آرایشی و زیبایی

مومک و طرز استفاده از آن برای رفع موهای زائد

ستاره | سرویس سلامت – اگرچه روش‌های بسیار زیادی برای از بین بردن موهای زائد وجود دارد اما هنوز هم روش‌های قدیمی مثل مومک انداختن طرفداران بسیار زیادی دارد. اگر علاقه‌مند به استفاده از این روش هستید اما طرز استفاده از آن را نمی‌دانید بهتر است تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید. مومک انداختن یکی از روش‌های مطمئن و آسان برای رفع موهای زائد است که برای انجام آن نیازی ندارید حتما به سالن‌های آرایشی بروید و تنها در منزل و با وسایل کمی می‌توانید این کار را انجام دهید.

 

مومک چیست - رفع موهای زائد - موم انداختن پوست

 

موهای زائد یکی از نگرانی‌های بسیاری از خانم‌ها بوده و برای از بین بردن آن‌ها از اپیلاسیون و دپیلاسیون استفاده می‌کنند. دپیلاسیون به روش‌هایی گفته می‌شود که موها از ریشه کنده نشده و تنها از سطح رویی‌شان از بین می‌روند. اپیلاسیون به روش‌هایی مانند استفاده از مومک و اپیلیدی گفته می‌شود که در آن‌ها موها از ریشه کنده شده و رشد دوباره آن‌ها زمان بیشتری طول می‌کشد. اما همه این روش‌ها غیر دائمی هستند و پس از مدت زمان مشخصی موها دوباره رشد می‌کنند. با استفاده از اپیلاسیون رشد دوباره موها بین ۳ تا ۶ هفته طول می‌کشد.

 

مومک چیست؟

مومک یا موم قندی یکی از مواد مورد نیاز برای اپیلاسیون و رفع موی زائد است. بسیاری از مردم از موم قندی به عنوان یک روش مناسب برای برداشتن مو استفاده می‌کنند. پرسنل متخصصی هم در سالن‌های اپیلاسیون از این مواد برای کارشان استفاده می‌کنند. این روش حذف مو مربوط به قرن‌ها قبل بوده است که مردم کشورهای عربی و آفریقایی برای از بین بردن موهای زائد بدن و صورتشان از آن استفاده می‌کردند. مومک یا همان موم قندی چسبندگی کاملا طبیعی دارد. موم قندی به ظاهر شبیه کارامل یا عسل است. استفاده از آن به جای موم مصنوعی برای پوست مفید است و همچنین باعث رشد دوباره مو به صورت صاف نرم و کم پشت می‌شود.

 

روش استفاده از مومک چگونه است؟

ابتدا به این نکته توجه کنید که بلندی مو باید حدود بین ۲ تا ۵ میلی‌متر باشد تا با استفاده از موم به راحتی برداشته شود. موهای کوتاه‌تر با موم برداشته نمی‌شوند و موهای بلندتر باعث ایجاد درد روی پوستتان خواهد شد. برای این کار معمولا موم گرم شده و به صورت یک لایه نازک روی پوست گذاشته می‌شود. سپس روی آن قسمت پارچه‌ای گذاشته شده و پس از جذب شدن موم به پارچه، پارچه کشیده می‌شود. این روش موها را از ریشه از بین می‌برد ولی کمی دردناک است. به علاوه برای این کار مومک‌های آماده‌ای وجود دارند که می‌توان از هر داروخانه‌ای آن‌ها را تهیه کرد و نیازی به ساخت آن نیست. همچنین می‌توان در سالن‌های آرایشی یا مراکز مخصوص اپیلاسیون این کار را انجام داد.

توجه: کشیدن پارچه از سطح پوست باید سریع انجام شود و زاویه دست شما نسبت به پد کمی مایل باشد. پس از انجام این کار می‌توانید از ژل‌های خنک کننده پوست استفاده کنید. ژل‌های خنک کننده می‌توانند به کاهش التهاب پوست شما کمک کنند و تورم یا قرمزی روی پوست را کاهش دهند.

هرکدام از روش‌های حذف موهای زائد مزایا و معایبی دارند که به طور موردی به ذکر آن‌ها خواهیم پرداخت:

 

مزایای استفاده از مومک برای رفع موهای زائد

  • استفاده از مومک روشی آسان کم هزینه و در دسترس است.
  • موم قندی به دلیل داشتن مواد طبیعی کاملا غیر آلرژی‌زاست و برای پوست شما مشکلی ایجاد نمی‌کند.
  • موم شکر را می‌توان بر روی هر منطقه از بدن از جمله ابروها، لب بالا، پاها ، باسن ، شکم یا بازوها استفاده کرد.
  • رشد موها در این روش بسیار کندتر از سایر روش‌هاست.

 

معایب استفاده از مومک برای رفع موهای زائد

  • امکان جوش زدن و التهاب و عفونت ریشه مو وجود دارد که تا چند روز بعد از موم انداختن باقی می‌ماند.
  • امکان پخش شدن عفونت‌های ویروسی با موم آلوده یا کاردک روی صورت وجود دارد.
  • این روش معمولا با درد همراه است.

 

مومک انداختن - موم انداختن پوست - مومک چیست

 

توصیه‌هایی برای استفاده از مومک برای رفع موهای زائد بدن

– موضع مورد نظر را پیش از موم انداختن با آب و صابون شسته و کاملا خشک کنید.
– از این روش در نواحی مانند نـوک سینه، آلت تـنـاسلــی مــرد، مــژه‌ها، درون گوش و بینی، پوست تحریک‌شده، آفتاب سوخته و دارای جـراحت استفاده نکنید.
– این روش در افرادی که دیابت، واریس، خال و زگیل دارند نباید انجام گیرد.
– برای استفاده از این روش موها باید حداقل ۲ میلی‌متر طول داشته باشند.
– حداقل ۱۲ ساعت پس از موم انداختن ناحیه مورد نظر را در معرض نور خورشید قرار ندهید.
– پس از موم انداختن پوست خود را با کرم‌های آنتی‌باکتریال ضد عفونی کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا