آرایشی و زیبایی

تشخیص تاریخ انقضا از روی بارکد (راهنمای جامع)

برای تشخیص تاریخ انقضا از روی بارکد محصولات بهداشتی و آرایشی خریداری شده، مانند کرم مک و سایر کالاهای این حوزه می توانید با استفاده از وارد کردن بارکد در اپلیکیشن یا سایت های مخصوص متوجه زمان فاسد شدن این محصولات شوید.

چگونگی تشخیص تاریخ انقضا از روی بارکد

محصولات خارجی مانند کرم استی لادر و دیگر محصولات آرایشی اصل دارای بارکد یا شناسه هستند که با استفاده از نرم افزارهای مختلف و یا نصب اپلیکیشن های مخصوص بارکد خوان، می توان به تاریخ انقضا این محصول پی برد.

البته به غیر از تاریخ انقضاء، این کد اطلاعات دیگری چون شرکت سازنده، نوع ترکیبات و … درباره محصول خریداری شده در اختیار شما قرار می دهد. این نرم افزارها با اسکن بارکد، وارد سایت تولید کننده محصول شده و می توانند تمامی اطلاعات درباره محصول را به شما ارائه دهند.

نحوه تشخیص تاریخ مصرف با کمک سیستم های دیجیتال

برای چک کردن تاریخ تولید و فاسد شدن محصولات آرایشی و غذایی بارکد بهترین گزینه است. شما حتی می توانید قیمت کرم پودر نارس را که محصولی گران قیمت است به صورت بروز و به سادگی از طریق بارکد آن مشاهده نمایید.

این امکان برای شما فراهم است تا با کمک موبایل خود، برنامه و سایت های معرفی شده در این مقاله را باز کرده و اسکن محصول آرایشی که قصد خرید آن را دارید به سادگی انجام دهید و سپس به اطلاعات کلی آن در سایت تولیدکننده دست پیدا کنید.

اپلیکیشن معتبر تشخیص تاریخ انقضا از روی بارکد

اپلیکیشن beepscan

سایت های تشخیص تاریخ انقضاء لوازم آرایشی و بهداشتی

سایت checkexp.com

سایت checkcosmetic.net

سایت checkfresh.com

تشخیص تاریخ انقضا از روی بچ کد

برخی محصولات مانند نیوآ، سبامد و آریل از طریق بچ کد که بر روی بسته بندی است قابل تشخیص است. برای تشخیص آن یک مثال می زنیم:

یک محصول دارای اعداد ۱۰۴۷ است و این عدد نشان دهنده تاریخ تولید و انقضا است که پشت سر هم نوشته شده است. عدد ۱ نشان دهنده سال تولید (۲۰۲۱)، عدد ۰۴۷ به معنای ۴۷ امین روز سال است.

تشخیص تاریخ انقضا محصولات آرایشی از روی بچ کد

تشخیص تاریخ انقضا از روی بارکد و بچ کد در صورت عدم وجود در سایت

در صورت عدم وجود اطلاعات برخی برندها در سایت، دلیل بر تقلبی بودن آن نیست. برخی برندها اطلاعات از جمله تاریخ انقضا محصولات خود را با وب سایت ها به اشتراک نمی گذارند.

در چنین شرایطی شما می توانید اطلاعات تماس برندی که محصولات آن را خریداری کردید را پیدا کنید و بچ کد یا بارکد و نام محصول را به روابط عمومی مرتبط با مشتری ایمیل کنید و در مورد تاریخ تولید و انقضا سوال نمایید.

معمولا قیمت محصولات در سایت ها مانند کرم پودر نارس و عطر دیور همیشه به روز است و برای آگاهی از قیمت صحیح آن می توانید وارد صفحه محصول مورد نظر خود شده و هزینه واقعی آن را مشاهده بفرمایید.

تشخیص تاریخ انقضا محصول بعد از باز کردن پلمپ

از مهم ترین علائمی که بر روی محصولات آرایشی و بهداشتی درج می شود. نماد PAO است که مخفف عبارت Period After Opening است. شکل این نماد را به شکل یک قوطی در باز مشاهده خواهید کرد که روی تمامی محصولات درج شده می باشد.

این نماد نشان دهنده مدت زمان استفاده از محصولات بعد از باز شدن پلمپ آنها است که بعد از اتمام این مدت به هیچ وجه نباید از این محصول استفاده شود. بر روی این نماد عددی با حرف M درج شده که نشان دهنده مدت زمان استفاده از محصول است. به عنوان مثال:

۶M: بعد از باز شدن پلمپ، محصول تا ۶ ماه قابل استفاده است.

۱۲M: بعد از باز شدن پلمپ، محصول تا ۱۲ ماه قابل استفاده است.

۱۸M: بعد از باز شدن پلمپ، محصول تا ۱۸ ماه قابل استفاده است.

مواد آرایشی و بهداشتی به طور کلی دارای یک طول عمر مفید هستند که اگر تاریخ دقیق آن را بدانید این موضوع کمک می کند تا مدت زمان معینی را برای مصرف این کالا در نظر بگیرید. دقت داشته باشید تاریخ مصرف با توجه به نوع تولید کننده محصول می تواند متفاوت باشد، به این معنا که دو برند رژ با یک نوع رنگ دارای تاریخ انقضاء مختلف خواهند بود.

لیست لوازم آرایشی با تاریخ مصرف بالا

محصولاتی که تا ۲ سال قابل استفاده هستند. عبارتند از:

  • رژ و مداد لب
  • مداد چشم و ابرو
  • سایه چشم
  • پنکک
  • لاک ناخن
  • رژ گونه
  • لوسیون بدن
  • شامپو بدن
  • کرم اصلاح
  • شامپو و نرم کننده
  • اسپری مو
  • کرم صورت

لیست محصولات با تاریخ تولید ۶ ماه

محصولاتی که تا ۶ ماه قابل استفاده هستند. عبارتند از:

  • کرم روز و شب
  • سفید کننده بدن

روش های مختلف تشخیص تاریخ انقضا محصولات آرایشی

از بهترین روش های تشخیص تاریخ انقضاء، استفاده از بارکد است؛ اما با توجه به ویژگی های ظاهری برخی محصول نیز تا حدودی می توان به زمان فاسد شدن کالا پی برد.

  • بوی نامطبوع محصولات که نشان دهنده فاسد بودن محصول است.
  • در بافت و رنگ محصول آرایشی تغییراتی ایجاد شده باشد.
  • محصولات مایع به شکل توده ای تغییر حالت پیدا می کنند.
  • کرم پودرها به صورت لایه گچی و خاکستری، معمولا تغییر رنگ پیدا خواهند کرد.
  • ایجاد لکه های سفید بر روی محصولات آرایشی

روش های مختلف تشخیص تاریخ انقضا محصولات آرایشی

تشخیص تاریخ مصرف لوازم بهداشتی و آرایشی

قبل از استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی خریداری شده، بهتر است از تاریخ انقضای آن با خبر باشید. برای تشخیص تاریخ انقضاء از روی بارکد می توانید از سایت ها و اپلیکیشن های مختلفی استفاده نمایید. شما پس از وارد کردن بارکد در برنامه یا سایت به اطلاعات کاملی از محصول خریداری شده دست پیدا می کنید.

این اطلاعات معمولا در مورد تناژ رنگی، شرکت سازنده کالا، سری ساخت، تاریخ تولید و انقضاء، قیمت و … می باشد. دقت کنید که استفاده از محصول فاسد شده می تواند سلامت شما را به خطر بیاندازد و حتی باعث مسمومیت شما شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا