چهره ها

بیوگرافی سعید جلیلی و سوابقش + همسر و فرزند جلیلی

بیوگرافی سعید جلیلی

نام:سعید

نام خانوادگی:جلیلی

تاریخ تولد: 15 شهریور 1344

محل تولد:مشهد

تحصیلات:دکترای علوم سیاسی و معارف اسلامی

زمینه فعالیت: تدریس و سیاست

وضعیت تاهل:متاهل

همسر: فاطمه سجادی

فرزندان:یک فرزند پسر

سعید جلیلی

بیوگرافی سعید جلیلی

زندگی شخصی و خانواده سعید جلیلی

سعید جلیلی یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1403، در شهریور ماه سال 1344 در شهر مشهد متولد شد. پدر سعید جلیلی، محمد حسین جلیلی معلم و مدیر دبستان نواب صفوی مشهد بوده و مادرش آذری زبان و ظاهراً خانه‌دار است. دلیل آشنایی او با زبان فرانسه توانایی پدرش در صحبت به این زبان است. در مورد خواهر و برادر و یا دیگر اعضای خانواده سعید جلیلی اطلاعاتی در دسترس نیست.

اصالت سعید جلیلی

همانطور که در ابتدای این مطلب و بخش معرفی خانواده سعید جلیلی گفتیم، ایشان متولد مشهد و اصالتاً مشهدی هستند.

سعید جلیلی انتخابات

گفتگوی تلویزیونی سعید جلیلی

ازدواج و همسر سعید جلیلی

تنها اطلاعاتی که درباره همسر سعید جلیلی در فضای مجازی منتشر شده است نام و شغل اوست. فاطمه سجادی همسر سعید جلیلی پزشک عمومی است و در عرصه سیاست فعالیتی ندارد. با وجود حضور سعید جلیلی در انتخابات 1400 در مستند معرفی ایشان تصویری از همسرش منتشر نشد که بتوان آن را به عنوان عکس همسر سعید جلیلی در نظر گرفت. سعید جلیلی و همسرش در سال 1371 ازدواج کردند و ثمره این ازدواج یک فرزند پسر است.

فرزند سعید جلیلی

جلیلی یک فرزند پسر به نام سجاد جلیلی دارد که در مورد زمینه فعالیت و حرفه فعلیش اطلاعاتی در دسترس نیست.

تحصیلات سعید جلیلی

با حضور او در انتخابات دوره قبل اطلاعاتی در مورد میزان تحصیلات وی رسانه‌ای شد که نشان می‌داد آقای دکتر سعید جلیلی بعد از گذراندن مقطع دیپلم در مشهد وارد دانشگاه تهران شده و رشته علوم سیاسی و معارف اسلامی را تا مقطع دکترا در این دانشگاه ادامه داده است.

سعید جلیلی استاد دانشگاه امام صادق است و در این دانشگاه دیپلماسی پیامبر را تدریس می‌کند.

دکتر سعید جلیلی

عکس دکتر سعید جلیلی

قطع پای سعید جلیلی

جلیلی کاندید ریاست جمهوری 1403 یکی از جانبازان جنگ است که پای راست خود را در دی ماه سال 1365 در عملیات کربلای 5 از دست داد. دلیل قطع شدن پای سعید جلیلی نبود امکانات کافی در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه و وضعیت اورژانسی آن زمان بود که امکان درمان پای زخمی وی را غیر ممکن کرد.

سوابق سعید جلیلی، کاندیدای ریاست جمهوری

در ادامه نگاهی خواهیم داشت به دوران فعالیت دکتر سعید جلیلی از زمان جنگ تاکنون.

سعید جلیلی در جبهه

دکتر جلیلی یکی از چهره‌هایی است که در دوران دفاع مقدس در جبهه حضور داشته است و در چندین عملیات به عنوان دیده بان و جزو نیروهای اصلی مشغول فعالیت بود.

سعید جلیلی در جبهه

عکس دکتر سعید جلیلی در جبهه

سعید جلیلی در وزارت امور خارجه

سعید جلیلی در وزارت امور خارجه سابقه 18 ساله سعید جلیلی برای حضور در وزارت امور خارجه کشور جزو پررنگ‌ترین بخش‌های فعالیت وی در دولت‌های رئیس جمهورهای پیشین بوده است.

او که از سال 1368 کار خود را در دستگاه دیپلماسی کشور آغاز کرد در سن 26 سالگی به عنوان ریاست اداره بازرسی وزارت امور خارجه منصوب شد و در این پست تا سال 1375 باقی ماند.

سعید جلیلی در دفتر مقام معظم رهبری

دکتر جلیلی در سال 1380 و در سن 36 سالگی به عنوان مدیر بررسی‌های جاری دفتر رهبر رسید و فعالیت خود را در این عرصه آغاز کرد.

سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی

سال 1386 بود که با حکم محمود احمدی نژاد، دکتر سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد؛ این سمت بعد از استعفای دکتر علی لاریجانی به ایشان رسید.

سعید جلیلی در مذاکرات هسته‌ای 5+1

یکی دیگر از سوابق جلیلی حضور او به عنوان مسئول مذاکرات هسته‌ای 5+1 بود.

سعید جلیلی در مجمع تشخیص مصلحت نظام

ادامه مسیر فعالیت دکتر جلیلی در سال 1392 با عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام شکل گرفت.

سعید جلیلی در تشخیص مصلحت

 فعالیت دکتر سعید جلیلی

سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری

جلیلی پیش از این در سال‌های 1392 و 1400 نامش را در میان کاندیداهای ریاست جمهوری به ثبت رساند که در دوره اول یعنی در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 بعد از حسن روحانی و قالیباف در جایگاه سوم قرار گرفت و در سال 1400 دو روز پیش از تاریخ رأی‌گیری انتخابات ریاست جمهوری به نفع سید ابراهیم رئیسی انصراف داد.

سمت سعید جلیلی در دولت رئیسی

پس از انتخاب شهید رئیسی به عنوان رئیس جمهور ایران و حالا شهادت ایشان سوالاتی در مورد سمت سعید جلیلی در دولت رئیسی وجود دارد که وی احتمالاً در مناظرات ریاست جمهوری به آنها اشاره خواهد کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا