سالنهای زیبایی یا شکنجهگاه هالیوود!؟ + تصاویر
امروزه انجام عملهای زیبایی و تزریق انواع ژلهها، در میان مردم به شدت متدوال شده، تا آنجا که برخی به این میاندیشند که این پدیده قرن 21 است در حالیکه از قرنها پیش این مسئله مورد علاقه بانوان و برخی آقایان بوده، بالاخص طی سالهای 1930 تا 1940 این مسئله به تبی در میان بازیگران هالیوود تبدیل میشود ولی آنچه قابل توجه است که نگاهی به سالنهای زیبایی قدیم بیش از آنکه انسان را به یاد زیبایی بیاندازد، یادآور اتاقهای شکنجه نازیهاست.
«مکس فاکتور»، جوان لهستانی که امروز نام او آشنای بسیاری از بانوان است، با استفاده از چنین فضایی دست به تاسیس یک سالن زیبایی بزرگ در لسآنجلس میزند که به سرعت جای خود را در میان ستارههای هالیوود باز میکند.
عکس هایی از سالن زیبایی مکس فاکتور که امروز به یکی از موزههای پربازدید تبدیل شده است
این سالن زیبایی که امروز به یکی از موزههای پربازدید (مرور خاطرات هنرمندان) هالیوود تبدیل شده، بیشتر به شکنجهگاه نازیها شبیه است تا یک سالن زیبایی.
در زیر مروری داریم بر برخی از روشهای متدوال زیبایی در دهه 30 و 40 میلادی:
یک کالیبراتور زیبایی که با استفاده از آن جزئیات استاندارد صورت یک نفر تعریف میشده است، از فاصله چشمهای با یکدیگر، تا اندازه لب و بینی، این وسیله به آرایشگر این امکان را میداده تا پس از آرایش چهره فرد، ببیند که آرایش انجام شده تا چه استاندارد است.
یک تسمه فولادی که به فرم گیری صورت براساس استانداردهای زیبایی در آن زمان کمک میکرده، چانهای باریک و گونههایی تو رفته.
استفاده از دیاکسیدکربن در رفع کک و مکهای صورت به شدت در دوران رواج داشته که به خاطر جلوگیری از آسیبدیدگی چشمها و مخاط حساس بینی مجبور به پوشاندن این دو عضو بودهاند و بیمار باید از طریق لولهای در دهان تنفس میکرده است.
یک ماسک حرارت دهنده صورت که از دهه 40 برای افزایش جریان گردش خون در صورت و شفافیت پوست استفاده میشده است که بیشتر انسان را یاد «آنتونی هاپکینز» در فیلم «سکوت برهها» میاندازد تا یک وسیله زیبایی بخش.
افراد پس از استفاده از برخی کرمهای زیبایی حساس به آفتاب مجبور به استفاده از لباسهایی بودند که بدن آن را به طور کامل بپوشاند.
این یک ماشین ساکشن متداول در قرن 30 میلادی متشکل از مکندههای کوچک شیشهای، یک پمپ و یک دستگاه کوچک ساینده پوست است که در کل برای جوان سازی پوست استفاده میشده است.
استفاده از ماسک میوه برای شفافسازی پوست در دهه 30 میلادی
ماسک ساینده که به منظور رفع عیوب و چین و چروک صورت استفاده میشد.
سشوارهای غولپیکر متداول در اواسط دهه 20 میلادی که در آرایشگاهها مورد استفاده قرار میگرفته است.
ماسک زیبایی معروف به ماسک «خماری در بهشت» که اولین بار توسط «مکس فاکتور» به کار رفت، این ماسک بیش از همه در میان ستارههای هالیوود در دهه 40 میلادی رواج داشته که مکعبهای پلاستیکی پر شده از یخ و آب بوده که برای شادابی پوست بروی نقاط مختلف پوست قرار میگرفت.
روشی برای فر دائمی موها که اولین بار در سال 1929 در آلمان کاربرد داشت.
ماسکی معروف به «کلاه جادوئی» متداول در دهه 40 میلادی که با کاهش فشار جوی و ایجاد شرایطی جوی چون آنچه که در مناطق مرتفع وجود دارد، به استفاده کننده این تضمین را میداد که چهره او تا مدتها گلگون و بشاش باقی میماند.
www.seemorgh.com/culture
منبع: farsnews.com
مطالب پیشنهادی:
داریوش مهرجویی در مراسم ختم خواهرش در طالقان + تصاویر
بازیگر زن ایرانی بهترین بازیگر نقش اول جشنواره فیلم اسپانیا + تصاویر
یک شب سینمایی در خانه فرمانیه با شقایق فراهانی
ناگفتههای نیکی کریمی و پگاه آهنگرانی از زندهیاد ژیلا مهرجویی
امین حیایی و حامد بهداد در سریال جدید تلویزیون + تصاویر