شیدینگ ابرو چیست و روش انجام آن چگونه است؟
ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – شیدینگ ابرو یکی از روشهای جدید آرایش ابروست که نسبت به روشهای دیگری مانند تتو موثرتر است و حالت طبیعیتری به ابروها میدهد. برای انجام یک شیدینگ ابروی حرفهای باید روش انجام این کار را به صورت اصولی آموخت. در این مطلب به معرفی شیدینگ ابرو و چگونگی مراحل این کار توضیحاتی بیان شده است.
شیدینگ ابرو چیست؟
شیدینگ ابرو و سایه ابرو روشی جدید است که برای حالت دادن و آرایش ابرو به صورت دائم ابرو به وجود آمده است. این روش به وسیله دستگاه میکروپیگمنتیشن و به صورت کاملا بهداشتی انجام میگیرد و در صورتی که بسیار حرفهای و اصولی انجام شود، حالتی طبیعی و زیبا در ابروهای فرد ایجاد میکند. این روش بسیار انعطاف پذیر است و در هر قسمت از ابرو که تمایل داشته باشید میتوانید از این روش استفاده کنید تا فرم ابروی مورد نظرتان به دست بیاورید، همچنین برای پوشاندن جای اسکار، بخیه و زخم هم میتوان از این روش استفاده کرد.
در شیدینگ برخلاف روش های تاتوی ابرو، ابروها کادربندی نمی شوند و نواحی خالی داخل ابرو پر می شوند. شیدینگ ابرو یعنی اضافه کردن یک لایه پودری و مخملی بر زیر ابرو است که یک ظاهری بسیار زیبا به ابرو ها می بخشد این عمل نسبت به تتو ابرو بسیار طبیعی تر و زیباتر است.
انواع روشهای شیدینگ ابرو
- شیدینگ با سوزن پاور: این روش از شیدینگ ابرو را برای تمامی نواحی ابرو میتوان به کار برد و جاهای کوچکی در ابرو که خالی هستند را با کمک این روش به صورت نقطهای میتوان پر کرد.
- شیدینگ با سوزن فلت: در این روش به صورت شیدینگ پرتابی و با کمک چند سوزن فلت، بسته به حجم ابرو کار انجام میشود. این روش بیشتر برای پر کردن داخل ابروها به طور کامل استفاده میگردد.
آموزش شیدینگ ابرو
- برای شروع شیدینگ در ابتدا باید پوست ابروها را تمیز و ضد عفونی کنید.
- در مرحله بعد لایهای بسیار جزئی از ماده بی حس کننده مانند کرم بی حسی را بر پوست این ابرو زده و یک نایلون کوچک برای ایجاد حرارت و سرعت بیشتر به مدت ۱۵ دقیقه بر روی آن قرار دهید.
- سپس با یک مداد کادر ابرو را مشخص کنید.
- همچنین نقاط ابرو که خالیتر هستند و نیاز به پودر دارند تا حالت شیدینگ پیدا کنند را مشخص کنید و قسمتهایی از ابروها که نیاز به پررنگتر شدن دارند را به وسیله مداد پررنگتر کنید تا هنگام عمل شیدینگ برایتان مشخصتر باشند.
- برای انجام عملیات شیدینگ یا سایه ابرو بهتر است از انتهای ابرو شروع به سایه زدن میکنیم؛ به این صورت که از انتها به سمت تاج ابرو حرکت کنید.
- برای شیدینگ، با استفاده از نوک سوزن و به شکلی سطحی به ایجاد نقاطی ریز در لا به لای تارهای ابرو پرداخته و در برخی نواحی سایه کاری را به شیوهای پرتابی انجام دهید.
- در هنگام انجام شیدینگ ابرو سعی کنید ابرو باید به طور کامل تحت کنترل شما باشد. همچنین حرکت دست شما، زاویه نشستن شما، امتداد سوزن و فشار سوزن باید نیز باید با یکدیگر هماهنگ باشد.
- این پروسه حدود ۲ ساعت به طول می انجامد.
نکاتی درباره انجام شیدینگ ابرو
- توجه کنید که ابروها پس از اتمام کار تیره هستند و پس از گذشت زمانی حدود ۲ الی ۴ ساعت روشن میشوند و به رنگ مورد نظر در میآیند.
- بهتر است حین سایه زدن تاج ابرو را کمی قویتر کار کنید، چرا که ممکن است این ناحیه از ابرو بعد از یک هفته ریزش داشته باشد بدین ترتیب حالت طبیعی خود را حفظ میکند.
- فرایند ترمیم پوست بعد از میکروشیدینگ، اهمیت زیادی دارد و تضمینکننده نتیجه موفق و طولانی مدت است. متخصصی که میکروشیدینگ را برایتان انجام میدهد، کرمهای مراقبتی و شویندههای خاصی را به شما توصیه خواهد کرد. با کمک این کرمها و شویندهها از ایجاد عفونت پیشگیری میکنید و روند ترمیم ابرو را سرعت میبخشید.
- بعد از میکروشیدینگ باید تا مدتی روتین پوست خود را تغییر دهید. برای مدت چند روز بعد از میکروشیدینگ نمیتوانید صورت خود را بشویید یا آرایش کنید تا زمانی که ابروهای شما به طور کامل ترمیم شوند.
- دقت کنید که کلیه لوازم اعم از کارتریج ها، تشتک رنگ، پنبه توپی، دستکش استریل، کلاه و کاور شخص در شیدینگ باید یکبار مصرف بوده و پس از استفاده دور انداخته شوند. همچنین دستگاه میکروپیکمنتیشن باید قبلا ضد عفونی شده و برای مدت زمانی مشخص درون دستگاه استریل کننده قرار گرفته باشد و در حین کار بدنه و سیم دستگاه داخل یک نایلون یکبار مصرف جهت رعایت موارد بهداشتی قرار گیرد.
میزان ماندگاری شیدینگ ابرو چقدر است؟
باید بگوییم که دوام و ماندگاری شیدینگ معمولا حدود ۲ تا ۴ سال است اما مدت ماندگاری باز هم به نوع پوست، رنگ مورد استفاده (رنگ های تیره دوام بیشتری دارند)، عمق رنگ، مقدار قرارگیری در نور آفتاب و … بستگی دارد.
عوارض شیدینگ ابرو چیست؟
از عوارض احتمالی فرآیند شیدینگ ابرو میتوان به حساسیت پوستی، تورم، قرمزی، و کبودی جزئی اشاره کرد. این عوارض برای یک یا دو روز مشکلی نداشته و کاملاً طبیعی است. اما در صورتی که این علایم ظرف چند روز بر طرف نشد، ممکن است نشانه عفونت باشد که باید بلافاصله اقدامات درمانی با کمک متخصص زیبایی صورت پذیرد.
یکی دیگر از عوارض جزیی شیدینگ ابرو ایجاد خارش در ناحیه ابرو است؛ که باید این خارش را تحمل کرده و از خاراندن محل ابرو خودداری کنید. اگر متخصصان قابل اعتماد و مراکز دارای مجوز و بهداشتی را انتخاب نکنید، ممکن است این کار عوارض بسیاری جدیتری مثل ابتلا به بیماریهای ویروسی نظیر ایدز و هپاتیت داشته باشد.
موارد منع استفاده از شیدینگ ابرو
اگر یکی از شرایط زیر را دارید، نمیتوانید از روش میکروشیدینگ استفاده کنید:
- بارداری و شیردهی
- تولید بیش از اندازه سبوم در پوست به خصوص در پوستهای چرب
- پوستهای خیلی حساس
- آکنههای شدید و فعال
- سابقه ایجاد کلوئید یا فزونگوشت و هیپرتروفی
- حساسیت به بیحسکنندههای موضعی یا جوهرهای تتو
- مشکلات پوستی مثل اگزما یا پسوزیاریس
- تتو در محل مورد نظر که پاک نشده باشد
قبل از اینکه برای شیدینگ اقدام کنید، حتما با پزشک متخصص پوست مشورت کنید.
آیا شیدینگ ابرو درد دارد؟
افرادی که میکروبلیدینگ را تجربه کردهاند معمولا درد آن را شبیه به بریدگی با کاغذ توصیف میکنند. ولی معمولا افرادی که شیدینگ انجام میدهند، درد کمتری حس میکنند چون به جای خطوط باریک، از تکنیک نقطههای ریز استفاده میشود. البته به علت بریدن پوست، این روش اندکی درد و خونریزی دارد.
تفاوت میکروبلدیدینگ با شیدینگ در چیست؟
شیدینگ با میکروبلیدینگ ابرو تفاوت دارد. در روش میکروبلیدینگ ابرو خطوطی شبیه به فرم مو در بین ابروهای فرد کشیده می شود و ابروهای فرد در این صورت طبیعی جلوه می کند اما در روش شیدینگ سرتاسر ابرو به صورت نقطه پوشیده می شود که تراکم این نقاط از تاج به سمت دم بیشتر می شود. این نقاط با فشار بر روی پوست ایجاد می گردد و کاملا سایه روی ابروهای شما قرار می گیرد و حالت پودری به ابروها می دهد.
سخن آخر
آیا تجربه انجام این ترفند آرایشی را داشته اید؟ نظرات و تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت “ارسال نظر” با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.