چهره ها

کمند امیر سلیمانی به مجموعه فاخته پیوست

مجموعه «فاخته» به تهیه کنندگی داوود قچاق و کارگردانی محمود معظمی، کاری از گروه کودک و خردسال شبکه دو سیماست که در 33 قسمت 35 دقیقه ای تولید می شود.

کمند امیرسلیمانی در سریال فاخته
 

فیلمنامه این سریال را احمد حامد نوشته و در آن ثریا قاسمی (مادربزرگ ـ خانجون)، عبدالرضا اکبری (پدر خانواده)، کمند امیرسلیمانی (مادر خانواده)، فرخ نعمتی (پدربزرگ)، شهرام عبدلی (عمو)، رحیم نوروزی ، متین ستوده (دختر خانواده)، فریبا نادری ، نگین معتضدی (زنمو) و هنرمندان خردسال سپیده کاشانی و آدرین معظمی بازی می کنند.

کمند امیرسلیمانی و عبدالرضا اکبری

 کمند امیرسلیمانی، بازیگر نقش مریم، عروس خانواده و محور داستان است. او با وجود سال ها فعالیت در عرصه تصویر نخستین تجربه بازی خود در سریال مناسبتی را پشت سر می گذارد. او درباره نقش​اش می گوید:داستان درباره یک خانواده سنتی است که شامل یک مادر و دو پسر می شود. من نقش عروس خانواده را بازی می کنم. مشکلی برای خانواده پیش می آید که مستقیم به من و رابطه عاطفی​ای که با نوه خانواده دارم، مربوط می شود.

کمند امیرسلیمانی در سریال فاخته

او توضیحاتی مختصر هم درباره میزان محوریت نقش خود در قصه ارائه می کند:نقش من در داستان محوریت دارد و یکی از نقش های پررنگ فیلمنامه است. بخش زیادی از بار عاطفی قصه حول محور شخصیت مریم است. در این سریال چندان فرصت نمی شود که به زندگی تک تک آدم ها ورود کنیم و تصویری از هر کدام ببینیم، به دلیل این که تعداد قصه های فرعی زیاد است و بنابراین نیازی هم به این اتفاق نیست. ضمن این که معضلی که برای این خانواده پیش می آید به قدری بزرگ است که فرصت چندانی برای پرداختن به شغل و حرفه و ویژگی های هر شخصیت به طور جداگانه ایجاد نمی شود.

 ثریا قاسمی و کمند امرسلیمانی در سریال فاخته

کارگردان نمایش ازدواج های مرده درباره مضمون داستان می گوید:خانواده ای قدیمی در قصه حضور دارد که اعضای آن به اصطلاح دست شان به دهن شان می رسد. پدر محسن تاجر بوده. خود او هم همین حرفه را مدتی دنبال می کرده است. خواهرش دانشجوست. برادر تحصیلکرده ای دارد. مادر محسن شعور اجتماعی بالایی دارد و شخصیتی فعال است.

شهرام عبدلی و ثریا قاسمی در سریال فاخته

بنابراین خانواده اصلی داستان به طبقه متوسط رو به بالای جامعه تعلق دارد. برای دین و مذهب جایگاه بالایی قائلند. از جمله افرادی هستند که اول مکالمات روزمره شان ان شا ءالله و به توفیق خداست. توکلشان به خداست و این صرفا جنبه نمایشی ندارد. ضمن این که داستان در فضای ماه رمضان می گذرد و پایبندی اعضای خانواده به رعایت کردن شرعیات و اصول دینی در این ماه بیشتر هم می شود.  

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا