آرایشی و زیبایی

مراقبت های بعد از برداشتن خال به روش های مختلف

ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – کک و مک صورت، جوش صورت و خال‌ها از جمله مشکلات پوست صورت هستند که ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شوند. در این میان خال‌ها که انواع مختلفی داشته، در همه جای بدن ایجاد شده و زیبایی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهند. از این‌رو برداشتن خال یکی از اعمال زیبایی است که بسته به نوع خال به روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد. اما مهم‌ترین اقدام در برداشتن خال‌ها، مراقبت‌ های بعد از برداشتن خال است که در این مقاله به‌طور کلی به آن می‌پردازیم.

 

انواع مراقبت های بعد از برداشتن خال

مراقبت‌ های بعد از برداشتن خال بسته به نوع روشی که خال برداشته می‌شود متفاوت بوده، اما پایه اصلی مراقبت‌ها در تمام روش‌ها یکسان است.

• مراقبت‌های بعد از برداشتن خال با روش عمل جراحی

۱. پانسمانی که روی جای خال گذاشته شده، باید تا ۲ روز باقی بماند و در این ۲ روز آب به زخم نرسد.
۲. بعد از ۲ روز که پانسمان برداشته می‌شود می‌توانید از کرم‌های ترمیم‌کننده و آنتی بیوتیک‌های موضعی استفاده کنید.
۳. بعد از ۴ تا ۵ روز می‌توان بخیه صورت را کشید؛ البته کشیدن بخیه در بدن بعد از ۷ روز و در اندام‌های ظریف، بعد از ۱۰ تا ۱۴ روز انجام می‌شود.
۴. تا پایان درمان و همچنین مدتی بعد از درمان، از قرار گرفتن در برابر اشعه خورشید دوری کنید؛ لازم است مدتی بعد از زدن کرم‌های ترمیم‌کننده، از کرم ضد آفتاب نیز استفاده کنید.

• مراقبت‌های بعد از برداشتن خال با روش سوزاندن

برداشتن خال با این روش یه وسیله الکتروکوتر است که تقریبا دیگر استفاده نمی‌شود و منسوخ شده‌است.

• مراقبت‌های بعد از برداشتن خال با روش RF

۱. در روز اول یک چسب زخم مخصوص در جای خال قرار داده و به مدت ۳ تا ۵ روز این چسب زخم در طول شب استفاده شود.
۲. استفاده روزانه از کرم‌های ترمیم‌کننده مانند سیکاموزا و آنتی‌بیوتیک موضعی و دیگر کرم‌هایی که متخصص برای شما تجویز می‌کند.
۳. تا پایان درمان و مدتی بعد از درمان از قرار گرفتن در برابر اشعه خورشید دوری کنید؛ لازم است مدتی بعد از زدن کرم‌های ترمیم‌کننده، از کرم ضد آفتاب نیز استفاده کنید.
نکته: سعی کنید بعد از برداشتن خال تا جایی که می‌شود از انجام آرایش‌های سنگین و استفاده از لوازم آرایشی خودداری کنید؛ چراکه ممکن است در محل خال برداشته شده احساس سوزش کنید.

• مراقبت‌های بعد از برداشتن خال با روش لیزر

۱. به مدت ۴۸ ساعت بعد از لیزر از مواد یا دارویی که باعث حساس شدن پوست به اشعه می‌شود، مانند لایه‌بردار یا پماد هیدروکینون، استفاده نکنید.
۲. از کرم‌های ترمیم‌کننده با نظر پزشک استفاده کنید.
۳. به مدت ۲۴ ساعت بعد از انجام لیزر، از تماس آب با محل خال جلوگیری کنید.
۴. تا پایان درمان و مدتی بعد از درمان، از قرار گرفتن در برابر اشعه خورشید دوری کنید؛ لازم است مدتی بعد از زدن کرم‌های ترمیم‌کننده، از کرم ضد آفتاب نیز استفاده کنید.
۵. معمولا بعد از ۴ تا ۵ روز زخم سطحی محل خال که لیزر شده است از بین می‌رود؛ البته اطراف محل خال کمی ملتهب و قرمز می‌شود که بعد از چند ساعت برطرف می‌شود. دقت کنید که به هیچ عنوان این زخم نباید کنده شود، چراکه باعث به وجود آمدن یک لکه دایمی در محل خال می‌شود.
توجه:  تا زمانی که رنگ محل خال هم رنگ با سایر نقاط شود از محل خال مراقبت کنید.

 

انواع مراقبت های بعد از برداشتن خال چگونه است؟

 

کلام آخر

همان‌طور که گفته شد، مراقبت‌های بعد از برداشتن خال مهم‌ترین مرحله بعد از برداشتن خال است. برای اینکه بعد از برداشتن خال، جای خال به‌صورت لکه باقی نماند یا عفونت نکند و عوارض دیگری بروز ندهد، بهتر است نکات ارائه شده را به بهترین نحو انجام دهید. البته توصیه می‌کنیم قبل از انجام هر یک از راهکار‌ها، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. پیشنهاد می‌کنیم با بهترین روش برداشتن خال صورت نیز در ستاره آشنا شوید. لطفا نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود را با ما و دیگر کاربران ستاره به اشتراک بگذارید. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا