آرایشی و زیبایی

راهنمای جامع خرید و استفاده از کانسیلر

سیاهی و گودی زیر چشم چطور درمان می‌شود؟ این تقریباً سوالی است که ذهن همه ما را درگیر کرده و تاکنون نیز تعداد بیشماری راهکار‌های گوناگون برای این مشکل مطرح شده است. از راهکار‌های سنتی و خانگی تا روش‌های علمی و درمان‌های کلینیکی. یک روش ساده‌تر اما، پوشاندن و محو کردن این تیرگی با محصولات آرایشی است. از شناخته شده‌ترین آن‌ها کانسیلر‌ها هستند. در این گزارش با کاربرد کانسیلرها، نحوه استفاده صحیح از آن‌ها و نکته‌های مهم دیگری در این زمینه آشنا می‌شوید.

 

کانسیلر چیست؟

کانسیلر‌ها مواد آرایشی رنگی هستند که باعث اصلاح رنگ یا به عبارت بهتر هماهنگ شدن رنگ پوست بعضی از نواحی صورت با سایر قسمت‌ها می‌شوند. مثلاً تیرگی‌های زیر چشم، لکه‌های به جا مانده از جوش‌ها، منافذ، لکه‌های ناشی از تابش آفتاب و مواردی از این دست از جمله مناطقی هستند که توسط آن‌ها پوشانده می‌شوند. شاید به نظر برسد کانسیلر شباهت زیادی به پودر‌های فونداسیون یا همان کرم پودر‌ها داشته باشد، اما آن‌ها عموماً مقدار رنگدانه‌های بیشتری دارند و به همین دلیل میزان پوشاندگیشان هم بیشتر است. از طرفی از آنجایی که این مواد برای نقاط حساس و ضعیف پوست استفاده می‌شوند، کیفیت و مرغوبیت مواد سازنده‌شان بالاتر است و به همین دلیل هم در حجم کم تولید می‌شوند.

 

انواع کانسیلر‌ها

امروزه کانسیلر‌ها در انواع فرم‌ها ساخته و روانه بازار می‌شوند. به شکل مایع، جامد یا نیمه جامد، به شکل مداد، کرم، پودر، انواع خودکاری وفرم‌های مختلف دیگر. شاید شما هم تجربه استفاده از کانسیلری را داشته باشید که در نهایت فقط باعث تیره‌تر دیده شدن زیر چشم‌هایتان شده باشد؛ بنابراین نحوه استفاده اصولی و صحیح از کانسیلر چیست؟ کدام نوع آن برای پوست ما مناسب است؟ پاسخ این پرسش‌ها و بسیاری از پرسش‌های دیگر را در ادامه خواهید خواند.

 

راهنمای جامع خرید و استفاده از کانسیلر

 

کانسیلر‌های کرمی‌

کانسیلر‌های کرمی بر پایه آب و چربی ساخته شده‌اند، بنابراین بهترین فرمولاسیون را برای پوست‌های خشک دارا هستند. علاوه بر این، آن‌ها بالاترین میزان پوشانندگی را دارند و می‌توانند حلقه‌های تاریک زیر چشم، منافذ روی گونه‌ها و همه لکه‌ها را بپوشانند. اگر پوستتان خشک است سعی کنید کانسیلر‌های کرمی تهیه کنید. برند بابی براون (Bobbi brown) انواعی از این فرم را تهیه و تولید کرده است.

 

راهنمای جامع خرید و استفاده از کانسیلر

 

کانسیلر‌های رژ

این نوع کانسیلر‌ها مانند انواع کرمی بسیار فشرده هستند و پوشانندگی خوبی دارند. بیشتر آن‌ها بر پایه چربی ساخته شده‌اند؛ بنابراین برای پوست‌های خشک هم مناسب هستند. از آنجایی که برخی از آن‌ها بافت گچی و موزاییکی ایجاد می‌کنند بهتر است قبل از استفاده، با یک روغن مثل روغن اسطوخودوس یا کرم مرطوب‌کننده، زیر چشم را چرب کنید.

 

راهنمای جامع خرید و استفاده از کانسیلر

 

کانسیلر‌های مایع

کانسیلر‌های مایع همانطورکه از نامشان پیداست بر پایه آب ساخته شده‌اند. قدرت پوشانندگی آن‌ها متوسط ارزیابی می‌شود و برای یکنواخت کردن رنگ پوست زیر چشم با سایر نواحی پوست به خصوص برای آن‌هایی که به رنگ‌های گچی علاقه ندارند، بسیار مناسب هستند. از آنجایی که آن‌ها بر پایه آب ساخته شده‌اند، به افرادی که پوست چرب دارند توصیه می‌شود از این نوع استفاده کنند. از این گذشته کانسیلر‌های مایع برای پوشش دادن جای جوش و لکه‌ها هم موفق عمل می‌کنند.

 

راهنمای جامع خرید و استفاده از کانسیلر

 

کانسیلر‌های مدادی

کانسیلر‌های مدادی در بیشتر موارد به عنوان ابزار کانتور مورد استفاده قرار می‌گیرند. به همین دلیل ظاهری مات و گچی ایجاد می‌کنند. فرم مدادی برای پوشاندن لکه‌های قرمز روی بینی یا کنار آن و ایجاد سایه‌های تیز روی گونه‌ها، بسیار کاربردی هستند. اگر گودی زیر چشم ندارید می‌توانید از این نوع برای برجسته کردن زیر چشم‌هایتان هم استفاده کنید.

 

راهنمای جامع خرید و استفاده از کانسیلر

 

کانسیلر‌های خودکاری

این نوع کانسیلر‌ها به تازگی به دنیای محصولات آرایشی وارد شده و در همین زمان کم طرفداران زیادی هم پیدا کرده‌اند. با اینکه قدرت پوشانندگیشان متوسط است، اما نور و درخشندگی خاصی، در ناحیه زیر چشم ایجاد می‌کنند. البته باید بدانید که از این مدل کانسیلر‌ها نمی‌توانید به تنهایی برای محو کردن تیرگی‌ها استفاده کنید. قبل از استفاده از آنها، باید ناحیه زیر چشمتان را بسته به تنالیته پوست، با سایه‌های رنگی کاور کنید. این سایه‌ها ابتدا سبب کاهش رنگ تیره می‌شوند و سپس کانسیلر، تیرگی‌ها را پوشش می‌دهد.

 

راهنمای جامع خرید و استفاده از کانسیلر

 

کدام کانسیلر مناسب است؟

قبل از هرچیز ابتدا باید یک کانسیلر موافق با جنس پوستتان در نظر بگیرید. نکته دوم در انتخاب کانسیلر، میزان پوشانندگی آن است. اگر هدف شما پوشاندن تیرگی‌های زیر چشم، لکه‌های قرمز و فرورفتگی‌های تیره‌رنگ است از یک کانسیلر با قدرت پوشانندگی بسیار بالا و غلیظ کمک بگیرید. برای تیرگی زیر چشم متوسط و محو کردن جای آکنه، از انواع مایع با قدرت پوشانندگی متوسط، و در نهایت اگر هدفتان فقط برجسته کردن و ایجاد نور زیر چشم‌هاست از انواع مدادی یا خودکاری استفاده کنید.

 

رنگ‌ساز زیر کانسیلر ضروری است یا نه؟

رنگ‌ساز‌های زیر کانسیلر در واقع همان سایه‌های رنگی هستند که قبل از کانسیلر زدن، استفاده می‌شوند. مثلاً چندماه اخیر بسیاری از بیوتی بلاگر‌ها از سایه یا رژ لب قرمز به عنوان رنگ‌ساز برای پنهان کردن تیرگی‌های زیر چشم استفاده کردند که بعداً مشخص شد، این رنگ برای متعادل کردن نواحی تیره کاملاً بی‌اثر است. اما رنگ‌های پایه که در تنالیته پوست ما هم یافت می‌شوند مثل سبز، زرد و نارنجی هنوز هم به عنوان رنگ‌ساز یا اصلاح کننده رنگ، موثر هستند. اگر تیرگی زیر چشم شما به آبی یا سبز متمایل است، با یک سایه نارنجی یا زرد رنگ را متعادل کنید. برعکس اگر زیر چشمانتان زرد به نظر می‌رسد، از یک سایه آبی برای تعدیل رنگ کمک بگیرید و سپس اقدام به استفاده از یک کانسیلر کنید. همچنین سایه سبز برای تعدیل رنگ قرمز جوش‌ها یا لکه‌ها بسیار کاربردی است.

 

راهنمای جامع خرید و استفاده از کانسیلر

 

کانسیلر هلویی، صورتی، پرتقالی و سالمون

رنگ‌های هلویی، صورتی، پرتقالی و سالمون از خانواده رنگ‌هایی هستند که معمولاً همه برند‌های تولیدکننده کانسیلر از آن‌ها استفاده می‌کنند و برای مبارزه با رنگ آبی و بنفش زیر چشم‌ها به کار می‌روند. اگر پوست شما سفید است، نوع صورتی و سالمون را انتخاب کنید. استفاده از کانسیلر‌های بسیار روشن برای افراد با پوست سفید، باعث می‌شود این افراد خسته و رنگ‌پریده به نظر بیایند. پوست‌های گندمی با انواع پرتقالی هماهنگی بیشتری دارند. اگر سبزه یا برنزه هستید به کانسیلر‌های گچی و سفید بیشتر فکر کنید. البته استفاده از کانسیلر‌های سفید به همراه فیکساتور‌های آرایشی پودری، ظاهری گچی‌تر و مات ایجاد می‌کنند و در نوع خودشان جالب هستند.

 

چگونه کانسیلر بزنیم؟

هنگامی که کانسیلر مناسب و دلخواهتان را انتخاب کردید، باید بدانید چگونه به شکلی صحیح از آن استفاده کنید تا در راستای طراحی‌اش درست عمل کند. اگر نیاز به زیرساز مثل روغن یا مرطوب‌کننده (یا پرایمر چشمی) دارید، حتماً استفاده کنید. حتی می‌توانید از سیب‌زمینی خام رنده شده برای تازه‌تر شدن پوست زیر چشم استفاده نمایید. به مدت ۱۰ دقیقه سیب‌زمینی را زیر چشم‌ها بگذارید و سپس با یک تونر آن را پاک کنید. در این صورت تأثیر کانسیلر برای پوشاندن تیرگی‌ها به مراتب بیشتر خواهد شد. اگر فکر می‌کنید لازم است، رنگ‌ساز مناسبی انتخاب کنید و سپس کانسیلر را به شکل یک مثلث وارونه (نوک مثلث به روی گونه ختم شود) درست از زیر چشم‌ها تا روی گونه بکشید. با یک برس مناسب، آن را پخش کنید تا ظاهر یکدستی ایجاد شود. اگر استفاده از براش برایتان سخت است، از انگشتانتان کمک بگیرید و به صورت ضربه‌ای (ضربه‌های آرام و کوتاه) آن را محو کنید. می‌توانید با یک فیکساتور، آن را فیکس کنید. به این ترتیب کانسیلر در هنگام پلک زدن در چروک‌های زیر چشم تجمع پیدا نمی‌کند. پودر‌های فیکساتور بی‌رنگ هستند، اما پودر‌های سفید فیکساتور باعث می‌شوند کانسیلرتان کمی گچی‌تر دیده شود. اگر می‌خواهید کمی درخشندگی ایجاد کنید، با یک هایلایتر، گوشه داخی چشم‌ها و روی گونه‌ها را در امتداد کانسیلر، هایلایت کنید.

 

راهنمای جامع خرید و استفاده از کانسیلر

 

در نهایت باید بدانید که کانسیلر‌ها به هیچ وجه محصولات درمانی نیستند و تنها برای پوشاندن موقت تیرگی‌ها استفاده می‌شوند. شما هم می‌توانید تجربیات خود را در استفاده از کانسیلرها، معرفی برند‌ها و مارک‌های مناسب با ما به اشتراک بگذارید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا