آرایشی و زیبایی

جراحی پلاستیک بینی؛ مزایا و معایب

ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – عمل جراحی بینی که نام علمی آن رینو پلاستی است، بر روی بینی به منظور تغییر ظاهر و یا بهبود عملکرد آن انجام می‌شود. این جراحی می‌تواند به دلایل پزشکی مانند اصلاح مشکلات تنفسی مرتبط با بینی و یا ناهنجاری حاصل از ضربه و یا ناهنجاری مادرزادی انجام شود. دلیل دیگر انجام این جراحی مسائل زیبایی است که ظاهر و شکل بینی را تغییر می‌دهد.

 

تصمیم‌گیری برای جراحی بینی

اگر تصمیم دارید عمل جراحی بینی را انجام دهید با جراح خودتان ملاقات کنید و با او مشورت نمایید. در این ملاقات درباره اهدافتان از جراحی بینی صحبت کنید و به پزشکتان بگویید که چه چیزی از بینیتان شما را آزار می‌دهد و چگونه می‌خواهید آن را تغییر دهید.

به این نکته توجه داشته باشید که چیزی به نام بینی بدون نقص وجود ندارد اما با این حال جراحی ممکن است بتواند کمی ظاهر چهره شما را بهبود بخشد. یک جراح زیبایی می‌تواند برای شما توضیح دهد که چه تغییراتی در ظاهر بینی شما می‌تواند در زیباییتان نقش ایفا کند.

 

جراحی پلاستیک بینی

 

با این حال پیش از آن که اقدام به جراحی کنید باید حواستان به خطرات احتمالی این جراحی باشد. در صورتی که احساس می‌کنید ویژگی‌های مثبت این جراحی برای شما بر ویژگی‌های منفی آن غلبه دارد، می‌توانید گزینه مناسبی برای جراحی بینی باشید. مانند هر انتخاب دیگری در زندگی جراحی بینی نیز مزایا و معایب خودش را دارد و شما به عنوان کسی که علاقه‌مند به انجام این عمل هستید باید خطرات احتمالی که این نوع جراحی می‌تواند بر روی عملکرد بینی شما بگذارد آشنا باشید.

 

مزایای جراحی پلاستیک بینی

تعادل

گاها دیده می‌شود که بینی افراد بر روی چهره‌شان تأثیر منفی می‌گذارد. در چنین حالتی بین چهره و بینی یک عدم تعادل ایجاد می‌گردد. گاهی برخی افراد مانند افراد مشهور ممکن است به خاطر ظاهر بینیشان مشهور باشند. کسانی مانند اوون ویلسون، بیل کلینتون و یا باربارا استرایسند هیچ وقت به فکر این نمی‌افتند که بینیشان را عمل کنند چرا که جامعه آنها را با ظاهر کنونیشان می‌شناسد اما برای افراد عادی مانند ما بینی بزرگ شاید آنچنان به دید همه زیبا نیاید.

 

 

جراحی پلاستیک بینی

 

حرکت بهتر هوا

تفاوت ساختارهای موجود درون بینی ممکن است موجب ایجاد مشکلاتی در حرکت هوا در بینی و تنفس شود. آسیب‌های حاصل از ورزش، تصادف و یا دعوا می‌تواند موجب ایجاد انحراف تیغه بینی شود. این ساختار شامل یک دیواره است که قسمت راست و چپ بینی شما را از هم جدا می‌کند. در صورتی که این دیواره آسیب ببیند یک و یا هردو راه هوایی بینی ممکن است بسته شود. بیشتر اوقات، سپتوپلاستی همراه با جراحی بینی به منظور رفع انحراف تیغه بینی انجام می‌شود که نتیجه آن هم بهبود راه هوایی بینی و هم زیبایی است.

مخروط‌های وارونه بینی شامل مجموعه‌ای از ساختارهای اضافی در کنار بینی شماست که می‌تواند موجب انسداد راه‌های هوایی بینی شود. جراحی بینی می‌تواند باعث انقباض اندازه مخروط‌ها گردد که نتیجه آن بهبود راه‌های هوایی بینی است. بیشتر اوقات به همین دلیل، توربینوپلاستی همراه با آرینوپلاستی انجام می‌شود. توربین‌ها تأثیری بر ظاهر بینی ندارند.

 

جراحی پلاستیک بینی

 

اعتماد به نفس

در شرایطی که افراد نسبت به چهره‌شان اعتماد به نفس ندارند شاید جراحی بینی بتواند به افراد در افزایش اعتماد به نفس کمک نماید.

 

معایب جراحی پلاستیک بینی

پوست ضخیم

پوست بینی اگر ضخیم باشد ممکن است نتایج دلخواهتان از جراحی پلاستیک بینی را دریافت نکنید. این موضوع به خصوص برای کسانی که می‌خواهند نوک بینی کوچک‌تری داشته باشند از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که عمل جراحی بینی به غضروف نوک بینی شما حالت جدید می‌دهد. به هر حال اگر پوشش پوست شما ضخیم‌ باشد، احتمالا دیدن نتایج مورد نظرتان از جراحی بینی سخت‌تر شده و به طور کلی جراحی سخت تری را در پی خواهید داشت. 

محدودیت‌ها

محدودیت‌های گوناگونی وجود دارد که پس از انجام جراحی بینی برای افراد ایجاد می‌گردد. ظاهر بینی شما به کمک دستکاری و تغییر شکل غضروف و استخوان انجام می‌پذیرد و بر مبنای نیاز شما درجات آن متفاوت است. با این حال، پس از جراحی ممکن است محدودیت‌های مختلفی متوجه افراد گردد.

 

جراحی پلاستیک بینی

 

هیچ وقت بینی خودتان را با بینی افراد مشهور مقایسه نکنید

تا زمانی که شما دوقلوی همسان فرد مشهور مورد علاقه‌تان نباشید غیر عقلانی است اگر فکر کنید که می‌توانید بینی مشابه او داشته باشید. این مسئله جدا از موفقیت جراحی است. به همین سبب، بر روی جنبه‌های خاص بینی خودتان تمرکز کنید و در جلسات مشاوره انتظارات خودتان را به صورت واقعی با پزشکتان درمیان بگذارید.

نظر شما درباره جراحی پلاستیک بینی چیست؟ آیا خودتان تجربه‌ای در این زمینه دارید؟ دیدگاه‌های خود را با مخاطبان ستاره درمیان بگذارید.

برگرفته از: webmd و palmbeachplastics

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا