ماجرای بازیگر شدن چهره هایی که قبلا مجری بودن
مجری هایی که بازیگران موفقی شدند
حیطه اجرا و بازیگری تفاوت های زیادی با هم دارند اما بسیاری از افراد در هر دو حوزه فعال هستند و دستی در بازیگری و اجرا دارند و با وجود تفاوت ها توانسته اند از پس هر دو برآیند. این روزها که حضور بازیگران کشورمان در اجرای برنامه های تلویزیونی زیاد شده است و مجری های نام آشنایی را در قاب تلویزیون مشاهده میکنیم، هستند بازیگرانی که کار خود را با اجرا آغاز کرده اند و در ابتدا مجری های موفقی بودند و پس از آن به دنیای بازیگری وارد شدند.
بازیگرانی که اول مجری بودند
در این مطلب میخواهیم شما را با چند مجری که وارد دنیای بازیگری شدند آشنا کنیم.
شهاب حسینی
شهاب حسینی بازیگری که نخل طلای جشنواره کن را دریافت کرد کارش را با رادیو و اجرا در تلویزیون آغاز کرد . سال 1377 اولین حضور شهاب حسینی در تلویزیون در قالب مجری برنامه اکسیژن بود. شهاب حسینی علاوه بر اجرای برنامه اکسیژن اجرای چند برنامه دیگر از جمله برپا برپا، رنگ صبح، و سایه روشن را بر عهده داشت.
شهاب حسینی مجری برنامه های تلویزیونی توانست پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی کند و در سال 1380 با بازی در فیلم رخساره ساخته امیر قویدل وارد سینما شود.
نوید محمدزاده
نوید محمدزاده دیگر چهره مشهور دنیای بازیگری امروز است که کارش را با اجرا آغاز کرد و بعد از اجرای برنامه دوستان در شبکه جام جم وارد دنیای بازیگری شد و توانست به یکی از مشهورترین بازیگران سینما تبدیل شود.
نوید محمدزاده با بازی در فیلم سینمایی آندو ساخته روح الله حجازی در سال 87 وارد دنیای سینما شد و برای بازی در فیلم بدون تاریخ بدون امضا و فیلم ابد و یک روز سیمرغ بلورین بهترین بازیگر را از آن خود کرد.
هومن حاجی عبداللهی
هومن حاجیعبداللهی دیگر بازیگر مطرح تلویزیون و سینمای ایران است که کار خود را با اجرا آغاز کرد. او پیش از ورود به دنیای بازیگری، مجری مسابقات تلویزیونی نظیر در صد ثانیه، جام طلایی، پشت خط، ساعت 25 و … بوده است.
حاجیعبداللهی در عرصهی اجرا نامش را به مرور در میان اهالی رسانه مطرح کرد و اجرای مراسمهایی مثل جشن رمضان را هم برعهده گرفت و گوینده و صداپیشه عروسک پنگول در برنامهی کودک و نوجوان رنگینکمان بود. حاجیعبداللهی در ادامه وارد دنیای بازیگری شد و در فیلم چند میگیری گریه کنی؟ به کارگردانی شاهد احمدلو در سینما .و پایتخت در تلویزیون بازی کرد.
محمد سلوکی
محمد سلوکی دیگر چهرهی مطرح در عرصهی اجراست که در فیلم سنتوری به کارگردانی داریوش مهرجویی، برای نخستین بار تواناییهایش را در بازیگری آزمود و نقش دکتر روانشناس را بازی کرد البته گمانهزنیهایی مبنی بر بازی او در نقش اصلی این فیلم نیز به گوش میرسید اما درنهایت نقش علی سنتوری به بهرام رادان رسید.
کارنامهی سلوکی در اجرا اما بسیار بلندبالاست و او علاوه بر اجرای برنامههای تلویزیونی متعددی مثل نیمرخ، جام بلورین، زندهرود، خوشا شیراز و … ، بسیاری از اختتامیههای جشنوارههای مختلف مثل جشنواره فیلم فجر، فیلم کوتاه تهران، جشن حافظ و … را نیز برعهده داشته است. سلوکی تجربهی بازی در تئاتر قاتل بیرحم به کارگردانی مسعود رایگان را نیز در کارنامهی هنری خود دارد و وارد دنیای تهیهکنندگی نیز شده است.
صابر ابر
صابر ابر بازیگر دیگری است که کارش را با اجرای برنامه تلویزیونی در سال 83 آغاز کرد. صابر ابر اجرای برنامه پلک کاری از شبکه سه سیما در سال 83 را برعهده داشت.
صابر ابر بازیگری که برای بازی در فیلم درباره الی و دایره زنگی نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر در جشنواره فجر شد کارش را در سینما در سال 84 با بازی در فیلم شاعر زباله ها آغاز کرد.
احسان کرمی
احسان کرمی مجری تلویزیون مدتی است که وارد دنیای بازیگری شده و به بازی در تئاتر و تلویزیون روی آورده است.
احسان کرمی که کارش را با رادیو آغاز کرده بود و با اجرای برنامه های مختلف در تلویزیون به شهرت رسیده بود مدتی است به بازی در تئاتر پرداخته و در سریال نوروزی هیات مدیره ایفای نقش کرده است.
رضا رشیدپور
رضا رشیدپور یکی دیگر از مجریان سرشناس تلویزیون است که به دنیای بازیگری ورود کرد. رشیدپور مجریگری چند برنامهی تلویزیونی در شبکه پنج سیما را برعهده داشت که برخی از آنها چون مثلث شیشه ای توقیف شدند.
این مجری جنجالی پس از برههای دوری از تلویزیون با برنامهی عینک آفتابی دوباره به تلویزیون بازگشت و در ادامه مجریگری برنامهها و مسابقات متعددی از جمله حالا خورشید، برنامه هفت، سیم آخر و … را برعهده گرفت. حضور رضا رشیدپور در سینما به فیلم بیپولی به کارگردانی حمید نعمتالله در سال 1386 بازمیگردد.
امیرعلی نبویان
امیرعلی نبویان دیگر مجری سرشناسی است که به دنیای بازیگری نیز وارد شد. بازیگری برای او به گفتهی خودش، مقولهای بسیار مهم بوده و با سودای بازیگری وارد دنیای تصویر شد. او در کلاسهای بازیگری مسعود فروتن شرکت کرد و بازیگری را نزد او آموخت و در تستهای بازیگری سریال قهوهی تلخ به کارگردانی مهران مدیری قبول شد؛ اما از بازی در این سریال انصراف داد.
امیرعلی نبویان که دستی در نوشتن نیز دارد، در ادامه به اجرا روی آورد و ابتدا مجریگری برنامهی خوشا شیراز، سپس برنامهی رادیو هفت در کنار منصور ضابطیانرا پیش گرفت. سریال نوشدارو به کارگردانی جواد اردکانی، دریچهی ورود رسمی امیرعلی نبویان به دنیای بازیگری بود. او در ادامه در فیلمهای خانه دختر به کارگردانی شهرام شاهحسینی و زرد به کارگردانی مصطفی تقیزاده، طعم حضور در هنر هفتم را چشید.
آزاده نامداری
آزاده نامداری نامی آشنا در حرفهی اجراست. نامداری که کار خودش را در شبکهی استانی زاگرس در استان کرمانشاه آغاز کرده بود ، با اجرا در بخش تازهها در برنامهی سیمای خانواده به شهرت رسید. او با تسلط کافی و دایرهی واژگان وسیع خود، برنامههای خط مستقیم در شبکهی پنج سیما، غیرمنتظره در شبکهی دو، جمع ما در شبکهی دو، رادیو هفت در شبکهی آموزش و … را اجرا کرد.
آزاده نامداری قبل از اجرا نیز علاقهی زیادی به سینما داشت و یکی از پایههای ثابت پیگیری اخبار جشنواره فیلم فجر بود. حضور او در سینما، معطوف به فیلم مالاریا، ساختهی پرویز شهبازی میشود. نامداری در این فیلم سینمایی نظر بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد. مرگ ناگهانی او در سال 1400 مانع از هنرنمایی مجدد این چهره در سینما و تلویزیون شد.
فرزاد حسنی
فرزاد حسنی دیگر بازیگر مشهور تلویزیون است که کارش را ابتدا با مجری گری برنامه های تلویزیون آغاز کرده است.
فرزاد حسنی دوره بازیگری را در کلاس های استاد حمید سمندریان و امین تارخ گذرانده است. برنامه تلویزیونی گفتگو محور کوله پشتی که به مجری گری او بین سالهای 83 تا 86 پخش می گردید باعث شهرت او شد.
امیرحسین مدرس
امیرحسین مدرس یکی از مشهورترین چهره ها در اجرا است که از سال 65 در تلویزیون مشغول به کار است. نیم رخ اولین برنامه تلویزیونی بود که امیرحسین مدرس مجری آن بود.
امیرحسین مدرس که اجرای چند برنامه تلویزیونی را برعهده داشت در سریال های «راستش را بگو»، «یوسف پیامبر»، «یادآوری»، و… بازی کرده است. او در سینما هم سابقه بازیگری در چند فیلم از جمله «نرگس مست»، «در امتداد شهر»، «ما همه گناهکاریم» و «گرگ و میش» را دارد.
شهرام شکیبا
شهرام شکیبا کار خود در عرصهی اجرا را از اواخر دههی 60 آغاز کرد. شکیبا که در نویسندگی و شعر طنز نیز تبحر دارد، عمده شهرت خود را در مسابقهی قندپهلو حاصل کرد. او در این برنامه که از شبکهی آموزش با اجرای رضا رفیع پخش میشد، در کنار ناصر فیض به داوری شعرهای طنز شرکتکنندگان میپرداخت. شکیبا تجربهی مجریگری برنامههایی مثل چراغانی، اثر انگشت، مسابقه ثانیهها و … را نیز در کارنامه دارد.
شهرام شکیبا در حوزهی بازیگری نیز در چندین پروژهی سینمایی و تلویزیونی فعالیت داشته است. او در آثاری چون یک سطر واقعیت به کارگردانی علی وزیریان، دودکش2 به کارگردانی برزو نیکنژاد، نوار زرد به کارگردانی پوریا آذربایجانی، آتش در گلستان به کارگردانی پرویز شیخطادی و با خانمان به کارگردانی برزو نیکنژاد ایفای نقش کرده است.