چهره ها

پدر عسل بدیعی | یادگاریهای “پدر عسل بدیعی” در موزه نفت

اهدای یادگاری های پدر عسل بدیعی

پدر عسل بدیعی که رئیس روابط عمومی پالایشگاه شیراز و امور کارکنان پالایشگاه تهران بوده تمام یادگاری هایش را اهدا کرد.

یادگارهای 38 سال خدمت را از آن سوی شهر آورده تا به موزه نفت اهدا کند. می گوید:«حاضر بودم سنگین تر از این را هم بیاورم!»اما زمانی که از فرزندانش می پرسیم، اشک در چشم هایش حلقه می زند و درمی یابیم که پدر یک بازیگر معروف است.

او که اخیرا از طرح ایجاد موزه ها و اسناد صنعت نفت خبردار شده، می گوید:جالب است که بالاخره چنین کاری انجام می شود. من وقتی از این اقدام خبردار شدم، هر چه یادگاری از آن دوران داشتم برایتان آوردم و البته مدارک زیادی داشتم که متاسفانه در طول زمان امکان نگهداری از آنها نبود.

پدر عسل بدیعی

عکس پدر عسل بدیعی

وقتی می پرسیم چگونه این بار سنگین را با خود آوردید و ای کاش می گفتید برایتان وسیله ای می گرفتیم تا به زحمت نیفتید، می گوید:”حاضر بودم از این سنگین تر را هم بیاورم. تاریخ صنعت نفت باید حفظ شود و اگر من بتوانم سهمی در ایجاد موزه ها داشته باشم، خوشحال می شوم.”

از بدیعی در مورد روابط عمومی و نقش آن در نفت سوال می کنیم و می گوید:روابط عمومی پنجره سازمان است و افرادی که در این بخش کار می کنند باید شناخت خوبی از صنعت نفت داشته باشند و بتواند آن را خوب معرفی کنند.”

وقتی از خاطراتش می پرسیم، می گوید:همه خاطراتم در نفت خوب و شیرین بوده است، حتی سختی هایش، اگر یک بار دیگر جوان شوم باز هم همین شغل را انتخاب می کنم.”

در میان اشیاء اهدایی بدیعی علاوه بر کتب و جزوات انتشار یافته توسط روابط عمومی نفت و تصاویری از همکاران قدیمی در محل خدمت، تندیس پالایشگاه تهران، جا قلمی سنگی، چراغ مطالعه برای کارکنان روابط عمومی، ضبط و پخش و رادیوی قدیمی، دستورالعمل ها و دفترچه های ایمنی و بهداشت و … به چشم می خورد.

وقتی از بدیعی در مورد خانواده اش می پرسیم، منقلب می شود و اینجا است که درمی یابیم، عسل بدیعی بازیگر جوان سینما و تلویزیون دختر او بوده که در سال 1392 به مرگ مغزی دچار شد و با اهدای اعضای بدنش به هفت بیمار جانی دوباره بخشید.

 عسل بدیعی

عسل بدیعی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا