آرایشی و زیبایی

انواع رنگ مو؛ رنگ‌های گیاهی و شیمیایی

ستاره | سرویس آرایش و زیبایی – رنگ مو یکی از بهترین ابزار‌های تنوع و زیبایی در چهره خانم‌هاست. توجه به رنگ مو از زمان‌های قدیم در جوامع بشری وجود داشته با این تفاوت که در زمان‌های قدیم مردم از رنگ‌های طبیعی مانند حنا برای رنگ کردن مو بهره می‌بردند، ولی امروزه از انواع گوناگونی از رنگ‌های مختلف که تنوع بسیار بیشتری نسبت به گذشته دارند، استفاده می‌کنند. انتخاب درست رنگ مو با توجه به فرم صورت و رنگ پوست می‌تواند زیبایی شما را بیشتر کرده و جلوه‌ی خاصی به چهره‌تان بدهد. در ادامه با انواع رنگ مو و کاربرد آن‌ها آشنا شویم.

 

انواع رنگ مو

برای رنگ کردن مو می‌توانیم از رنگ‌های گیاهی و شیمیایی استفاده کنید. انتخاب یکی از این دو روش بستگی به شرایط و سلیقه شما دارد. برای مثال گاهی تارهای مو به حدی ضعیف شده‌اند که پزشک اجازه رنگ کردن مو با مواد شیمیایی را نمی‌دهد، اما ما همچنان به زیباتر شدن از طریق رنگ کردن مو علاقه داریم، در این حالت از رنگ‌های طبیعی برای مو استفاده می‌کنیم.

در مقابل اگر از طرفداران رنگ‌ موهای فانتزی هستید، چاره‌ای جز انتخاب رنگ‌های شیمیایی نیست. با وجود اینکه این رنگ‌ها به مو آسیب می‌زند، اما هر چیزی بهایی دارد. با این‌حال هنوز هم روش‌هایی برای جلوگیری از صدمه دیدن مو هست.

۱. رنگ‌های گیاهی

اگر موهای‌تان آسیب دیده است یا اگر موهای خود را دوست دارید و می‌خواهید آنها را همیشه حفظ کنید، رنگ موی گیاهی گزینه مناسبی برای شما است. در بین انواع رنگ مو ، رنگ‎‌های گیاهی اغلب بدون ضرر هستند و آسیبی به تارهای مو نمی‌رسانند. بنابراین اگر تصمیم گرفته‌اید با موهای‌تان مهربان باشید سری به لینک‌های زیر بزنید. در این مطالب انواع رنگ موی گیاهی و نحوه رنگ کردن موها با رنگ موهای گیاهی را معرفی کرده‌ایم.

 

رنگ‌های گیاهی

 

علاوه بر موارد ذکر شده روش‌های دیگری نیز برای رنگ کردن مو با انواع رنگ موی گیاهی وجود دارد. در ادامه به بخری از آنها اشاره می‌کنیم:

  • برای رنگ کردن مو‌های سفید چهار قاشق غذاخوری تنباکو را نیم ساعت با دو لیوان آب بجوشانید و پس از سرد شدن به مو‌ها بمالید. همچنین می‌توانید دو قاشق غذاخوری پودر گل شقایق و دو قاشق غذاخوری پودر پوست گردو را با یک لیوان آب جوش به صورت خمیر در آورده و بعد از دو ساعت خمیر را به عنوان رنگ مو به آرامی به مو‌ها بمالید. سپس بعد از گذشت یک ساعت مو‌های خود را بشوئید. برای ایجاد رنگ قهوه‌ای تیره از قهوه هم استفاده می‌شود.
  • برای اینکه موهایتان قهوه‌ای روشن شود ۷۰ گرم ریشه ریواس را ۱۰ دقیقه بجوشانید. بعد از ۲۴ ساعت آب آن را با شش قاشق کایولین، یک عدد تخم مرغ و چهار قاشق سرکه سیب ترکیب کنید و روی سر بمالید و پس از یک ساعت مو‌ها را بشویید. همچنین می‌توانید یک قاشق غذاخوری قهوه، دو قاشق غذاخوری بابونه و دو قاشق چایخوری روناس را پودر و با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند. چهار ساعت بعد موهایتان را با خمیر رنگ کنید و بعد از گذشت یک ساعت آبکشی کنید. در این صورن موهایتان به رنگ قهوه‌ای روشن درخواهد آمد. 

۲. رنگ‌ موهای مصنوعی و شیمیایی

اگر عاشق رنگ موهای فانتزی هستید یا دنبال رنگ مویی متفاوت و خاص هستید، چاره‌ای جز استفاده از رنگ موهای شیمیایی ندارید. انواع رنگ موی شیمیایی را می‌توان با یکدیگر ترکیب کرد و رنگ‌هایی خاص و منحصر به فرد را به وجود آورد. برای این منظور می‌توانید به آرایشگاه بروید، اما در خانه نیز می‌توانید موهای خود را رنگ کنید.

 

رنگ‌های صناعی

 

جالب است بدانید با ترکیب درست رنگ‌ها، هر رنگی را می‌توان به دست آورد. تنها کافی است از فرمول ترکیب آنها اطلاع داشته باشید و کمی دقت به خرج دهید. برای مثال بسیاری از نوجوانان و خانم‌های جنوان به رنگ موهای فانتزی علاقه دارند، اگر شما هم جزو این دسته هستید، به لینک‌های زیر سری بزنید تا از فرمول ترکیب انواع رنگ موی فانتزی اطلاع پیدا کنید و دست به کار رنگ کردن موهای خود شوید.

قرمز یکی از پرطرفداراترین رنگ‌ها در دنیاست. این رنگ نشان از سرزندگی و شادی دارد، از این‌رو رنگ موهایی در این طیف‌ نظیر شرابی، ماهگونی و… نیز میان خانم‌ها بسیار محبوب است. اگر می‌خواهید ظاهر خود را به یکباره تغییر دهید تا در میهمانی و مجالس بدرخشید، این رنگ طیف از رنگ مو گزینه خوبی است. 

ظاهری آرام و موقر اما شیک همیشه جذاب است و هیچگاه از مد نمی‌افتد. اگردر استایل خود این مورد را رعایت می‌کنید پس معمولا موهای خود را صاف خواهید کرد، در نتیجه باید رنگ مویی مناسب با این نوع مو و استایل را انتخاب کنید. رنگ مویی که با موهایی لخت و زیبای شما و استایل آرام و موقرتان هماهنگ باشد. در لینک‌های زیر فرمول ترکیب این نوع رنگ موها را می‌توانید ببینید.

طرفداران موی روشن کم نیستند. این نوع رنگ مو چهره را باز می‌کند، البته کمی هم سن را بیشتر نشان می‌دهد. اگر چهره‌ای خاص و به یاد ماندنی می‌خواهید، رنگ موی روشن مثل عسلی و کاراملی را انتخاب کنید. در لینک‌های زیر فرمول ترکیب این رنگ موها را می‌توانید پیدا کنید و دست به کار رنگ کردن موهای‌تان شوید.

 

رنگ موی موقت

رنگ موقت عملکردی تقریبا شبیه به رنگ مو‌های دائم دارد. اما به جای اینکه در کوتیکول مو نفوذ کند روی آن قرار می‌گیرد. در واقع هیچ عملکرد شیمیایی واقعی در آن وجود ندارد. برخی فرآورده‌ها به صورت اسپری، موس یا ژل ساخته شده‌اند و برخی برای ایجاد رنگ‌های فانتزی مو، قرمز، آبی، طلایی نقره‌ای، صورتی و سایر رنگ‌های غیرمعمول به کار می‌روند. همه انواع رنگ مو موقت مواد رنگی را مثل یک پوشش رنگی روی مو می‌گذارند و به درون ساختمان مو نفوذ نمی‌کنند و یا خیلی کم نفوذ می‌کنند. این رنگ‌ها با یک بار شامپو زدن از بین می‌رود و بیشتر از یک هفته دوام ندارد، چون به روی سطح مو قرار می‌گیرند.

 

انواع رنگ مو موقت

 

انواع رنگ مو موقت

 

رنگ موی نیمه موقت
انواع رنگ مو نیمه موقت کاربردشان آسان است. این فراورده‌ها تقریبا طبیعی به نظر می‌آیند و کمتر از رنگ‌های اکسیداسیون دائمی عکس‌العمل‌های آلرژی ایجاد می‌کنند بنابراین مصرف آن‌ها ساده‌تر و کم عارضه‌تر است. این رنگ‌‌ها حاوی رنگ‌های آلی هستند که مخصوصا برای نفوذ در مو و سفت کردن مو در نظر گرفته شده‌اند. این نوع رنگ‌ها را مستقیما به مو زده و مثل شامپو به تمام قسمت‌های مو می‌مالند. اکثرا به صورت مایع بوده، اما تعداد کمی نیز به صورت موس هستند. دوامشان از رنگ‌های موقت بیشتر است، ولی همانطور که از اسمشان مشخص است اثرشان دائمی نیست و پس از ۴ تا ۵ بار شستشو از بین می‌روند. رنگ‌های نیمه دائم به صورت سری کاملی از بلوند خاکستری تا مشکی معمولی وجود دارند. همچنین انواعی از طیف خاکستری به رنگ‌های دودی یا نقره‌ای نیز در مجموعه این رنگ‌ها جای دارند.

 

رنگ‌های صناعی

 

انواع رنگ مو دائم

 

رنگ‌های صناعی

 

۳. رنگ‌های متالیک

رنگ‌های متالیک را رنگ‌های تدریجی می‌گویند. این رنگ‌ها کم کم باعث تغییر رنگ مو می‌شوند. این رنگ‌ها در رنگ موی مردان بیشتر استفاده می‌شود. با استفاده مکرر این رنگ نمک‌های معدنی موجود در رنگ روی مو می‌نشیند و رنگ ملایم و تدریجی به مو می‌دهد. رنگ‌های متالیک در مو‌های سفیدی که می‌خواهند به تدریج رنگ ملایم و طبیعی بگیرد زیاد استفاده می‌شود. رنگ نسبتاً ماتی به مو می‌دهد و در صورت استفاده مکرر باعث شکنندگی و آسیب مو‌ها می‌شوند. رنگ‌های متالیک به راحتی از روی مو پاک نمی‌شوند.

 

رنگ‌های متالیک

 

رنگ‌های متالیک

 

سخن آخر

قبل از رنگ کردن مقداری وازلین به زیر خط رویش مو‌ها بزنید تا رنگ بر روی پوست شما قرار نگیرد. اگر فراموش کردید و پوست شما رنگ گرفت از روش‌های مختلف برای پاک کردن رنگ استفاده نمائید. بهتر است استفاده از انواع رنگ مو را از زمانی شروع کنید که مو‌های سفید بر روی سرتان مشاهده می‌کنید، چون در سنین کم باعث ریزش مو می‌شود.

همچنین بدانید که سطح رنگ‌ها را از درجه یک تا ۱۰ تقسیم بندی کرده‌اند. رنگ درجه ۱۰ مو را روشن و درجه یک آن را تیره می‌کند. هر زمان که تصمیم به رنگ کردن موهایتان گرفتید مراقبت از مو را هم در برنامه خودتان قرار دهید.

کدام یک از روش‌های بالا را می‌پسندید؟ لطفاً سوالات، نظرات و تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت “ارسال نظر” با ما و دیگر مخاطبان ستاره در میان بگذارید. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا