توصیه های کاربردی گوگل برای امنیت گوشی های اندروید
چگونه از مشکلات امنیتی در گوشی های اندرویدی به دور باشیم؟
امروزه یکی از مهم ترین وسایل و ابزارهایی که اکثر انسان های کره زمین از آنها دارند، گوشی های تلفن همراه هوشمند است که به مرور همانند مغز دوم ما عمل می کند. چرا که ما از آنها به شدت استفاده می کنیم و تمام اطلاعات شخصی و حرفه ای ما درون آنها ذخیره است. از این رو باید تحت عوامل و شرایط مشخص و تعیین شده ای از این اطلاعات مراقبت به عمل آوریم تا به دست افراد سودجو و سارق نیافتد.
چگونه اسمارت فون خود را امن کنیم؟
اما برای اینکه هیچ فردی نتواند از این اطلاعات استفاده نماید، باید برخی کارهای ساده و راهبردی را انجام دهیم که به مرور امنیت مغز دوم خود را بالا و بالاتر ببریم. با این وجود در ادامه این مطلب از بخش تکنولوژی نمناک قصد داریم تا گوگل 4 توصیه راهبردی را برای شما آشنا سازیم که با کمک آنها می توانید به راحتی امنیت اسمارت فون خود را بیشتر کنید. همراه ما باشید.
4 توصیه گوگل برای افزایش ضریب امنیت سیستم عامل اندروید
1- گوگل پلی
یکی از بزرگترین فروشگاه های آنلاین برای دانلود و نصب برنامه های اندرویدی، فروشگاه گوگل پلی است که بط.ر پیش فرض در تمام دیوایس های اندرویدی نصب شده اند و می توانید تنها با وارد کردن ایمیل خود در آن عضو شوید و از برنامه های درون آن استفاده کنید. از این رو باید این برنامه بسیار امن باشد چرا که تعداد زیادی از مهندسان و خبره ها شرکت گوگل در راستای شناسایی برنامه هایی که بیشتر با عنوان ” بدافزار” شناخته می شوند ، هستند و اجازه نمی دهند تا این برنامه ها در فروشگاه گوگل پلی عرضه شوند. با این وجود می توانید با خیالی آسوده و راح از این برنامه استفاده کنید.
فروشگاه امن برای دانلود و نصب برنامه های اندرویدی
اما در مقابل فروشگاه های دیگری برای دانلود و نصب برنامه های اندرویدی وجود دارند که می توانید از انها برنامه مورد نظرتان را نصب و استفاده نمایید. اما گاها بدافزارها توسط آنها شناخته نمی شوند و ممکن است شما بدون هیچ اطلاعاتی این برنامه ها را نصب کنید و سپس اطلاعات شخصی شما به دست افراد سودجو بیافتد.
2-اندروید دیوایس منیجر
یکی از بدترین اتفاقاتی که ممکن است برای هر یک از ما رخ بدهد، گم و یا سرقت شدن اسمارت فون است که به مرور می تواند برای ما عاملی زجرآور باشد. در این هنگام، ممکن است اطلاعات ما به راحتی در اختیار افراد سودجو بیافتد و از آنها سوء استفاده نمایند.
راه های امن کردن دیوایس اندرویدی در مقابل سارقان و افراد سودجو
اما راه حل این مشکل در دیوایس های اندرویدی، استفاده Android Device Manager است که به راحتی می توانید از راه دور اسمارت فون خود را قفل و یا شروع به پاک کردن اطلاعات آن نمایید.
3- ذخیره کردن ایمیل
یکی از راه هایی که ما می توانیم از آن در هنگام به سرقت رفتن اسمارت فون خود استفاده نماییم، ایمیلی است که ما در ابتدا بر روی دیوایس اندرویدی خود نصب کرده ایم. اما چگونه می توانیم با استفاده از ایمیل اسمارت فون اندرویدی خود را بیابیم؟
مراحل امن کردن اسمارت فون اندرویدی توسط راه کارهای گوگل
شما می توانید با وارد شدن به این لینک ” https://www.google.com/android/find ” به سادگی گوشی تلفن همراه خود را بیابید و از راه دور آنرا قفل کنید و یا به صدا در آورید و یا حتی می توانید از راه دور تمام اطلاعات ذخیره شده را حذف کنید.
4-مدیریت دسترسی های برنامه نصب شده
پس از دانلود و نصب برنامه زمانیکه شما برای اولین بار وارد برنامه می شوید ممکن است از شما برخی دسترسی ها را بخواهد که به مرور اگر این برنامه یک بدافزار باشد، به راحتی می تواند تمام اطلاعات تلفن همراه شما را هک کند. با این وجود تنها به تعداد محدودی برنامه تایید شده از جانب گوگل اجازه دسترسی به اطلاعات شخصی خود را بدهید تا دیگر مشکلات این چنین به سمت شما هجوم نیاورند.
نحوه مدیریت دسترسی ها در دستگاه اندرویدی
اما برای اینکه مدیریت دسترسی برنامه های نصب شده را تحت کنترل بگیرید، باید ابتدا وارد منو کاربری امسارت فون شوید. سپس بر روی Settings کلیک نمایید. اینک باید بر روی گزینه Apps در تنظیمات نلفن همراه خود بروید.
در نهایت شما با کلیک بر روی برنامه مورد نظرتان می توانید به راحتی وارد Permissions بروید تا دسترسی های اضافه را ببندید.
اینک اسمارت فون شما کاملا امن است و می توانید به راحتی از آن استفاده کنید.