فرق ژلیش با کاشت ناخن + مزایا و معایب کاشت و ژلیش ناخن
طراحی ناخن از گذشته مرسوم بوده و تا به امروز نیز ادامه یافته است. امروزه برای طراحی ناخن از روشهای بسیاری مانند مانیکور و پدیکور کردن، کاشت ناخن، ژلیش ناخن، ناخن سولار و … استفاده میشود.
اصطلاحات تکنیکی زیادی در طراحی ناخن وجود داشته که متخصصان ناخن اغلب وقتی برای توضیح دادن آن به مشتریان نمیگذارند. آشنایی نداشتن مشتریان با این اصطلاحات ممکن است سوءتفاهمهایی ایجاد کند.
این روزها یکی از ابهامات ذهنی بانوان علاقمند به زیبایی ناخن، فرق ژلیش با کاشت ناخن بوده که در این مطلب به آن پرداخته میشود.
ژلیش ناخن
ژلیش ناخن در واقع لاک ماندگار است؛ با این تفاوت که برای قرارگیری روی سطح ناخن، باید با اشعه LED یا UV خشک شده و سطح لاک روی ناخن براقتر از حالت عادی نشان داده میشود. همچنین ژلیش ناخن با استون پاک نشده و دوام آن (بین ۱۰ تا ۲۰ روز) به جنس و برند آن بستگی دارد. این روش برای خانمهایی که به دنبال روشی بلندمدت برای طراحی ناخنهای خود هستند، توصیه میشود. لازم به ذکر است که ژلیش بعد از ۱۰ تا ۲۰ روز نیازمند ترمیم است.
مزایای ژلیش ناخن نسبت به لاک
- عدم لبپر شدن
- مناسب برای افرادی که به ناخن جویدن عادت دارند
- مقاومت بیشتر با حفظ براق بودن
معایب ژلیش ناخن
- ژلیش برای بانوانی که ناخنهای خیلی ضعیف و حساسی دارند توصیه نمیشود.
- به علت عدم اکسیژنرسانی به ناخن، در درازمدت باعث مشکلات پوستی و خرابی ناخنها میشود.
کاشت ناخن
کاشت ناخن یک نوع آرایش ناخن بوده که در آن لایهای به شکل ناخن مصنوعی (تیپ) روی ناخن طبیعی فرد چسبانده میشود. در حالت کلی و کلاسیک دو نوع اصلی پودری و ژلهای از انواع کاشت ناخن تعریف شده که بقیه روشهای متنوع در حقیقت زیرمجموعه این دو روش هستند. این روش نیز نیازمند ترمیم بوده و لازم است برای اصلاح آن به آرایشگاه رفت.
مزایای کاشت ناخن
- مناسب برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند
- دارای گستردگی و تنوع بالا در طرح و رنگ
- دوام و مقاومت بسیار بالا
معایب کاشت ناخن
- افزایش جذب مواد شیمیایی با نازک شدن لایه سطحی روی ناخن
- افزایش احتمال جدا شدن ناخن از بستر
- مسمومیت و افزایش احتمال ابتلا به سرطان ریه
- افزایش احتمال ابتلا به اگزما
- قارچ ناخن و عفونتهای باکتریایی بعد از کاشت
فرق ژلیش با کاشت ناخن
۱. در کاشت ناخن موادی از جنس پلاستیک یا پودرهای فشرده شده روی ناخن شما قرار گرفته و سبب بلندتر و ضخیمتر شدن ناخن میشوند؛ در صورتی که ژلیش همان لاک معمولی بوده که تنها با مواد ژلمانندی استحکام بیشتری گرفته و مستقیما روی ناخن طبیعی اعمال میشود.
۲. در ژلیش ناخن بر خلاف کاشت ناخن باید از نور لامپهای ال ای دی (LED) یا اشعه ماوراء بنفش برای خشک شدن استفاده کرد.
۳. هزینه هر کدام در سالنهای آرایشی متفاوت است؛ اما کاشت ناخن هزینهای بیشتر و چیزی نزدیک به دو برابر هزینه مربوط به ژلیش ناخن دارد.
سخن آخر
کاشت ناخن به افرادی که ناخنهای بسیار کوتاهی داشته و به دنبال ناخنهای بلندتر و ضخیمتر میگردند توصیه میشود؛ ژلیش ناخن نیز به کسانی که دنبال تزئین و طراحیهای مختلف روی ناخنهای خود هستند پیشنهاد میشود. اما باید توجه داشت که استفاده از روشهای زیباسازی ناخن، بهطور مستقیم با سلامت فرد در ارتباط بوده و باید مراقبت و تقویت ناخنها را در نظر گرفت؛ در این باره مطلب درمان قارچ ناخن با روش های خانگی را بخوانید.
همچنین شما میتوانید «جدیدترین مدل کاشت و ژلیش ناخن» را در ستاره دیده و از مدلهای جذاب آن ایده بگیرید.
لطفا نظرات و تجربیات خود در این زمینه را با ما در قسمت ارسال نظر در میان بگذارید.