیه می شود گوشی با پردازنده عادی و یک رم 4 یا 6 گیگابایتی خریداری کنید تا تمام برنامه هایی که استفاده می شوند را به سادگی اجرا کند و کندی نداشته باشد.

پردازنده گوشی

7. آنتن دهی مناسب

افراد سالمند برای گذراندن وقت خود، بیشتر تلاش می کنند تا به حومه شهرها و یا مکان هایی مسافرت کنند که جمعیت کم، هوای مناسب و طبیعت بکر داشته باشد. از این رو در این فضاهایی که گفته شد، آنتن دهی معمولا ضعیف است و نگران آنها خواهید شد. به همین دلیل ما 2 توصیه داریم که می تواند به شما کمک کند؛

  1. خرید گوشی با آنتن دهی بسیار قدرتمند
  2. خرید دو سیم کارت از دو اپراتور مختلف (روش رایج برای رفع این مشکل)

سیم کارت

8. دوربین مناسب گوشی

 اما یکی دیگر از شاخصه های مهم که باید حین خرید گوشی مناسب سالمندان به آن توجه داشته باشید، دوربین گوشی می باشد که بسیار مهم است. این مورد بیشتر بستگی به فردی دارد که قصد خرید گوشی برای او دارید. اگر فرد مدنظر شما به دوربین و عکاسی علاقه داشت، گوشی هوشمند با دوربین مناسب به همراه سایر نکات بالا تهیه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا